• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ve eşi

kurbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
146
7
116
41
Tekirdağ
4 yıl önce annemi kaybettim 2 yıl önce babam tekrar evlendi ilk başta herşey güzeldi ama son 1 yıldır resmen çok kenara itilmiş hissediyorum kendimi.eşi ilk başta sevecen cana yakın biriyken kızının doğum yapmasıyşa huysuz aksi birine dönüştü geçen sene bir haftalığına tatile gittik babamın yanına daha ilk günden aman çocuk çok gürültü yapıyor aman çok ses oldu başım ağrıdı vs vs diyerek yakınmaya başladı eşimle ilk defa gidiyoruz eşim baya bozuldu ama pek ses edemedi kızım biraz ağlasa aman ne menuniyetsiz çocuk hep ağlıyor of kafam şişti yakınları devam etti ya sabır deyip babamın hatrına ne eşim ses etti nede ben en son bayram günü işler karıştı yok eşim elini öpmemiş vs diyerek iyice gerginleştirdi ortamı eşim yine ses çıkarmadı hadi sayılı gün çabuk geçicek misafiriz diye bu arada eşim bayramlaştı ama kadın hala inkar ediyor yok damat bana saygı duymuyor beni adam yerine takmıyor türünde sözler etmiş babama tatil resmen burnumuz<dan geldi.bunu es geçtim psikolojik sorunları olan bir kızı var aklına estikçe mail vs türünde yollardan ağır hakaretler yazıyor çoğu zaman ses çıkarmıyorum yada görmemezlikten geliyorum en son facete duvarıma saçma sapan şeyler yapıp eşimle bizi birbirimize düşürdü buna rağmen kadın kızına ne dur diyor ne bişi kadın resmen cephe alır gibi kızının bu hareketlerini destekliyor babam çok kez konuştu uyardı ama değişen bişi yok kız aklına estikçe taciz ediyor hepsini geçtim öyle yüzsüz biriki, babam evime gelmesin istemiyorum demesine rağmen gelip 1 ay kalmaya yüz buluyor herşeyi es geçtim eşim yazın yaşadıklarındna dolayı ne gitmek istiyor ne görüşmek babamla sorun yok ama kadını evime istemiyorum diyor temmuzda gelmeyi düşünüyorlarmış ben eşimle arada kaldım artık ne yapabilirim bilmiyorum

bence babanla bi sorununun yoksa gidin canım..
ama sık sık gitmeyin bana kalırsa..
hem babanın eşinin kızı ne gibi hakaretler ediyo ki sizi birbirinize düşürücek kadar??
baban ne diyo bu duruma?
?

en son bir akrabasının nişanı için tebrtik etmiştim kız benim face duvarına öyle yazılar yazmış ki benim listemde olan insanlar eşimi aldattığımı ve onun karısının bana hakaret ettiğini düşünmüşler ve eşimin akrabaları kayınvalideyi bile aramış sizin gelin oğlandan boşanıyormu neler oluyor gelinine çok hakaretler etmiş kadının biri diye resmen 1 ay gerilim yaşadık zaten 15 saat uzakta oturuyorlar sık gitmem imkansız geçen sene ilk kez gittik bir daha gitmem sanım kız annesini kıskanıyormuş akllına estikçe saçma sapan şeyler yazıyor nispet için babamın mailini bile kullandılar bi ara face mail ne varsa kızımdan bile rahatsız oluyormuş 2.5 yaşındaki kızın neyinden rahatsız oluyorlarsa bilmiyorum mesela kızımla babam msn de görüştüklerinde bak baba legoları takıp artık herşey yapıyor dediğimde arkadan hemen diyorr a yaşı küçük yapmaz o ne anlar legoan başkasın ayaptırıyordur vs vs bunun gibi eşeltiriler bunların çoğunu eşimde duyuyor mesela kızım zayıf iştahsız az yer u bile sorun çok hareketli buda sorun ama kendi torunları dünya iyisi dünya tatlısı eşim buna çok bozuluyor madem ayrım yapılmasın yada bizimle hiç ilgilenilmesin deyip dün akşam ben gelmesini istemiyorum bvaban tek gelsin eleştri yağmurundan bıktım kızım benim hareketli evet yemiyor tamam ama neden hep bunlar gündeme geliyor deyip kzıdı haklı tabi kim ister evladının dakika başı eleştrilmesini

ayyy nasıl insanlarmış bunlarda ya..
siz bence ozaman hiç mutluluğunuzubozmayın..babanla konuş..
baba ben senin mutluluğunuda bozmak istemiyorum..iki arada bi derece kalma..sen bize gel ama tek gel istediğin kadar kal durumları görüyosun bizede darılma diye açıkla?
babanda kabul edicektir sanırım?

Babanın eşinin sana karşı bakış açısını ve davranışlarını değiştiremezsin.
Ama eğer bu şekilde kafana takmaya ve didişmeye devam edersen, babanın da huzuru kaçar.
Madem ayda yılda bir görüşüyorsun, o kadının davranışlarını çok dikkate almamaya, duymamaya çalış.
Bir süre "yok sayarsan", ciddiye almazsan eğer; seninle uğraşmak ona eskisi kadar haz vermez ve başka birilerine sarar diye düşünüyorum.

Düşünsene 2,5 yaşındaki kızın değil de "sen" de olabilirdin.
Şanslıymışsın gene, senin bir ailen varken vefat etmiş anneciğin. Mekanı cennet olsun.
Ya bekar olsaydın, o evde olsaydın 7x24, hatta çocuk olsaydın? O kadınla, o ortamda çocukluğun, gençliğin geçseydi??

ben de annemi kaybettim.ablam ve ben babamdan uzakta yaşadığımız için evlenmesini istiyoruz amabi yandan da böyle durumlardan korkuyoruz.ne yapılır ki böyle durumlarda görüşsen olmaz görüşmesen olmaz.çok sıkıntılı bi durum.allah yardım etsin.

Babanın eşinin sana karşı bakış açısını ve davranışlarını değiştiremezsin.
Ama eğer bu şekilde kafana takmaya ve didişmeye devam edersen, babanın da huzuru kaçar.
Madem ayda yılda bir görüşüyorsun, o kadının davranışlarını çok dikkate almamaya, duymamaya çalış.
Bir süre "yok sayarsan", ciddiye almazsan eğer; seninle uğraşmak ona eskisi kadar haz vermez ve başka birilerine sarar diye düşünüyorum.

Düşünsene 2,5 yaşındaki kızın değil de "sen" de olabilirdin.
Şanslıymışsın gene, senin bir ailen varken vefat etmiş anneciğin. Mekanı cennet olsun.
Ya bekar olsaydın, o evde olsaydın 7x24, hatta çocuk olsaydın? O kadınla, o ortamda çocukluğun, gençliğin geçseydi??

artık aramıyorum görüşmüyorum en azından bendne uzak kalsınlar babam zaten diyor onda bir düzelme yok senden özveride bekleyemem artık bu hata olur kimin ne suçu var görüyoruz bana bu yeter benim üzüldüğüm ilk başta kendini çok farklı göstermesi en üzücü olan ise kızı hakaret msjları yazarken ve ben buna onları söylerken psikolojik sorunları var alttan al demesi bu bardağı taşıran son konuydu artık kimseyi alttan almıyorum 2 sene boyunca yeteri kadar alttan aldım aman üzülmesinler aman araları bozulmasın artık dan dan diye söylüyorum hiç umrumda bile değil anladım ki hiç birşeyde gözüm yok diyen insanlar 2 gün sonra mal mülk kavgasına bile girişebiliyormuş allaha havale ediyorum gidişim sondu bir daha hastalık vs dışında olmaz sanırım babam kendisi buyursun gelsin bunuda uygun bir dille anlattım kendisine.en büyük şansım evlenmiş olmam eğer ben bekar olsaydım eminim ki ne olursa olsun der hemen evlenmeye karar verirdim kimbilir ne tür hatalar yapardım

Back