• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni evden kovdu simdi geri cagiriyor donmek istemiyorum ama kararsizim

özür bile dilemeden kapına gelip ağlayıp yalvarmadan dönersen kendine yazık edersin karşında sana it muamelesi yapan bir insan olmadık var..Canın mı yok güzelim.al bütün eşyalarını önüne bak..karşına sana kadir kıymet verecek bir adam illaki çıkar.

Eşinizin onayını almadan gitmeniz doğru olmamış ama eşiniz de biraz fazla abartmış, biraz daha bekleyip özür dileyince dönebilirsiniz ,hatta karşılıklı özür dileyin bence,
eğer başka bir sorununuz yoksa boşanma için çok basit ve gereksiz bir neden,
Benim fikrim eşinizle gövde gösterisine girmemeniz, gideceğiniz yerlere birlikte gidebilirsiniz,

Kilidi değiştirmek suç sizden habersiz keşke polise şikayet etseydiniz sakın dönmeyi de düşünme gidince bu yaşadıklarının daha fazlasını yaşayacaksın çünkü

Tüm bu asagilamalara rağmen dönme ihtimali nasıl geliyor aklınıza anlamadım.adam sizi kapıdan kovmuş bacadan girmeye çalışmışsınız resmen şimdi de gel diyor döneyim mi diyorsunuz adam sizi istemiyor sizi sevmiyor ve size zerre kadar değer vermiyor.aile içinde kalan sıradan bir kavga olsaydı babanıza mesaj atmazdi zaten. Döndükten 2 gün sonra yine kapının önüne koyacak çünkü bilecek ki siz yine tıpış tıpış döneceksiniz.bu zevki o mahluka yasatmayin .

Sizi neden çağırıyor acaba hiç düşündünüz mü? Ev kirlenmiş, çamaşırlar birikmiş, yemek yok diye. Özür de dilemiyor çünkü pişman, değil haklı olduğunu sanıyor. Yani şuan tek ihtiyacı olan bir hizmetçi. Eğer kendinizi sadece böyle görüyor, saygı ve sevgiyi haketmediğinizi düşünüyorsanız, elbette dönün. Ayrıca sizide anlamak güç, adam kapı kilidi değiştiriyor ve sizi kovuyor, sizde hiçbirşey olmamış gibi onunla iftar davetine katılıyorsunuz. Çok yüzgöz olmuşsunuz.

Normal bir adam ev kilidi değiştirmez. İşi düşmüştür, yalnız evi çevirmek zor gelmiştir, ramazanda evde yemek yapacak biri lazımdır ondan gel diyordur. Pişman olan adam özür diler yalvarır.Gitme. Bu zamana kadar aklı neredeydi?

Bu hikayedeki karaktere olayın en başına dönersek çocuk bırakılıp sinemaya gidilir mi? Belli ki ultra hödük bi adamla evlisiniz ve damarına basmışsınız.

Aklı selim bi kadının böyle bi adamla evliliğe devam etmemesi gerekir ama siz muhtemelen o eve döneceksiniz bari bu ayıyı çıldırtmayın,keser bu adam sizi bence o evlilikte can güvenliğiniz bile yok.

Merhabalar
Anneler gününde belediyenin sinema etkinliği vardı önceki gün eşime gitmek istediğimi ve cocugada bakması gerektiğini söyledim Tamam dedi Ama gidecegimde çocuğu bahane ederek gitme dedi bende bu duyarsizligina çok kızdım zaten ne bi anneler günümü kutlar nede başka özel günlerde iki güzel kelime söyler Hiç bişey demeden çocuğu bırakıp evden çıktım Sonrasında böyle huzursuz bişey yapacağıma dönüyüm de birlikte birşey yapalım dedim ve döndüm haber vermeden gittiğim için bana o kadar çok kızmış ki esti gürledi bende tabi karşılık verdim ve neden geldiğimi söyleyemeden çocukla birlikte evden çıktım çıkarken eşim babanın evine git bi daha gelme dedi. biraz zaman geçince sinirim geçti eşimde çağırmak istedim ama beni WhatsApp tan telefondan engellemiş yinede mesaj yazdım ama gelmedi neyse eve döndük ama kapının kilidi değişmiş kapıyı çaldım açmadı neyse biraz daha oyalandım dışarıda. Yan apartmanda ortak bi arkadaşımız oturuyor o günde ona iftara davetliydik ben çaresizce ona gittim çok kötü idim ve erken gittiğim içinde anlatmak zoru da kaldım durumu ve iftara yakın onun telefonundan ben oraya yeni gelmişim gibi aradım biz geldik hadi sende gel diye neyse geldi normalmiş gibi yemek yedik ama tavırlarını hissediyordum. Eve geçtik hakaret kıyamet yarın eşyalarımda al git dedi anahtarida vermedi tabi Bende ertesi gün annem ve babamla konuştum onlar olmaz öyle şey kal evinde siniri geçer dediler ikna ettiler kaldim. Bu sefer hakaretin dozunda arttırarak yine kovdu hatta babama kızını götür diye mesaj atmış tabi topladık eşyaları baba evine geldim on gün sonra şimdi geri gel diyor ama ne bi özür ne bi suçluluk duygusu yok onda ve çocuk için dönmemi istiyor dönmek istemiyorum tabi ama hatta donmemeliyimde kısacası ne yapacağımı Bilmiyorum farklı bakış acılarına ihtiyacım var
eşin seni kovmak için bahane aramış,bu olayı kılıf uydurmuş bu kadar saçma sebepten kilit degiştirme felan nedir? Bence sakın donmeyın ya aldatıyordur ya da kesınlıkle sızı istemiyor

Siz kilidin değiştini görür görmez polis çağırıp tutanak tutturacak eve çilingirle girecektiniz ,ortak konuta ait kilidi değişemez ,siz alttan aldıkça azıtmış

önce rest çekip çıkıp gidip sonra kapıdan kovulunca bacadan girmeye çalışmak ne kadar mantıklı? bence hiç.

geri dönmeyin diyeceğim ama dönecek gibisiniz. bu adam değişmez. ya cidden dönmeyin ya da bu ayıyla yaşamayı öğrenin.

Ne dönmesi deli misin... Adama bak evden kovduğu yetmiyor, bir de anahtarı değişdirtiyor. Sana dava açacam de ve aç!

Çok uzun yazdığım için birde özetini yazmak istedim eşim çok küçük bir meseleyi büyüterek haberim olmadan kapının kilidinide değiştirip beni evden kovdu gitmemek için dirensemde babama kızını gel götür diye mesaj atınca topladım eşyaları gittim on gündür baba evindeyim şimdide geri dön diyor özür veya gönül almak yok bana bi akıl verin
Ne güzel dünya o kov evden anahtarı degistr gel kızını al de sonra geri gel hiç uğraşma yok çaba yok gönül almak yok Allah'a büyük söylemeyim de kızım olacak bı gün bı adam böyle derse o kızı göndermem daha oraya nasıl bı gurur kirmadr bu çok üzücü 😔

yuh artık yaa
2 saat içinde gitmiş evin kilidini mi değiştirmiş
allahım ne kadar kötü insanlar var ya
babana al kızını diyen bir adamdan bahsediyorsunuz burada
nasıl hala ne yapsam diye düşünüyorsunuz.
tabi ki gitmeyeceksiniz. özür dileyene, kendine çeki düzen verene kadar gitmeyeceksiniz.

Konu sahibinin ailesi arkasinda durmuyor ki boyle kararsiz kalmis boyle bir durumda bile. Anneniz nasıl bilmiyorum torun bakabilecek gibiyse bosanin siz de asgari ucretle bir ise girersiniz azıcık da olsa onlara faydaniz dokunur ama babadan cocuk için kesinlikle nafaka vs alacaksiniz..

• Beğen
Reactions: Cac
Bazı yorumlara ekstra şaşıyorum. Eşinin onayı olmadan gidilir mi diyen var. Allah' ım pes. Ne onayı ya. Senin burada tek suçun adamın kovduğu eve geri dönmen ve gitmemekte bu kadar ısrarcı olman. Gideceğini zaten söylemişsin. Ne izni alacaksın daha. Böyle onay alma durumuna getirirseniz işi sonuç bu olur tabi.

kapı kilidi değiştirmek nedir yaa zaten git gelme demiş affetmeyin bu erkkler iyice sapıttı .hep hakaretler hep kovmalar alttan almayın sürünsün

Back