- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Sweetlover
En azından sabah kalkınca çay suyu koyabilir dedi
Bence konu sahibinin babasıyla alakalı başka bir derdi var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından sabah kalkınca çay suyu koyabilir dedi
Babasıni cekusturiyidur kocasıyla yazık demiş ya eşimde zor tutuyor kendini yazık gerçektenKonu sahibi konuyu actin gittin.
Vicdan azabi mi cekiyorsun napiyorsun aydinlat bizi o kadar yorum aldin. Cevap yok.
Sanmam olsa söylerdi. Çünkü yaptığı hareketin haklı olduğunu düşünüp destek bekledi. Yazdıkça battı. Baktı ki olmuyor konusunu terk etti
Bence konu sahibinin babasıyla alakalı başka bir derdi var.
kayınvalidesiyle arası bozukmuş da ondan çağırıp şey edemiyormuşmuş...Insanlar evladimiza yardimci olalim diye duzenlerini bozup gelmisler. Sende babamin hareketleri batiyor diyosun. Cok cok cook ayip. Kaynanayi istemez. Anayi babayi istemez. Otur kendin bak o zaman
Hep öyle olur. Herkes yanlış o doğru.Yazdı bir yerde. Ben anlatsam da söz anlamayacaksınız diye o yüzden yazmıyor
He anasinin hic baska derdi yok ,isi gucu yok 3 gunde bir kendilerini evinde barindirmaya erinen birine gidecek dinlendircek.2 ay olmus zaten. Gitsin insanlar evlerine onlara da zor. Anneniz de 3 gune bir sizi dinlendirmek icin yaniniza gelir gunubirlik
Kesinlikle katılıyorum Hiç bi konuya bukadar ayar olmamıştım! Kendi babama yapılmış kadar kahroluyorum her görüşümde.Kocasına haksız yere bilenen "lohusacıklara" deli olurken bu konuyla kendimden geçtim.Keske konu kkdan silinse baktıkça sinir oluyorum
Cok bencilsiniz. Babaniz ne yapacakti baska. Kendi cocugunuza kendiniz bakin bi zahmet.Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Doğru da İşte lohusalik falan diyip bir sekilde hoşgörülebilir. Lohusalikta insan bir garip oluyorHe anasinin hic baska derdi yok ,isi gucu yok 3 gunde bir kendilerini evinde barindirmaya erinen birine gidecek dinlendircek.