- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Rabbim mekanını cennet eylesinOkurken içim cız etti babam battı deyince. Babam için canımı verirdim ben. Ne benim düğünümü gördü. Ne de torunlarını. Gece gece boğazım düğüm düğüm oldu ağladım resmen.
Ölümlü dünya konu sahibi unutmayın bunu.
Amin inşallahRabbim mekanını cennet eylesin
Misafir gelmiş evine insan çay suyu koyar diyor adama baba yani sonuçta utanıyordur rahat olamıyordur. Bir zahmet babamıza da kahvaltı hazırlatmayalım. Adam almış yaşını başını zaten. 2hafta olmuş dogum yapalı. Çayı sizde yaparsınız bence abartmayın o kadarBabam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Herkes evınegıdebılır.Bebek ıyıdır umarım .Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Eyyy yaradannn!!!Böylesi dururkennn benim yüreğime neden babamin acısını verdin diye isyankar isyankar düşünürdüm.Allah akil fikir versin size babanız sizi evine de yüreğine de sığdırmış sizz misafir olarak sigdiramamissiniz yazik!Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
En azından sabah kalkınca çay suyu koyabilir dediBabanın ne yapmasını bekliyorsun ki oturması seni rahatsız etti.
Sanirim bir öğün yemegi baba hazirlasin yada en azindan bebegi emdirsin bir işe yarasin bos bos oturmasın diye düşünmüş...Ne yapsın diniz mesela
Bugunler gecici. Ama ben babama bana yk olsa gene bunu yapamazdim herhalde. Yeni kusak erkekler eskilere nazaran daha iyi. Farkederseniz eski kadinlar hep aman kizim evinden cikma. Aman kizim erkektir yemegini yap karni ac kalmasin. Aman kizim esine sert yapma dinle anlamaya calis derler. Eski kadinlari onaylamiyorum katiyen ama bakrigin zaman kocalarini adam edenler asıl bu kadinlar. Babam anneme tam 19 yil cektirdi. Icki alkol kadin hayati evde zehit etti. Annem diyorki yine cikmadim evimi birakmadim siz vardiniz. Simdi bakiryorum babam son 15 yildir anneme mutfakta yardim ediyor alisverisi yapiyor evin ihtiyaclarini karsiliyo anneme yardim ediyo hastaysa bakiyor. Ama annemde mesela babam gelmeden yemegi hazir ediyor hastaysa basindan ayrilmiyo dikkat ediyorum babam banyo yapacaksa annem kalkip camasirlarini hediyhaziror.anlayacagin kardesim eskiler boyle. Simdi bak senin icin gelmisler mecbur baba yani. Anliyodur yuz ifadenden. Yapma yarin ölür cok uzulirsun.evde yapamaz cocuk gibiler bunlar. Biraz dayan kendine zehir etme.Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Babanızdan tam olarak beklentiniz nedir?
İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Beklentisi babası yatmadan yatmaya eve gelsin gözünün önünde olmasın adam bildiğin batıyo kızına yaaBabanızdan tam olarak beklentiniz nedir?
Söyleyecek birşey bulamadım. Lohusa depresyonu mu acaba ?çay suyu koyması.
bi yerde yazdı konu sahibi eli kolu dolu geliyormuş marketlere de gidiyormuş ama bu yetmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?