- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Neler okuyorum yangınNişanlısı varmış hamileymiş üzgünüm
Ay ben gördüm Erdal Beyi havalimanında, aşırı uzun ve aşırı zayıf, pek suskun ve deprefisti.behzat Ç. yi tek geçerim hele o telefona cevap vermesine hastayımm heaaaa diye
konu sahibini unutup sizi linçleyeceğiz az kalsın ha ha ha .Oda benim iyi niyetli düşünmemden sanırım
Bizde aileye saygı çok önemlidir
Babasını istememesini ilk mesajını okuyarak
Lohusa döneminde olduğu için yaptığını düşündüm
Zaten konu sahibine hak vermedim
Yanlış yaptığını yazdım
Neyse ben oltayı boran kuzum a atayım sjsjsjsjssjNeler okuyorum yangınbenneyanginlargordum
Gerçi benim Kenan'cım da gitti, Selenayla evlendi birde baba oldu ben ne yapayım
Hay senin güzel alnından öpeyim be. Demek ki gerçekten muhtaç olsalar yandılarEvladım yok, belki evladım olsa evlat be hıcbıseye benzemez derdım ilk olarak ama simdi anne baba diyorum.
Anne baba hıcbıseye benzemez ve yerleri kesinlikle dolmaz.
Allah basımızdan eksik etmesin, 36 yasındayım annem hasta oldugumda gelip atesimi ölçer ıyı oldugumu gormeden evıme yollamaz kocaman kadın oldu baksın basının caresıne demez. Konu sahıbının anne babası da evını kapatıp gelmis. O adam hıc bısey yapmamayı bırak koca gun yatsa bıle oyle eve gonderılmez ya.
Senın Esını cok takdir ettim..
Anne babamız bıze baktı, allah elden ayaktan dusurmesın kimseyi ama olursa biz de onlara bakacağız. Evlat olmanın ne anlamı kalır ki ozaman?
biliyorum tanıştım ben tiyatroda .zaten erdal bey demedim bahzat ç. dedim .yeni dizisinde pek mıy mıy 3 dakika izledim bıraktımmAy ben gördüm Erdal Beyi havalimanında, aşırı uzun ve aşırı zayıf, pek suskun ve deprefisti.
Tövbe estf nerede bizim Behzat diyesim geldi
Evet öyle gözüküyorkonu sahibini unutup sizi linçleyeceğiz az kalsın ha ha ha .
Bir gidemedim oyununa, ona yanarım...biliyorum tanıştım ben tiyatroda .zaten erdal bey demedim bahzat ç. dedim .yeni dizisinde pek mıy mıy 3 dakika izledim bıraktımm
boran kuzum kim cihangir kim ?yaşlandım mı ne tanıyamadım bu tipleriNeyse ben oltayı boran kuzum a atayım sjsjsjsjssj
Okudukça yazmadan duramıyorum. Öyle veya böyle gitmis adam da, sizin düşünceleriniz böyleyse, elinize düşürmesin o anne babayı. Ha babanız çok kötü biri olur da evine bakmaz, aldatır, döver filan o zaman anlarım da bu davranışı, iş yapmıyor diye de bu düşüncelere girmek anormal. Hele de eşinizin gözüne batıyormuş muş muş... eşiniz çok becerikliyse annenizi caydırmasaydınız da çocuğuna kendi baksaydı.Kardeşim kız bu arada. O zaten gitmek istiyordu. Denk geldi baba gidelim mi dedi dışarıda işleri vardı. Babam da direkt olur dedi. Çünkü onların evi merkezi bizde sıkılmış Babam sanırım. Ben sadece anneme öyle dediğim için sonradan üzüldüm. Aslında annem bana hak veriyor babamın etliye sütlüye karışmaması onu çok yoruyor. Banyodan çıkıp annemden her şeyini istiyor. Çayına şekeri kattın mı diye sorar. Annem de bezdi. Hatta bizde kalmayı sever annem ama babamsız
Anne ve babanızın bir aile olduğunu kendi düzenleri olduğunu bir kabul edin. Sizin anne babanız olmadan önce onlar bir çift. Kendi ilişki dinamikleri var. Anneniz öyle seviyordur adama her şeyi eliyle veriyordur. Bu sadece ikisini ilgilendirir. Belki baban yapabiliyordur da annenin öyle hoşuna gittiği için onun elinden almayı bekliyordur falan filan bilemezsiniz. Ya da baban biliyordur ama sevildiğini şefkati öyle hissediyordur annenden bekliyordur. Düşün düşün bu konu daha nerelere gider. Siz önce onların bir ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiye saygı duyup kenara çekilmeniz gerektiğini kabul edin. Kısaca si ze neee!Evet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedim
Kız kendı derdınden evın duzenı mı kacmıs yok kac kısı kalmıs ne yenmıs ıcılmıs adama ütülü gömlek varmıymıs dıye dusunemıyorsun dusunmeye baslagın an lohusalık bıtıyor zatenHakikaten ya. Sürekli lohusa psikolojisi adı altında türlü çeşitli bencillik, kırıcılık ve bazen de terbiyesizlik yapılıyor. Buna lohusa psikolojisi deniyor.
Lohusa görmesem inanırım. Benim gördüğüm lohusalar daha çok ağlıyor. Öteye beriye çemkiren lohusa görmedim.
Konu sahibi sana gelince, çok ayıp ver yanlış yapmışsın. Bence gidip özür dile sarıl öp. Gönderme babanı.
Hata yaptığın için vicdan yapmışsın işte. Daha neyi savunuyorsun
Yaptığın doğru ve isabetli olsa vicdanın rahat olurdu ve gelip konu açmazdın.
Ve lütfen unutmayın; size yardim etmek için evinize gelen insanlar ,sizin yüzünüzden düzenlerini bozmus oluyorlar. Haliyle hiçbir şekilde kalplerini kırmaya hakkımız yok. O konuda azami dikkatetmemiz gerekiyor.
Sen babani anneni sarıl öp. Özür dile. Kalmaları için israr et.
Baban zaten durmaz artık. Kalkar gider. Eşinin de keyfi gelir.
Bu işin sonunda keyfi kacan tek kişi sen oldun ve sen olacaksın.
Yemin ederim dayaklıksın. Cihangir’i zaten bi halta benzetmezdim şimdi de kul kuyruk Boran kuzum çıktı. Kızım sana orlondo dedim keanu dedim hiç mi tesir etmedi ?Neyse ben oltayı boran kuzum a atayım sjsjsjsjssj
virüs bitince git tam bizlik:Bir delinin hatıra defteriBir gidemedim oyununa, ona yanarım...
Ne güzel iyi niyetlisiniz. Allah razı olsun sizin gibi hayırlı evlatlardanOda benim iyi niyetli düşünmemden sanırım
Bizde aileye saygı çok önemlidir
Babasını istememesini ilk mesajını okuyarak
Lohusa döneminde olduğu için yaptığını düşündüm
Zaten konu sahibine hak vermedim
Yanlış yaptığını yazdım
Ikısı de yeni nesil, genc erkeklere bakiyorum artık ben. Kafa yapımı değiştirdim, show must go on ceyceyboran kuzum kim cihangir kim ?yaşlandım mı ne tanıyamadım bu tipleri
Keanu evlı orlondo daha yeni baba oldu, evlı adamlarla ne ısım var muzkadımYemin ederim dayaklıksın. Cihangir’i zaten bi halta benzetmezdim şimdi de kul kuyruk Boran kuzum çıktı. Kızım sana orlondo dedim keanu dedim hiç mi tesir etmedi ?
Off o çok iyi ya bende kumral sarışın erkek hastasıyım ağa afhjjjNeyse ben oltayı boran kuzum a atayım sjsjsjsjssj
genç erkek iyidir de sonun Kibariye gibi de olmasın dikkat et hala kemalim yapmaz diyor kadın delireceğimmmIkısı de yeni nesil, genc erkeklere bakiyorum artık ben. Kafa yapımı değiştirdim, show must go on ceycey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?