Babama karşı vicdan azabı

Rabbim mekanını cennet eylesin

ayıp olmuş bence gönlünü al.adam göze batacak ne yapıyor anlamadım?izlesin tv hiçbirşeye karışmasın,torununu sevsin bu yaştan sonra daha napacaktı yani?o da düzeninden olmuş sonuçta sizin keyfiniz için oradalar onlarda kendileri keyif için gelip yerleşmemişler yani.2 ay olmuş artık madem bıktınız kalabalıktan annenizide gönderin gitsin şu korona zamanında iş bilmez yemek bilmez adam tek başına liseli çocukla napsınlar?benim annem geldi yanıma 1 hafta kaldı gönderdim babam yemek yapmayı bilmez,iş bilmez bağışıklık sistemi düşer diye korktum.siz kendinizi düşünmüşsünüz belki lohusa kafası ama pişman olacak şeyler yapmayın derim özellikle bu dönemde.ya hepsini gönderin yada biraz keyfinizden ödün verin.

Misafir gelmiş evine insan çay suyu koyar diyor adama baba yani sonuçta utanıyordur rahat olamıyordur. Bir zahmet babamıza da kahvaltı hazırlatmayalım. Adam almış yaşını başını zaten. 2hafta olmuş dogum yapalı. Çayı sizde yaparsınız bence abartmayın o kadar

valla şu konudanda anladım ki bir insana karşı ne kadar fedakar olursan o kadar fazlasını istemekte kendilerine hak görüyorlar.o insanların hiçbiri düzenini bozmak zorunda değildi fedakarlık yapıp bozmuşlar size yardıma gelmişler kıymetlerini bileceğiniz yerde oturup çay suyuna,kahvaltıya takılmak nedir yani?cidden üzüldüm bu konuya.

Herkes evınegıdebılır.Bebek ıyıdır umarım .

Eyyy yaradannn!!!Böylesi dururkennn benim yüreğime neden babamin acısını verdin diye isyankar isyankar düşünürdüm.Allah akil fikir versin size babanız sizi evine de yüreğine de sığdırmış sizz misafir olarak sigdiramamissiniz yazik!
Babam sadece kafasını oynatacak şekilde makinalara bağlı şekilde 2 ay yaşadı.Doktorlar yaşarsa eğer böyle kalacak bakacaksiniz dediler.Sukrettim kalbi atacak yaa diye.Ona yatak yarasi olmasin diye hiccc kullanamayacagi yatak sipariş ettim.Ömrü yetmedi yatamadi.Morgda ben saclarini oksadim bağrıma bastim.Gasilhanede ayaklarinin altını öptüm mezarina yolladim.Simdi sen babandan rahatsizsin hee...Ben o gitti gideli dünyadan rahatsizken senin simarikligin ben kahretti!

Konudan bagimsiz olarak, bu tarz yasayan erkeklerden nefret ediyorum. Saglikli, eli-kolu tutuyor, mental sağlığı iyi ama banyodan sonra hangi donunu giyeceğine karar veremiyor, önüne yemek konmasa aç kalıyor...Çok anormal ya, hiçbir kadın da bu durumu normalleştirmesin artık. Saçmalıktan başka bişey değil. Bunun yaşla da alakası yok. 60lı yaşlarında böyle yaşayan adamlar, 20li 30lu yaşlarında da böyleydi

Bir baba huzursuzluk çıkartıp kızını rahatsız etse anlarım bu yazılanları ama şu aşamada anlamıyorum sizi.

Kendi babamı düşündüm de o da az çok babanız gibi benim gözüme batmazdı.
O gelip bebeğimi sevince yüzüm gülerdi gözlerim dolardı herhalde.
Bilmiyorum ben mi çok duygusalım.

Bence öncesinden bir sorununuz var babanızla.
Şuanda da batmış size.

Ne yapsın diniz mesela
Sanirim bir öğün yemegi baba hazirlasin yada en azindan bebegi emdirsin bir işe yarasin bos bos oturmasın diye düşünmüş...
Bence vicdan yapin hanimefendi cok yaoin hemde ama belliki o vicdan yok sizde hem insanlarin düzenini bozun hemde batıyor bana deyin.. evet size bisey batmış ama rahat batmış size rahat....

Bugunler gecici. Ama ben babama bana yk olsa gene bunu yapamazdim herhalde. Yeni kusak erkekler eskilere nazaran daha iyi. Farkederseniz eski kadinlar hep aman kizim evinden cikma. Aman kizim erkektir yemegini yap karni ac kalmasin. Aman kizim esine sert yapma dinle anlamaya calis derler. Eski kadinlari onaylamiyorum katiyen ama bakrigin zaman kocalarini adam edenler asıl bu kadinlar. Babam anneme tam 19 yil cektirdi. Icki alkol kadin hayati evde zehit etti. Annem diyorki yine cikmadim evimi birakmadim siz vardiniz. Simdi bakiryorum babam son 15 yildir anneme mutfakta yardim ediyor alisverisi yapiyor evin ihtiyaclarini karsiliyo anneme yardim ediyo hastaysa bakiyor. Ama annemde mesela babam gelmeden yemegi hazir ediyor hastaysa basindan ayrilmiyo dikkat ediyorum babam banyo yapacaksa annem kalkip camasirlarini hediyhaziror.anlayacagin kardesim eskiler boyle. Simdi bak senin icin gelmisler mecbur baba yani. Anliyodur yuz ifadenden. Yapma yarin ölür cok uzulirsun.evde yapamaz cocuk gibiler bunlar. Biraz dayan kendine zehir etme.

Babanız evini düzeninizi bozmuş kızının evine yerleşmiş, üstelik demenize göre eli kolu dolu geliyor eve, alışverişler falan, bebeğinizi de seviyor. Hem ev küçük değil salonda takılıyor, etliye sütlüye karışmıyor hem de bi çay koymadı oluyor. Anneniz babanızın donuna kadar eline veriyorsa bunu etse etse anneniz sorun edebilir, siz değil.
Tamam ben de erkekler hizmet beklemesin bi işin ucundan tutsun isterim ama kendi evlerinde bunu yapsınlar isterim. 50-60 yaşlarına gelmiş daha önce çay suyu koymamış ailesinden eşinden böyle görmüş böyle alışmış birisinin birden 180 derece değişmesini beklemek anlamsız geliyor bana.
Eğer sabahları birisi çay suyu koysun istiyorsanız eve yardımcı alın bir adet,maaşını verin, çayınızı da koysun havlunuzu da tutsun madem.
Ayrıca doğum yapalı 2 hafta olmuş, anneniz kardeşiniz babanız komple de gidebilirler artık evine. Siz kendi işinizi kendiniz yapamıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…