- Konu Sahibi Sweetlover
-
Hayır yanlış anlaşıldım. Doğum yapalı 2 hafta oluyor. Erken doğum riskinden dolayı toplamda 2 aydır beraberiz ama bebiş sonradan vazgeçti zamanında geldi. Ha bugün ha yarın derken toplamda 2 ay
Simariklik baska bir sey degil.Doğru da İşte lohusalik falan diyip bir sekilde hoşgörülebilir. Lohusalikta insan bir garip oluyor
Ara ara forumda yorumlarınıza denk geliyorum. Kısmet bu yorumunuzaymış. Aslında benim vaktim çok kısıtlı. Hem o yüzden hemde nafile uğraşlar vermeyi sevmediğimden yıllardır forumda olmamama rağmen çok az yorum yaparım. Ama ara ara forumu takip ederim. Reelde tanımadan yorumlarından kendisini sevdiğim birkaç üyeden birisiniz. Bu konudaki yorumlarınızı da çok çok beğendim. Aslında çok dar vakitte konuya rastladım. Hepsini okumadan elimden bırakamadım çokta üzüldüm. Yorumlarınız biraz bile olsa beni rahatlattı. Aynı düşünüyoruz. Reelde arkadaşım olsaydınız diye içimden geçti. Muhtemelen çok eğlenirdik. Allah karşınıza sizin gibi iyi, Açıksözlü, fikri hür vicdani hür insanlar çıkarsınBaban senin ıcın yıllarca calısmıs sıze Bakmıs okutmus evlendırmıs, sımdı bırakta otursun dı mı hem de bas kosede otursun torun sevsin. Hatta annede otursun???
Kocam cay verdıgınde babanda yerinden hıc kalkmıyor derse canım ya sen Isıne bak bu senın ısın degıl derım babamı eve yollamam.
Yumurtadan çık kabuğunu beğenme.Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Annene deki anne benim yüzümden sizin de düzeniniz bozuldu. Sana yemek yapsın buzluğa atsın. Pogca köfte vs. Nohut fasulye haşlayıp atsın buzluğa yemek yapmasi kolay olur. Taze fasulye ıspanak pişirip sıcak kavanoz a koysun soğuyunca buzdolabı na atın . Bı ay hiç bişey olmaz taze kalır. Artk babamı daha fazla yalnız bırakma anne . Allah razı olsun de. Ozleyince arada gelirsiniz de. Sen bebeğe bak. Eşin de evle ilgilensinHayır yanlış anlaşıldım. Doğum yapalı 2 hafta oluyor. Erken doğum riskinden dolayı toplamda 2 aydır beraberiz ama bebiş sonradan vazgeçti zamanında geldi. Ha bugün ha yarın derken toplamda 2 ay
Allah rahmet eylesin. Benim de babam vefat etti. Üç sene olcak ama hala çok taze acısı. Rüyamda görünce sarılıyorum hemen. Rüya olduğunu biliyorum . Uyanmadan hemen sarılıyorum. Keske hayattayken daha çok sarilsaymisim. Konu sahibine bu yüzden çok kızdım. Lohusayken insan hassas oluo. Ama anne baba hayattayken anlasilmiyor kıymeti işte.Benim annem babam ilk doğumuma birlikte gelmişlerdi. Bizim evimiz büyük olduğu halde ayrı oturma odamız yoktu, yatak odası, salon, mutfak. Hepimiz gün içinde salonda otururduk, bebeği emzirmek için kalkıp yatak odasına giderdim. Bizim yatağımız da yüksek zor olurdu. Ama bu babamın suçu değil. Bazen gündüzleri dışarı çıkardı, o zaman salonda koltukta emzirirdim. İki ay kalıp gittiler. Gidince babamın rahatsızlığı ortaya çıktı, aslında bizdeyken başlamış ama bizi telaşlandırmak istememiş. Gittikten 7 ay sonra, oğlum 9 aylıkken vefat etti. Babanızın kıymetini bilin.
Napsın adam? Bi odada televizyon izlemekten başka aktivitesi olmayan adamın nesi battı bu kadar, çamaşır mı yıkasın yemek mi yapsın ne bekliyorsunuz babanızdan?Babam yardıma gelmedi. Evde annemsiz kalamadıgı için geldi. Araları çok da iyi değildir Babam için tek sıkıntı yemek. Odadan sadece yemek yemek için yanımıza geliyor
Sizin babanıza da Allah rahmet etsin. Başınız sağolsun. Ben de bazen rüyamda görüyorum, keşke daha çok görsek.Allah rahmet eylesin. Benim de babam vefat etti. Üç sene olcak ama hala çok taze acısı. Rüyamda görünce sarılıyorum hemen. Rüya olduğunu biliyorum . Uyanmadan hemen sarılıyorum. Keske hayattayken daha çok sarilsaymisim. Konu sahibine bu yüzden çok kızdım. Lohusayken insan hassas oluo. Ama anne baba hayattayken anlasilmiyor kıymeti işte.
Şu an emzirdiğinz bebeğnle empati yapın bebeğn sen ,sen annen ,eşinde baban oldğnu düşün nasıl hissederdin ?Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Allah rahmet etsin, başınız sağolsun. Benim babam da 7 yıl önce vefat etti. Benim oğlum 9 aylıktı. Akciğer kanserinden, evlerine döndükten sonra teşhis koyuldu, 7 ay sonra vefat etti.Allahım bu kadar tesadüf olmaz tam 7 yıl önce benzer hatta aynı şeyleri yaşadım.. babam gözüme batıyordu zaten lohusa sendromum vardı.babam evine gitsin istiyordum..anneme de söyledim babam da zaten çok meraklı değildi bizde kalmaya arada evine gidiyordu bu kez de annem merak ediyordu onu. kızım doğalı 19 gün olmuşken aniden pıhtı attı babamın beynine ve babamı kaybettim hala içimde yara.. iyi ki babam evind yalnız değildi.. Ve bugun babamı kaybedeli tam 7 yıl oldu.. 29/11/2013.. acısı hala içimde affet beni baba
ay bu ayni benim kaynanamBabam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?