• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba kelimesi size ne anlatıyor?

Maşallah diyelim o zaman :)
Tesekkur ederim:KK68:
Sevincli bi haber aldigimda ilk babami aramak isterim ben. Esim duysa kizar bunu dedigim icin tabi:KK53: Benim de babam gecmiste cok hata yapti, ama simdi o hatalarindan pisman oldugunu gosteriyor en azindan. Babasiyla problemli arkadaslarim, eger arada cok cok onemli bisey yoksa bi adim atin bugun:KK22:

Maalesef bende okb var şu temizlikli olandan :KK43: o yüzden lavabodaydım çok uzun kalmamıştım aslında elimi yıkayıp çıkacaktım söylemediği laf kalmadı okula giderken bile arabada bağırdı çağırdı direksiyon başındayken sınav için içeri girerken sarılmak istedi ben ittim o_O çok kötü davranıyor bazen bana elimde olmadan yapıyorum çoğu şeyi bazen çok anlayışlı bazende böyle çok üzülüyorum anneme söylerken duydum doğduğu güne lanet olsun dedi sinirle söyledi belki ama yine de çok üzüldüm böyle yapınca hiç sevmiyorum babanı :KK43:
Benimki de ayrı şehirlerde olmamıza rağmen anneme nafaka için kızıp bana patlamıştı. Telefonda bana baba deme dedi :( sonra yıllarca görüşmedik. Büyüdüm üni bitirdim. Abim zorla babama götürdü beni üzülüyor-muş diye. Orada beni gördü sarılacaktım ben ama o sarılmadı bile. Birde yine para için kavga ediyordu orada benimle. Bize verdiği parada 2 kardeşe toplam 300 lira. Ne diyeyim...

Benimki de ayrı şehirlerde olmamıza rağmen anneme nafaka için kızıp bana patlamıştı. Telefonda bana baba deme dedi :KK43: sonra yıllarca görüşmedik. Büyüdüm üni bitirdim. Abim zorla babama götürdü beni üzülüyor-muş diye. Orada beni gördü sarılacaktım ben ama o sarılmadı bile. Birde yine para için kavga ediyordu orada benimle. Bize verdiği parada 2 kardeşe toplam 300 lira. Ne diyeyim...
Çok üzüldüm canım ya baba işte kendimiz seçemiyoruz ki o_O seçebilseydik eğer yine babamı seçerdim belki bilmiyorum keşke bu kadar huysuz olmasa aslında hep benim yüzümden böyle davranır annemle tartışsalar çoğu zaman benim yüzümden olur ama bende yaptığım hiçbir şeyi isteyerek yapmıyorum :KK43: benden kurtulacaklar umarım rahatlarlar :63:

Tesekkur ederim:KK68:
Sevincli bi haber aldigimda ilk babami aramak isterim ben. Esim duysa kizar bunu dedigim icin tabi:KK53: Benim de babam gecmiste cok hata yapti, ama simdi o hatalarindan pisman oldugunu gosteriyor en azindan. Babasiyla problemli arkadaslarim, eger arada cok cok onemli bisey yoksa bi adim atin bugun:KK22:
Annem komalık oldu 6 ay hastanede yattı, bu arada ben bebeğim altıma yapıyorum babaannemlerdeyiz ben altıma yapmayayım diye korkutmak için süpürgeyi yakıp popoma yapıştırdılar. Ben babamı hep annemi ve bizi döverken, gecenin bir yarısı kapıdan kovarken hatırlıyorum. Onun eve gelme saatinde uyumuş numarası yapardım yada kendimi odaya kitlerdim.
Biliyor musun babam eve hiçbir şey almazdı komşular getirirdi birde annem dantel, dolak falan yapıp satardı öyle bir şeyler yerdik. Bir eve bi geldi eli kolu dolu etler, tavuklar salata malzemeleri falan pikniğe gideceğiz hazırla bunları dedi anneme. Ben saf tabi bi mutlu oldum ki uçuyorum resmen. Sonra annem hazırladı etti bu gitti arkadaşlarıyla. Çok üzülmüştüm...
Kusura bakma çok anlattım başını ağrıttım. Anlat anlat bitmez bu adam içimi döktüm en azından.

Çok üzüldüm canım ya baba işte kendimiz seçemiyoruz ki o_O seçebilseydik eğer yine babamı seçerdim belki bilmiyorum keşke bu kadar huysuz olmasa aslında hep benim yüzümden böyle davranır annemle tartışsalar çoğu zaman benim yüzümden olur ama bende yaptığım hiçbir şeyi isteyerek yapmıyorum :KK43: benden kurtulacaklar umarım rahatlarlar :63:
Seçebilsem son sırada olurdu herhalde :( evleniyor musun sen niye kurtuluyorlar :)

Annem komalık oldu 6 ay hastanede yattı, bu arada ben bebeğim altıma yapıyorum babaannemlerdeyiz ben altıma yapmayayım diye korkutmak için süpürgeyi yakıp popoma yapıştırdılar. Ben babamı hep annemi ve bizi döverken, gecenin bir yarısı kapıdan kovarken hatırlıyorum. Onun eve gelme saatinde uyumuş numarası yapardım yada kendimi odaya kitlerdim.
Biliyor musun babam eve hiçbir şey almazdı komşular getirirdi birde annem dantel, dolak falan yapıp satardı öyle bir şeyler yerdik. Bir eve bi geldi eli kolu dolu etler, tavuklar salata malzemeleri falan pikniğe gideceğiz hazırla bunları dedi anneme. Ben saf tabi bi mutlu oldum ki uçuyorum resmen. Sonra annem hazırladı etti bu gitti arkadaşlarıyla. Çok üzülmüştüm...
Kusura bakma çok anlattım başını ağrıttım. Anlat anlat bitmez bu adam içimi döktüm en azından.
Gozlerim doldu ya... İnsan ne yasadigini kendi bilir tabi. Allah sabir versin. Yazik, cocuklarina kendisini boyle hatirlatan babalara...

Annemle birlikte bizden de boşanan, 20 yıl aramamış ama yine de son suyunu benim elimden içmiş, gasilhanede ölüsüne sarılıp ağladığım adam.... Onu nedense 40-45 li yaşlarındaki haliyle hatırlıyorum hep, beyaz pantalon, yeşil tshirt, arabanın içinde bize şarkı söyleyen adam, rüyalarıma da hep öyle geliyor... Baba deyince aklıma başka bir şey gelmiyor ...

Ilk askim, en guvenilir sirdasim, en buyuk sevinclerimi ilk paylastigim dostum, sirtimi yasladigim dag.. dunyadaki en durust, en ahlakli, en dusunceli ve en sevecen baba.. Ben ve kardesimden baska bisey dusunmeyen; annemle hayallerini dahi bizim bazi ihtiyaclarimizi karsilamak icin erteleyen bir adam.. Adam gibi adam.. Sirdas, yoldas, caliskan, kendinden emin..

Aglarken bile hala babacim babacim diye aglarim ben. Esim de bilir en once ailem.. Yapamiyorum onlarin onune hele ki babamin onune kimseyi koyamiyorum.

Esim de yavrumuza karsi babama benzer insallah. Tek duam.

Gozlerim doldu ya... İnsan ne yasadigini kendi bilir tabi. Allah sabir versin. Yazik, cocuklarina kendisini boyle hatirlatan babalara...
Yazık kı ne yazık... Hiç affetmeyeceğim onu.
Ama Allah korusun başına bir şey gelse yine bakacak insan benim. Elime düşsün istemiyorum o yüzden sağlığı yerinde olsun benden de uzak olsun.
Onlar benim popomu yaktıklarında 1 yıla yakın konuşamadım ben dilim tutuldu. Hala arada kekelerim, dilim dönmez hatırası oldu buda :)

Hayatın en büyük kazigini atan ,benim için yaşayan bir ölüden farkı olmayan insan.. Hayatımin en büyük keskesi.. Gerçekten babalığı bilen baba gibi babaların babalar gunu kutlu olsun..

Annemle birlikte bizden de boşanan, 20 yıl aramamış ama yine de son suyunu benim elimden içmiş, gasilhanede ölüsüne sarılıp ağladığım adam.... Onu nedense 40-45 li yaşlarındaki haliyle hatırlıyorum hep, beyaz pantalon, yeşil tshirt, arabanın içinde bize şarkı söyleyen adam, rüyalarıma da hep öyle geliyor... Baba deyince aklıma başka bir şey gelmiyor ...
Nedense içinde hep ileride son yasadıklarınızı yaşayacagım korkusu...

Ilk askim, en guvenilir sirdasim, en buyuk sevinclerimi ilk paylastigim dostum, sirtimi yasladigim dag.. dunyadaki en durust, en ahlakli, en dusunceli ve en sevecen baba.. Ben ve kardesimden baska bisey dusunmeyen; annemle hayallerini dahi bizim bazi ihtiyaclarimizi karsilamak icin erteleyen bir adam.. Adam gibi adam.. Sirdas, yoldas, caliskan, kendinden emin..

Aglarken bile hala babacim babacim diye aglarim ben. Esim de bilir en once ailem.. Yapamiyorum onlarin onune hele ki babamin onune kimseyi koyamiyorum.

Esim de yavrumuza karsi babama benzer insallah. Tek duam.
Amin arkadaşım :) Allah gönlüne göre versin. Babans da kocaman bir maşallah, nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

Back
X