4 yıl önce annemi kaybettim 2 yıl önce babam tekrar evlendi ilk başta herşey güzeldi ama son 1 yıldır resmen çok kenara itilmiş hissediyorum kendimi.eşi ilk başta sevecen cana yakın biriyken kızının doğum yapmasıyşa huysuz aksi birine dönüştü geçen sene bir haftalığına tatile gittik babamın yanına daha ilk günden aman çocuk çok gürültü yapıyor aman çok ses oldu başım ağrıdı vs vs diyerek yakınmaya başladı eşimle ilk defa gidiyoruz eşim baya bozuldu ama pek ses edemedi kızım biraz ağlasa aman ne menuniyetsiz çocuk hep ağlıyor of kafam şişti yakınları devam etti ya sabır deyip babamın hatrına ne eşim ses etti nede ben en son bayram günü işler karıştı yok eşim elini öpmemiş vs diyerek iyice gerginleştirdi ortamı eşim yine ses çıkarmadı hadi sayılı gün çabuk geçicek misafiriz diye bu arada eşim bayramlaştı ama kadın hala inkar ediyor yok damat bana saygı duymuyor beni adam yerine takmıyor türünde sözler etmiş babama tatil resmen burnumuz<dan geldi.bunu es geçtim psikolojik sorunları olan bir kızı var aklına estikçe mail vs türünde yollardan ağır hakaretler yazıyor çoğu zaman ses çıkarmıyorum yada görmemezlikten geliyorum en son facete duvarıma saçma sapan şeyler yapıp eşimle bizi birbirimize düşürdü buna rağmen kadın kızına ne dur diyor ne bişi kadın resmen cephe alır gibi kızının bu hareketlerini destekliyor babam çok kez konuştu uyardı ama değişen bişi yok kız aklına estikçe taciz ediyor hepsini geçtim öyle yüzsüz biriki, babam evime gelmesin istemiyorum demesine rağmen gelip 1 ay kalmaya yüz buluyor herşeyi es geçtim eşim yazın yaşadıklarındna dolayı ne gitmek istiyor ne görüşmek babamla sorun yok ama kadını evime istemiyorum diyor temmuzda gelmeyi düşünüyorlarmış ben eşimle arada kaldım artık ne yapabilirim bilmiyorum