Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Bir anne bir kadin eşinin çocuğuna ne şekilde davrandigini anlayamaz mi? Azicik bir şüphe bile duymak demek olay kesin demektir. Yani durduk yerde hangi kadinin aklindan boyle birşey geçebilir. Ya kadinin akli dengesi yerinde degildir ya da olay gerçektir başka bir aciklamasi olamaz.

Gercek olduguna inanmak istemiyorum.eger gerceksen,cocugunu cocuk esirgeme kurumuna birak,oyle git o sapigin yanina.bi daha da dogurma..saka olmali bu konu,boylesi adama doneyim mi diye anket yapar mi bi anne?pes

Eski konunu bilmiyorum ama terk ettiğine göre ciddi sorunlar var, güvende bitmiş
Bırak milletin adamına ezileceğine baban iki laf dürtsün daha iyi
En güzeli ayrı ev ama sende o potansiyel yok
Belki barışmışsındır bile
Kocanla mesajlaşmaya devam edip pazarlığa tutuşacaksan ne diye çıkıp gittin, adam boşanmaya bile tamam diyo daha ne uzatıyosun belki ucundan mucundan bi pişmanlık kelimesi duyarsam barışayım diye mi

Inşallah sadece sizin paranoyanızdır. Midem bulandı,allak bullak oldum. Gerekirse sokakta yatarım,her gün baba evinde ezilir,laf işitirim ama taciz konusunda en ufak bir şüphem varsa o babaya tırnağının ucunu göstermem çocuğumun. Sakın sakın dönme. Dönersen o bebeğin vebali boynuna.

Allahım sen koru yarabbim.

koni sahibi esini birakmis ama bir de şöyle bir durum var cocuguna cinsel istismar yapiyor mu diye suphelenmis . inanabiliyor musun ? bi de bi adama geri doneyim mi dio. valla babam sabah aksambeni dovse bile boyle bi adama hauatta geri donmem siz laf isiteceksiniz diye cocugunuza nasil kiyacaksiniz? pes dogrusu .

bugun ruyamda da gördüm bi adam erkek cocuguna yanasmis dudagini opuyirdu. yaa nefret ettim ya bu sapıklardan Allah toptan canlarini alsin da kurtulalim . migdem bulandi biktik ya milletce biktik artik .

Yaaa yuh : S
Sapık o zaman.

Çok güzel yazmışsın.. bu eleştiri değil okuyanlar ibret alsın bence de
Arkadaşlar bunlar eski konularından. Geri dön demeden önce bir okuyun isterseniz.
Yuh başka bi şey diyemedim.. nasıl sorarsın ya nasıllll!!! Deli misin divane mi insan böyle bi şeye nasıl göz yumar... o sapığın yanına dönmek ne demek... sakın ha sakın... adam gibi konuş ailenle.. yine de dön diyolarsa al çocuğunu devlete sığın merak etme kimse izini bulamaz sen istemedikten sonra... yeni baştan hayat kuran çok kadın gibi kadın var... sen yapamam da yapamam bi tutturmuşun... bal börek gibi de yaparsın.. kocaya kaçtın ya ailene sormadan.. aslanlar gibi ayağının üstünde durup evladına da bakarsın... böyle iğrenç bi mahluka nasıl evlat verdin sen aklım almıyo deli olucam ya vallahi kan beynime sıçradı bi de anket yapmışsın döneyim mi diye... öz ev ladına bunu yapan ruh hastası yarın bigün seni satmaya da kalkar akıllı ol azcık nolur

Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.
Seni anlıyorm cnm ne kendilerinde yasamaya ne ayrı hayat kurmaya izin vermezler çıkmaza sokarlar... allah yardımcın olsun evliliğini kurtarmak için herşeyi yaptıysan vicdanın rahatsa bi süre katlanırsın çalışır parayla ağizlarını tıkarsın ailenin

Ensest meselesi aşırı derecede mide bulandırıcı lütfen o bebeğe bunları yaşatmayın geleceğini karartmayın.kim iğnelerse iğnelesin laf sokarsa soksun o adamın tacizlerinden bin kat daha iyidir o yavrunun hayatını karartmayın lütfen.ki zaten adam boşanmaya tamam demiş sizi geri kazanmak gibi bi derdi de yok.
kim ne derse duymamaya çalış bu süre de kadın sığınma evlerini araştır git görüş.kabul ederlerse oraya git.etmezlerse de baba evinde yaşamaya devam et ama bi işe gir ne iş olursa gir asgari ücret bile alsan çok iyi biriktir paranı.bu süreçte evladında biraz büyümüş olur ayrı ev tutarsın kendine.
ben bunları yazıyorum ama inşallah boşa yazmıyorumdur dayak kavga vs. her şeyi geçtim çocuk biraz büyüyünce tecavüz eder bu adam yazık değil mi o çocuğa.kendini bırak o çocuk için doğru hareket etmeye çalış.dünyaya gelmeye o karar vermedi çünkü sen kendine arkadaş olsun diye dünyaya getirdin onu bari geleceğini karartma.

Ayyyy sen bir sapukla evlisin ozaman aman yarabbi hiç durma bosannn rezalet bu midem kalktı dönme sakin baban naparsa yapsın donmeeee

Babasi gelme demiyor zaten sadece evde laf soyluyorlarmis. Zaten kocasinin evinde de rahat degil. Bir sure evladi icin baba evinde idare edebilir.

Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.

Off çık artık şu erkeklerin iradesinden. Öyle olmuyo böyle de olmuyor. Koca yetişkin kadınsın. Mesleğin yoksa meslek edin is bul veya kur para kazan ayrıl hayatındaki bu gereksiz insanlardan.

Uzun bir yol çizdim. Kadınlar bu yolu almak için 20 li yaşlarını buna harcayıp yine de 4 4luk basaramiyorlar. Zor ama tek care bu. Başka yöntem yok. Don kocanın evine bu yola baş koy bu uğurda emek harca 2-3 yıla kalmaz kendi ayağının üstüne kalkarsin. Sonra babanı falan da sallamazsin

Oğlunu dudağından öpmeye çalışan adama geri döneyim mi diyorsun, Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Ver o çocuğu bana ben bakayım, sizlerin eline kalmasın.
Ya şu anketi gördükçe sinrlerim tepeme çıki şu anketi kaldırın yaav
Ben senin eski konularını da takip ettim sana yazdıklarımı çook iyi biluyosun
Hangi aklın mantığınla şu anketi yaptın yav babanlarda sahip çıkamisa sen en iyisi sosyal hizmetleregit oradasana vebebene yardım ederler ya bi kadin siğınmaya gidersun yada çocunu krese verip iş bulurlar olmazlarsa çocuna maaş verip yardım ederler sana bi çözüm bulurlar yani yaşadığın ilin sosyal hizmetlere git yani senin önce adliyeye gitmen lazımsen buraya konu açıcanı git devlete sîğın ya şu anketi kaldır ya sinir dengeberdim yav

O zaman bece boşanmasi daha tehlikeli. Hem de çok. Çünkü bu sapkınlıklari ispatlayamayacak ve mahkeme yazları ve işte artık iki haftada bir haftasonları bebeği babaya verecek. O zaman çok ama çok daha kötü. Akilsizbasim Ayşe Armani 2 köşe yazısı vardı. Benzer bir durumu anlatıyordu. Kıza babası ve üvey ağabeyi istismarda bulunuyor. Kadın önce anlaşmalı boşaniyor velayeti alıyor. Ama adam Tatillerde çocuğu alıyor. Ve taciz daha da artarak devam ediyor. Açtığı diğer davalar düşüyor falan. Hatta ayşe Arman sonraki yazısında bu kzin davasinda bilirkisi olan adlı tip uzmanı ile röportaj yaptı. Adam 2.5 saat mahkemede anlatmış istismar bulgularıni ama zar yirtilmamis diyip mahkeme babaya beraat veriyor. Annenin sadece ithamlarindan olarak kalıyor.

En güzeli kocayi hapse attirmak bence. O zaman kimse birsey yapamaz. Anne olmak işte böyle zor ama çok zor birsey. Allah mücadelende yanında olsun kardeşim. Çok üzüldüm

Konunuz neydi acaba ?yani çok büyük birşey yok ise zamanla aşabilirsiniz eşinizle bu durumu
KOnuşmayı deneyin tekrar derim.Tabi şiddet vs gösteriyorsa buna birşey diyemiyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…