Babama karşı vicdan azabı

konu sahibini unutup sizi linçleyeceğiz az kalsın ha ha ha .

Hay senin güzel alnından öpeyim be. Demek ki gerçekten muhtaç olsalar yandılar

Ay ben gördüm Erdal Beyi havalimanında, aşırı uzun ve aşırı zayıf, pek suskun ve deprefisti.
Tövbe estf nerede bizim Behzat diyesim geldi
biliyorum tanıştım ben tiyatroda .zaten erdal bey demedim bahzat ç. dedim .yeni dizisinde pek mıy mıy 3 dakika izledim bıraktımm

Okudukça yazmadan duramıyorum. Öyle veya böyle gitmis adam da, sizin düşünceleriniz böyleyse, elinize düşürmesin o anne babayı. Ha babanız çok kötü biri olur da evine bakmaz, aldatır, döver filan o zaman anlarım da bu davranışı, iş yapmıyor diye de bu düşüncelere girmek anormal. Hele de eşinizin gözüne batıyormuş muş muş... eşiniz çok becerikliyse annenizi caydırmasaydınız da çocuğuna kendi baksaydı.

Evet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedim
Anne ve babanızın bir aile olduğunu kendi düzenleri olduğunu bir kabul edin. Sizin anne babanız olmadan önce onlar bir çift. Kendi ilişki dinamikleri var. Anneniz öyle seviyordur adama her şeyi eliyle veriyordur. Bu sadece ikisini ilgilendirir. Belki baban yapabiliyordur da annenin öyle hoşuna gittiği için onun elinden almayı bekliyordur falan filan bilemezsiniz. Ya da baban biliyordur ama sevildiğini şefkati öyle hissediyordur annenden bekliyordur. Düşün düşün bu konu daha nerelere gider. Siz önce onların bir ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiye saygı duyup kenara çekilmeniz gerektiğini kabul edin. Kısaca si ze neee!

Kız kendı derdınden evın duzenı mı kacmıs yok kac kısı kalmıs ne yenmıs ıcılmıs adama ütülü gömlek varmıymıs dıye dusunemıyorsun dusunmeye baslagın an lohusalık bıtıyor zaten

Ne güzel iyi niyetlisiniz. Allah razı olsun sizin gibi hayırlı evlatlardan

Yemin ederim dayaklıksın. Cihangir’i zaten bi halta benzetmezdim şimdi de kul kuyruk Boran kuzum çıktı. Kızım sana orlondo dedim keanu dedim hiç mi tesir etmedi ?
Keanu evlı orlondo daha yeni baba oldu, evlı adamlarla ne ısım var muzkadım

Ikısı de yeni nesil, genc erkeklere bakiyorum artık ben. Kafa yapımı değiştirdim, show must go on ceycey
genç erkek iyidir de sonun Kibariye gibi de olmasın dikkat et hala kemalim yapmaz diyor kadın delireceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…