• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama karşı vicdan azabı

"Eşim şimdilik ses çıkarmıyor" demissiniz. Neye ses çıkaracak, anlayamadım.
Ben mi çok kötü bir eşim bilmiyorum ama babam çocuğum olmuş diye bize gelmiş olsa ve eşim babamın b'sini ağzına alamaz.
Babanız içinde bir fedakarlık
sizde yaşıyor olmak, annenizle birlikte kendi evinde rahat rahat kahvesini yudumluyor olabilecekken.
Bence babanızın gönlünü almalısınız. Allah evladinizi analı babalı büyütsün.

Ne güzel iyi niyetlisiniz. Allah razı olsun sizin gibi hayırlı evlatlardan
Cümlemizden inşallah
Benim babam 5 yıl yatalak kaldı, ona çocuk gibi baktık .Hakkımız varsa helal olsun
Babadan iş beklemek nedir, İlk defa duyuyorum
Eşler birbirine yardım edebilir o bambaşka bir konu

iyi ki okumamışım konu sahibinin tüm mesajlarını
Daha çok üzülürdüm 😔
Umarım konu sahibi aklını başına alır ve babasının gitmesine izin vermez

Benimde 😂

Seninle yine böyle geyikten gitmiştik film, yapecek birşey yok :KK70:
Bizde katıldık bır tek sızı degıl bızı de yollarlar ozaman, vedalasalım oyleyse
Benım ban sureleri de uzun suan pısman oldum cihangir dedıgıme😢

Arkadaş gene ihale bana kaldı :KK70: :KK70:
Ne bileyim ben içinizdeki ünlü erkek sevdasını yahu, yarın ibreti alem pimim çekilecek şimdi😂😂😂
lütfen konuyu dağıtmayalım saygıdeğer arkadaşlar.Baba haklı baba mağdur kardeşin dersleri nolacak çocuğa kim yemek yapacak çay demleyecek ben bunları düşünüyorum sadece

Bizde katıldık bır tek sızı degıl bızı de yollarlar ozaman, vedalasalım oyleyse
Benım ban sureleri de uzun suan pısman oldum cihangir dedıgıme😢
Beni de Kenan'cım yaktı.
Canı sağolsun, 10 gün yatar çıkarım artık 😂

Cümlemizden inşallah
Benim babam 5 yıl yatalak kaldı, ona çocuk gibi baktık .Hakkımız varsa helal olsun
Babadan iş beklemek nedir, İlk defa duyuyorum
Eşler birbirine yardım edebilir o bambaşka bir konu

iyi ki okumamışım konu sahibinin tüm mesajlarını
Daha çok üzülürdüm 😔
Umarım konu sahibi aklını başına alır ve babasının gitmesine izin vermez
Keşke konu sahibi de babasının ne kadar değerli olduğunu fark etse.

Hayır yanlış anlaşıldım. Doğum yapalı 2 hafta oluyor. Erken doğum riskinden dolayı toplamda 2 aydır beraberiz ama bebiş sonradan vazgeçti zamanında geldi. Ha bugün ha yarın derken toplamda 2 ay

2 haftada yeterde artarda artik. Herkes kendi evine, yurduna. Babanda artik gitmek istiyordur ama bisey diyemiyordur.

Eşin ile sen bakin o cocuga. Annenler gitsin. Bu sekilde esinde sorumluluk alir ve bebekle baği dahada güclenir.

lütfen konuyu dağıtmayalım saygıdeğer arkadaşlar.Baba haklı baba mağdur kardeşin dersleri nolacak çocuğa kim yemek yapacak çay demleyecek ben bunları düşünüyorum sadece
Çayın suyunu kaynatamayan babayı destekleyenlerden biriyim ben de. Hem zorunda mı babacık, ne denli zor iş. Mutfağa yürüycek de , ketılı alacak da , içine su dolduracak da, düğmeye basacak da.. baba haklı, baba yorgun, babayı yormayın .

Ayy ileride ne torun bakarım ne de çocuğuma ve eşine hizmet ederim. Hiçbir sorumluluğun yokken tüm düzenini bozup yardıma gideceksin ama yine de memnun edemeyeceksin oldu canım. Onun yerine gezer dolaşırım mis gibi :süslü:
Ikı kızım bır oglum var. Ben de emeklı olunca aman ben kocamın anasından cok cektım ben gelınıme de torunuma da bakarım dıyordum, karı koca gezerler. Insanın kızı bıle ıstemıyorsa gelinceğizim arkamdan neler der neler kım bılır. Kımseye gıtmeye nıyetım kalmadı artık. Dötü olan doğursun bende severim:KK54::süslü:

+1

(Hep bunu yapmak istemişdir, bugüne kısmetmiş :KK70:

Ciddi olamıyorum artık üzgünüm 😂)

Mune aramıza katıldı, birazdan buraya da gelir, ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum, sizinle döş muhabbeti yapmak güzeldi :KK61:
Şimdi yanında masumca uyuyan erkekikin döşüne ufak bir öpücük kondurup uykuya mı dalıcaksın banlı banlı:KK43::KK61:

Back