- Konu Sahibi FERAYKANAL
-
O almamış ama bence sen al ki arkadaşım o utansın karşılıksız olsun.CADIARZUben de sadaece ilk babalar günün kutlu olsun dicem hediye almıcam çünkü o bana ne doğum günümde,ne ilk evlilik yıl dönümümüzde,ne doğumumda, ne ilk anneler günümde hiç hediye almadı o konuda kırgınım eşime hiç benden bişey beklemesin
canım ya eşinle hiç konuştun mu aklına mı gelmemiş belki oda heyecandan ne yapacağını bilememiştirbana dogumda cıcek getırmedı evet.gecmıs olsun dedımı onu hatırlamıyorum narkozdan ama cıcek yoktu tabı dogum hedıyesıde
canım ya eşinle hiç konuştun mu aklına mı gelmemiş belki oda heyecandan ne yapacağını bilememiştir
konustum aklına glmemıs guya.ben zaten gece dogum yaptım o an alamazdı ama 2gun hastanede kaldım hıcmı aklına gelmedı kı.zaten bu aralar hıc ıyı degılız bosanmanın esıgındeyız dıyebılırım
canım ya yapma mınıcık bebegın var ılk zamanlar bızde tartıstık cok ınsanın hayatına bebek gırınce butun hayatın degısıyo karı koca arasına ılgısızlık gırıyo ama zamanla gecıyo duzene gırer o mınıcık melegını dusun cok buyukmu problem yoksa sıradan tartısmalarmı ozel olmazsa tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?