Ya bu konu şaka mı?
Daha doğrusu babanız saka mi? Nasil evladini hemde kiz cocugunu evden kovuyor inanamiyorum cok üzüldüm ve sacma sapan bir konu sanki babanizi dolandırmışsınız ya da evden kaçmışsınız bi iffetsizliginiz olmus nasil boyle davranıyor anne ne diyor peki? Anne önemli biliyorsunuz
Belli bir yaşa gelmiş bir babanın kalıplaşmış inancını yerle bir etmissiniz( babanıza göre tabi) o da şuan büyük bir travma yaşamış sizden dolayi.. Doğru bulmuyorum tabiki ama onu da anlamaya çalışıp sessizce görmezden gelmeniz gerektiğini düşünüyorum zamanla alisacak emin olun .. Evden bu sebeple ayrilsaniz yarın daha kötü şeyler olacak ve sizi tamamen suçlu ilan edecektir.
Zorla bişey yaptıran insanlardan nefret ediyorum kendi istediğin gibi yaşaMerhaba hanımlar, 29 yaşındayım, yurtdışında yaşıyorum. Muhafazakar bi ailede büyüdüm. Dini içerikli konular yasak biliyorum ama durumu anlayabilmeniz için bu kadar da olsa bahsetmeliyim. Umarım kural ihlali yapmıyorumdur.
İki hafta önce başımı açtım. 3 yıldır aklımdaydı, bir türlü cesaret edemiyordum. Babam biraz tepki gösterir, sonra kabullenir diye düşünmüştüm ama maalesef olmadı. "Madem benim inancımı beğenmiyorsun, o zaman benim yanımda kalmanın da bi anlamı yok" dedi bugün. Sorun şu ki, kendi ayaklarım üzerinde durabilecek bi gelirim yok, bunu kendisi de çok iyi biliyor buna rağmen yine de kovuldum. Beynim durmuş durumda, bu kadar çabuk vazgeçilmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Koskoca bi çaresizlik. Ne yapayım, bundan sonra nasıl davranayım? Lütfen bana bi akıl verin.
tutup kolunuzdan sokağa atacak hali yok. bence kararınızın arkasında durun ve iş bakmaya başlayın. 29 yaşında zaten kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyor olmanız lazım.
Birikmiş paranız ya da arkadaşlarınız yok mı destek olacak. En kötü bir kuruma gidin ve durumu anlatın. Yaşınız oldukça büyük bence gayet iyi bir fırsat kaçın fırsatını bulmuşken.
Babanız dinde zorlama olmadığını bilmiyor mu ?
Kendi isteğinize mi kapanmıştınız ?
Hata yapmışsın.13 yaşındaydım bana "Büyüdün artık başını kapatman gerek" dediğinde. İtiraz bile edemeden kapandım. Hep söz dinleyen bi evlat olmaya çalıştım hayatım boyunca, önceliğim hep ailemdi.
İslam hoşgörü dinidir ve zorlama yoktur. Babanız bundan nasiplenmemis. Size de dinen evlenene kadar bakmak zorunda, madem bu kadar dindar bunu da bilsin. Bence bu konuda bilgili biri babanızla konuşsun. Baktınız ki dönmüyor yapacak bir şey yok. Neyseki yurtdisindasiniz ortada kalmazsınız
Babanızın sizin kapalı olmanızı isteme sebebi sizi korumak amacıyla olsaydı, sizi evden kovmazdı.... Bir babanın yapacağı şey değil bu, çok çirkin bir davranış.Merhaba hanımlar, 29 yaşındayım, yurtdışında yaşıyorum. Muhafazakar bi ailede büyüdüm. Dini içerikli konular yasak biliyorum ama durumu anlayabilmeniz için bu kadar da olsa bahsetmeliyim. Umarım kural ihlali yapmıyorumdur.
İki hafta önce başımı açtım. 3 yıldır aklımdaydı, bir türlü cesaret edemiyordum. Babam biraz tepki gösterir, sonra kabullenir diye düşünmüştüm ama maalesef olmadı. "Madem benim inancımı beğenmiyorsun, o zaman benim yanımda kalmanın da bi anlamı yok" dedi bugün. Sorun şu ki, kendi ayaklarım üzerinde durabilecek bi gelirim yok, bunu kendisi de çok iyi biliyor buna rağmen yine de kovuldum. Beynim durmuş durumda, bu kadar çabuk vazgeçilmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Koskoca bi çaresizlik. Ne yapayım, bundan sonra nasıl davranayım? Lütfen bana bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?