babalar günü

bence geçicek bu gunlere bıraz sabır lazım kericimmm
cıdden zor zamanlar yaşıyorsunuz .. bırlık olun guc kuvet verın bırbırınzee cnm.

eşim bana ilk anneler günümde sihirli kupaya bebişimizin ultrason resmini ve benim resmimi bastırmıştı çooook hoşuma gtimişti gerçekten çok özel bi hediye olmuştu benim için.
bende ona özel bişeyler yapmak istedim ama bulamıyorum ki :uhm: bugün bi gömlek aldım bakalım bişey bulamazsam sadece onu vericem artık.

biz bugün oğlumla babalar günü hediyesi bi t shirt aldık ...kızım oğlum ve ben o gün babamızı yemeğe götüreceğiz bide

canım keri gecebilecek problemler anladıgım kadarıyla. o annesini kaybetmiş psikolojik olarak kendini toparlayamamıştır sende hem dogum sonu hormonların etisiyle hemde cok sevdigin babaannenin vefatıyla (basın saolsun) bide bebeginin senin deigin gibi huysuzlugu uykusuzlugu ve bide sanırım süt sorunun vardı bunların etkisiyle sinirlerin harap olmuştur.takma ve geçeceğini düşün güçlü ol pozitif düşün.şuana kadar eşinde bir etki sende ise bi cok etki var aslında eşinin sana yardımcı olması gerek ama öyle idare ediceksin en azından bebegin için biz kadınlar maalesef idare eden taraf olmasak boşanmaların bukadar cok oldugu ülkemizde daha da artardı sanırım.umarım gecer takma kafana canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…