Babama karşı vicdan azabı

Bence konu sahibinin babasıyla alakalı başka bir derdi var.
Sanmam olsa söylerdi. Çünkü yaptığı hareketin haklı olduğunu düşünüp destek bekledi. Yazdıkça battı. Baktı ki olmuyor konusunu terk etti

Madem bebeğe tek başına bakamayacaksınız niye doğurdunuz? Kocaman insanlarsiniz eşinizde sizde.
Sinir oluyorum böyle şeylere ya sanki mecbur aileniz gelip sizinle ve bebekle ilgilenmeye.
Hem insanların düzenini bozup yanınıza çağırıyorsunuz hemde orda olmalarından şikayet ediyorsunuz. Buna nankörlük denir biliyorsunuz değil mi?
Ben yurt dışındayım ilk doğumumda annem ve babam birlite gelmişlerdi 2 ay gibi bir zaman kaldılar bizde. Oda en çok bebeği görmek içindi yardım beklemedim. Tam tersine onlar rahat etsinler diye elimden geleni yaptım. Hele babama hiç kıyamazdım çünkü bilirdim en çok kemdi evinde rahat ederdi sevmezdi öyle bi yere gidip kalmayı filan.
Nasıl gönlümüz rahat etti babam eve gitsin demeye bilemedim..

Aa ne güzel hem çocuğuna baktır hem de ay babam bana batıyor sadece annem olsunn oldu canım kadın kocasını çocuğunu bıraksın gelsin çocuğa baksın. Şımarıklıktan başka bir şey değil. Madem babanız batıyor ki bi insana babası batar mı pess ozaman basıcan parayı bakıcı tutacaksın kimseye güvenmeyeceksin.

Insanlar evladimiza yardimci olalim diye duzenlerini bozup gelmisler. Sende babamin hareketleri batiyor diyosun. Cok cok cook ayip. Kaynanayi istemez. Anayi babayi istemez. Otur kendin bak o zaman
kayınvalidesiyle arası bozukmuş da ondan çağırıp şey edemiyormuşmuş...

damat bey kendi annesine söz geçirsin önce bi. kendi annesinden görmediği iyiliği kayınvalidesi ve kayınpederinden görmüş. hala burnu kaf dağında beyefendinin, beğenmemezlik yapıyor üstüne bir de kendini zor tutuyormuşmuş!

sıkıysa annesine böyle davransa ya? zorundalarmış ya anne ve babalar torun bakmaya, kendi annesine söz geçirsin o zaman önce bi.

baba benim için en hassas konudur. gerekirse kendi canımı bile verebilecekken babam için, başkalarının böyle davrandığını görünce çileden çıktım!

Çok üzüldüm babanıza. Yazık adamcağız ne yapsaydı? BiZe bir tek salon kalıyor derken zaten aynı anda kaç oda lazım anlamadım ki? Ya da babanın olduğu odaya girilemiyor mu geçin hep birlikte oturun ne güzel.
Böyle kıymet bilmez çocukların peşinde koşulur, anne baba diye pervane olanların da kapısını çalan olmaz.

Ayy benim de babama sinir olduğum zamanlar var ama babam evin neşesi ya babanızla ilişkinize yoruyorum ben bunu. Bende 3 aydır evliyim annemle kardeşim gelince başka babam gelince bambaşka bi sohbet oluyo ya. Bide ben babamdan korkmam ama saygım sonsuz o yüzden baba kalk azcık yürüş falan yap da salonun tadını çıkarim deyip gülüşürdük eminim ki

2 ay olmus zaten. Gitsin insanlar evlerine onlara da zor. Anneniz de 3 gune bir sizi dinlendirmek icin yaniniza gelir gunubirlik

Keske konu kkdan silinse baktıkça sinir oluyorum
Kesinlikle katılıyorum Hiç bi konuya bukadar ayar olmamıştım! Kendi babama yapılmış kadar kahroluyorum her görüşümde.Kocasına haksız yere bilenen "lohusacıklara" deli olurken bu konuyla kendimden geçtim.

Çok nankörsünüz. Babanız da emin olun düzenini bozup size gelmekten mutlu değildir ama sizin anneneizin yardımına ihtiyacınız olduğunu düşündüğünden gelmiş adamcağız nerde dursun afedersiniz. Kalabalığa tahammülğnüz yoksa gönderin hepsini anneniz de dahil eşinizle ikimiz bakın o zaman. Ben Doğum yapım kimse düzeninş bozup da gelmedi yalnız kaldık kaşke gelselerdi 2 odayı sörf onlara verirdim. Çok şanslısınız değerşnş bilin

Cok bencilsiniz. Babaniz ne yapacakti baska. Kendi cocugunuza kendiniz bakin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…