- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
Eski konunu bilmiyorum ama terk ettiğine göre ciddi sorunlar var, güvende bitmiş
Bırak milletin adamına ezileceğine baban iki laf dürtsün daha iyi
En güzeli ayrı ev ama sende o potansiyel yok
Belki barışmışsındır bile
Kocanla mesajlaşmaya devam edip pazarlığa tutuşacaksan ne diye çıkıp gittin, adam boşanmaya bile tamam diyo daha ne uzatıyosun belki ucundan mucundan bi pişmanlık kelimesi duyarsam barışayım diye mi
Yaaa yuh : Skoni sahibi esini birakmis ama bir de şöyle bir durum var cocuguna cinsel istismar yapiyor mu diye suphelenmis . inanabiliyor musun ? bi de bi adama geri doneyim mi dio. valla babam sabah aksambeni dovse bile boyle bi adama hauatta geri donmem siz laf isiteceksiniz diye cocugunuza nasil kiyacaksiniz? pes dogrusu .
Çok güzel yazmışsın.. bu eleştiri değil okuyanlar ibret alsın bence debaşkalarına ibret olsun diye yazmadan edemiycem. sonra olan olmuş eleştirmek yerine tavsiye verin diyolar ama bu forumu ne genç kızlar okuyo. görsün de bilsinler işte başlarına gelecekleri.
20 yaşındasıız. 3 sene önce kaçarak evlendiniz. ilk günden itibaren sorunlar yaşadınız, buna rağmen çocuk yaptınız. çalışmıyorsunuz ve muhtemelen de bi tecrübeniz yok.
çalışın ayrı ev tutun diyoruz. yapamam babam izin vermez diyosunuz. biz e hmmm okey demek düşüyor bu durumda. kendinizi kurtarabilecek olan yine sizsiniz. bizden ekstra, hayatınızı değiştirecek, hi. düşünülmedik parlak bi fikir beklemeyin. yapılabilecek şey ortada. ayrı eve çıkmasanız bile bi işe girin en azından.
Yuh başka bi şey diyemedim.. nasıl sorarsın ya nasıllll!!! Deli misin divane mi insan böyle bi şeye nasıl göz yumar... o sapığın yanına dönmek ne demek... sakın ha sakın... adam gibi konuş ailenle.. yine de dön diyolarsa al çocuğunu devlete sığın merak etme kimse izini bulamaz sen istemedikten sonra... yeni baştan hayat kuran çok kadın gibi kadın var... sen yapamam da yapamam bi tutturmuşun... bal börek gibi de yaparsın.. kocaya kaçtın ya ailene sormadan.. aslanlar gibi ayağının üstünde durup evladına da bakarsın... böyle iğrenç bi mahluka nasıl evlat verdin sen aklım almıyo deli olucam ya vallahi kan beynime sıçradı bi de anket yapmışsın döneyim mi diye... öz ev ladına bunu yapan ruh hastası yarın bigün seni satmaya da kalkar akıllı ol azcık nolurArkadaşlar bunlar eski konularından. Geri dön demeden önce bir okuyun isterseniz.
Seni anlıyorm cnm ne kendilerinde yasamaya ne ayrı hayat kurmaya izin vermezler çıkmaza sokarlar... allah yardımcın olsun evliliğini kurtarmak için herşeyi yaptıysan vicdanın rahatsa bi süre katlanırsın çalışır parayla ağizlarını tıkarsın aileninBabam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.
Çok güzel yazmışsın.. bu eleştiri değil okuyanlar ibret alsın bence de
Yuh başka bi şey diyemedim.. nasıl sorarsın ya nasıllll!!! Deli misin divane mi insan böyle bi şeye nasıl göz yumar... o sapığın yanına dönmek ne demek... sakın ha sakın... adam gibi konuş ailenle.. yine de dön diyolarsa al çocuğunu devlete sığın merak etme kimse izini bulamaz sen istemedikten sonra... yeni baştan hayat kuran çok kadın gibi kadın var... sen yapamam da yapamam bi tutturmuşun... bal börek gibi de yaparsın.. kocaya kaçtın ya ailene sormadan.. aslanlar gibi ayağının üstünde durup evladına da bakarsın... böyle iğrenç bi mahluka nasıl evlat verdin sen aklım almıyo deli olucam ya vallahi kan beynime sıçradı bi de anket yapmışsın döneyim mi diye... öz ev ladına bunu yapan ruh hastası yarın bigün seni satmaya da kalkar akıllı ol azcık nolur
Baba olacak adam 7aylik bebene taciz offf söylemek bile çook kötu ediyo insanıçok zor bi durum yaşamadım ama yaşamış gibi anlıyorum Allah sabırlar versin.. inceldigi yerden kopmuş zaten eşinizle olmiyacak gibi. bu arada sorununuz neydi tam olarak? neden ayrıldınız?
Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.
Ya şu anketi gördükçe sinrlerim tepeme çıki şu anketi kaldırın yaavOğlunu dudağından öpmeye çalışan adama geri döneyim mi diyorsun, Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Ver o çocuğu bana ben bakayım, sizlerin eline kalmasın.
Arkadaşlar bunlar eski konularından. Geri dön demeden önce bir okuyun isterseniz.
arkadasim annenin erkek bebegini kocasina guvenip tuvalete gidemiyorum sapkinliklari oldugunu iddia ediyor siz isten bahsediyorsunuz.ne olursa olsun babanin evinde kal sakin donme ne yasadigini sen biliyorsun sosyal kurumlardan yardim iste esinde gonlun varken tek celsede bitir..donersen cook pisman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?