- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
- 358
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
onun en güçlü duruşu sergilemesi lazım şimdi!ama ya öyle değilse diye kendini suçluyor , bilmiyor ki öyle değilse bile, bu adamdan hayır gelmez!hayatından her gün bir yıl gidiyor böyle bir evlilikle!
aynen söylediğiniz gibiAradan geçen onlarca çileli yıl, göçüp giden bir ömür ne olacak... Sevismeden rahatca yiyip icemeden ayağını uzatıp kitabını okuyamadan gecen bir hayat, 60 imdan sonra torun sevsem ne sevmesemmm ne. Önceki konunu bilmiyorum da degismek istiyorsa kocan dön bence. Bazısı için boyun eğmek daha iyi bir seçenektir. Gurur karin da doyurmaz huzur da vermez.
insallah korusun tum evlatlarimizi iki haftadir var bu konu ilk okudugumuzda sok olmustuk hicbir anne boyle biseyden kocasindan suphe duymaz.neler soyledik.akil verdik.annesi biliyor olayi kamera koy ispatla oyle gel demis konu sahibide para biriktiriyordu kamera almak icin bizde kizdik.cocuga zarar verdikten sonra neye yarar ispatlamak..o masum temiz daha 6 aylik yavrucagin hicbiseyden haberi yok.Coooooook şey yazasim var la havle deyip içime atiyorum. Eski konumu okudum ve kanım dondu. Rabbime sığınırım Allah im evlatlarimizi korusun, boyle p.clerden. Ben bi anneyim çok şükür. Bi anne olarak Asla ama asla seni anlamiycam iğrenç bi dusunceye sahipsin kız kardeslerime zarar verirse diye korkuyorum demiş sin eski konunda ama Minnacık evladını dusunmuyorsun sana YAZİKLAR OLSUN sadece bunu söylüyorum. Bi anne ne demek biliyor musun gerekirse tuvalet temizler , cay taşır ama o evladına babası tarafindan tacizi layık gormez . Keşke siz gibiler anne olamasa hic bi zaman keşke. Nice isteyen hakedenler aglayanlar varken. Yemin ediyorum şuan ağlıyorum yıkıldım ,içim kalktı Allah o kocanın belasını versin o şeyini organini kesip eline veremedin mi ? Evladın için sus katman ailenin laflarina annen baban onlar iki gün konuşur para kazanmaya basladin mi ses etmezler yeter ki seni güçlü görsünler. Yazıktır o bebeğe o sabiye bu p.cin ona babalık yapmasına taciz etmesine izin verme ne biçim annesin sen ya kanım dondu sinirden ağlıyorum kimse kusura bakmasın kocası oz çocuğuna taciz yapan bi adama ve buna aman kardeslerime bisey olurmi diye ses etmeyen kadına yumuşak olamiycam Allah ıslah etsin sizi . Evlatlarimizi da korusun siz gibilerden
Kamerayla ispatlamak mi?? Oraları okumadim bile sinirlendim konuyu anlayınca. EE simdi ne oldu ne ispat edebildi ne bisey, gitti anne evine hala da soruyor döneyim mi diye. Annesi biliyor derken konu sahibinin annesi mi tövbeler olsun ya nasıl bi insan nasıl bi vicdan Allah aşkına kaç anne supheleniyor boyle biseyden duyduğu an polisi arayıp kızını da torununa sahip çıkacaktı. Ama maşallah ailede herşey bi tuhaf bebeğini öz babası taciz eder anası ses etmez, ananne bilir ama geri gönderir, babası kardeşleri oz kızlarını kardeşlerini eve sığdıramaz. Allah im sen bizi vicdanlı anne babalar eyle sana sığınıyorum.boylelerinjn de nolursun belasını ver boyle dua edicem artik boyle insanlar için.insallah korusun tum evlatlarimizi iki haftadir var bu konu ilk okudugumuzda sok olmustuk hicbir anne boyle biseyden kocasindan suphe duymaz.neler soyledik.akil verdik.annesi biliyor olayi kamera koy ispatla oyle gel demis konu sahibide para biriktiriyordu kamera almak icin bizde kizdik.cocuga zarar verdikten sonra neye yarar ispatlamak..o masum temiz daha 6 aylik yavrucagin hicbiseyden haberi yok.
aslinda konu sahibi kocasindan korkuyor yani iceri tikayip kocasini bende oglumda kurtulcaz diyen biriydi.aileme gidersem kizkardeslerimi rahatsiz eder diye korkuyordu.kocasi iki gozyasi yalvarma kandiriyor bunu.simdide ankey bile acmis sinir olduk.basla sorunlarida var kocasinin kadin cocuga karsi yaptigi bazi seyleri anlatti cok caresizim mesajlarinda.suan o bosanacak is bulacak ailesinin yaninda kalacak ve ailesine yardim edecekki sussunlar.ben kotu gunlerde ebladina yardim etmeyen aileye aile demem.kizi evlendirince daha cok arkasinda duracaksin.Kamerayla ispatlamak mi?? Oraları okumadim bile sinirlendim konuyu anlayınca. EE simdi ne oldu ne ispat edebildi ne bisey, gitti anne evine hala da soruyor döneyim mi diye. Annesi biliyor derken konu sahibinin annesi mi tövbeler olsun ya nasıl bi insan nasıl bi vicdan Allah aşkına kaç anne supheleniyor boyle biseyden duyduğu an polisi arayıp kızını da torununa sahip çıkacaktı. Ama maşallah ailede herşey bi tuhaf bebeğini öz babası taciz eder anası ses etmez, ananne bilir ama geri gönderir, babası kardeşleri oz kızlarını kardeşlerini eve sığdıramaz. Allah im sen bizi vicdanlı anne babalar eyle sana sığınıyorum.boylelerinjn de nolursun belasını ver boyle dua edicem artik boyle insanlar için.
neden bu kararı aldığınızı bilmiyorum ama.hiçbir kadın yuvasını yıkmak istemez bence heleki birde çocuğu varsa.. Zor zamanlar sizi bekliyor diyebilirim çevremdeki tüm bosananlar özellikle teyzem der hep boşanmak çok kötü birşey baba evine dönmek ck.kötü diye bide dedem çok anlayışlidir yani 7yil sonra kendi evine cikabildi çk şeyler yaşadı iki tane yetişkin oğlu vardı biri evlenecek bu sene diğeri yurt dışına gitti hayatın zorlugunu görüp kendilerini kurtardilar teyzem 40indan sonra meslek edindi ama MUTSUZ bliyormusunuz bence tekrardan bi düşünün evliliginizi kurtarmaya çalışın daha şimdiden aileniz böyle yapıyorsa gerçekten ck daha fazla yipranabilirsinizÇok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.
Ben okumadm zaten bilmiyorum dedimeses gelini
siz herseyi okudugunuza eminmisiniz biz donme asla diyoruz siz bozuyosunuz eski konulariniida bi okuyun yada son bikac sayfayi
Allah yardımcısı olsun o bebegin. Gerçekten içim yandı ciz etti. Aynen bizim toplumda bazı insanlar maalesef evlendirince bi halt oldu sanıyor ,kurtuldum gözüyle bakıyor kızına iste sonuçta boyle oluyor. Adam satsa dahi boşanma aman boşanmış olmasın adın iste tüm zihniyet bu yerin dibine batsin bu fikri asilayanlar.aslinda konu sahibi kocasindan korkuyor yani iceri tikayip kocasini bende oglumda kurtulcaz diyen biriydi.aileme gidersem kizkardeslerimi rahatsiz eder diye korkuyordu.kocasi iki gozyasi yalvarma kandiriyor bunu.simdide ankey bile acmis sinir olduk.basla sorunlarida var kocasinin kadin cocuga karsi yaptigi bazi seyleri anlatti cok caresizim mesajlarinda.suan o bosanacak is bulacak ailesinin yaninda kalacak ve ailesine yardim edecekki sussunlar.ben kotu gunlerde ebladina yardim etmeyen aileye aile demem.kizi evlendirince daha cok arkasinda duracaksin.
Tüm yorumları okudum ve toptan bi cevap yazmak istiyorum benimkisi belki şüphe belki paranoyadir bilmedigim icin günahını almak istemiyorum ki psikolojik olarak durumum hic iyi degil belkide paranoyaklik vardir kendi kendime oyle düşünüyorum dur bundan emin olamiyorum sorunda bu zaten annemde calisan bi kadin ogluma bakamaz ben tek basima calissam ogluma yetemem cunku bi vasfim yok esimle surekli kavga ediyoruz surekli sıkıntı çıkıyor ama onu eskisi kadar olmasada seviyorum evet onun gözyaşları beni kandirmaya yetiyor ama diger yandan eger oyle bir sapiklik yapmiyorsa her insaninbir kusuru var ve diger huylarına oglum icin susabilir miyim acaba diyorum insan nelere susmuyorki hayatta ama ya yapıyorsa ve suphelerimde hakliysam bilemiyorum kendisine soyledim bi supheyi belki soylemem yanlisti ama soyledim sen boyle boyle yapiyorsun dedim tabiki kalkip bana taciz etse bile tabi taciz ediyorum diyecek degil bana senin gercekten psikolojin bozulmus oglumu sevemeyecek miyim ben dedi ailem dönme taraftarı degil ama hayati bana cekilmez bir hale getirmekten de geri kalmiyorlar evet esime katlanmaktansa aileme katlanmak daha iyi ama ya yapmıyorsa ve bana aileside yalvariyor kendide barisalim ne istersen yaparim diyor cok kararsizim o benim ilk askim ilk sevdigim.Evet insan durduk yere birinden şüphelenmez benim şüphelenme nedenim beni zamaninda anal sekse zorladi ve bana yapan yarin bigun oglunada yapar dusuncesi olustu icimde bu mustafa diye bi cocugun kibrista babasinin tecavuz etmesindende kaynakli kafamda yer eden bir soru.Belkide ben normal degilim yada ben hakliyim bundan kararsizligim.
Ben ne duydum ne de gördüm ki sunu demissin eski konunda " dudağından öpmek için zorluyor, dudağından opuyor"onca baba gördüm ,kendi esimde dahil asla ama asla dudaktan opmezler cocuklarini . Anne operse de çoğu kızar mikrop kapar vs vs diye. Yani senin eşinin yaptığı normal değil hic bi baba evladını dudağından opmez, cinsel organina yakin tutmaz ,zorlamaz. Umarım suphedir yani inşallah öyledir ama bu dudaktan öpmek bile basit değil iğrenç ben anne olarak asla opmem bunu cocuguma yapmaya hakkım yok. O bebekte olsa bir birey bir insan benim opmeme maruz kalmak zorunda değil hem de bunu normallestirmemek gerekir yarin bi gün başkaları operse taciz ederse de asla anlayamayiz öyle değilmi ?? Biraz bilinç vicdan lütfen biz toplum olarak cocuklarimizi malımız olarak görüyoruz dövmeye de pipisini ellemeye de hakkımız olduğunu sanıyoruz oysa ki onlar birey . Onlara bu sekilde davranarak cocuklarada yanlis mesajlar veriyoruz , ilerde onlarda bu kafada cocuk yetistirecekTüm yorumları okudum ve toptan bi cevap yazmak istiyorum benimkisi belki şüphe belki paranoyadir bilmedigim icin günahını almak istemiyorum ki psikolojik olarak durumum hic iyi degil belkide paranoyaklik vardir kendi kendime oyle düşünüyorum dur bundan emin olamiyorum sorunda bu zaten annemde calisan bi kadin ogluma bakamaz ben tek basima calissam ogluma yetemem cunku bi vasfim yok esimle surekli kavga ediyoruz surekli sıkıntı çıkıyor ama onu eskisi kadar olmasada seviyorum evet onun gözyaşları beni kandirmaya yetiyor ama diger yandan eger oyle bir sapiklik yapmiyorsa her insaninbir kusuru var ve diger huylarına oglum icin susabilir miyim acaba diyorum insan nelere susmuyorki hayatta ama ya yapıyorsa ve suphelerimde hakliysam bilemiyorum kendisine soyledim bi supheyi belki soylemem yanlisti ama soyledim sen boyle boyle yapiyorsun dedim tabiki kalkip bana taciz etse bile tabi taciz ediyorum diyecek degil bana senin gercekten psikolojin bozulmus oglumu sevemeyecek miyim ben dedi ailem dönme taraftarı degil ama hayati bana cekilmez bir hale getirmekten de geri kalmiyorlar evet esime katlanmaktansa aileme katlanmak daha iyi ama ya yapmıyorsa ve bana aileside yalvariyor kendide barisalim ne istersen yaparim diyor cok kararsizim o benim ilk askim ilk sevdigim.Evet insan durduk yere birinden şüphelenmez benim şüphelenme nedenim beni zamaninda anal sekse zorladi ve bana yapan yarin bigun oglunada yapar dusuncesi olustu icimde bu mustafa diye bi cocugun kibrista babasinin tecavuz etmesindende kaynakli kafamda yer eden bir soru.Belkide ben normal degilim yada ben hakliyim bundan kararsizligim.
İş bul ayri eve cik derdim ama demesi kolay yani bu devirde üni mezunlari bile is bulamiyor. Kaldi ki is buldun sana kimse 2000 ile başla demez cocugunu krese göndersen en az 600 Tl hadi 500 e uygun ev bulsan nasip gecineceksin ki bu rakamlar en alti yani asgari ücretle ayri eve cikman mümkün değil.
Ailen desen yaninda değil.
Eğer koçan duzelecegim derse bi şartla çalisacam diyeceksin. Bi ise girip deneyim yapip yükselmeye baslayacaksin o arada çocuğa ya KV bakacak ya krese gidecek sen de kocandan gizli para biriktireceksin. Çocuk okul cagina gelince boşanip kurtulacaksin. Hem birikmiş paran olacak hem çocuk okul caginda olunca okula gicedek kreş masrafi olmayacak. Yani bu da ha deyince olmaz.
Ama sen başindan hata yapmissin üni mezunu olsan elinde mesleğin olsa ki 2000 üstü maaş Alsan hadi ev tut dicem ama bu durumda başka altarnatif var mi.? Gerçekçi olan gerek. Bu devirde 1300 maaş alip çocuğu krese verip ayri eve falan cikamazsin zaten önce asgari ücretle iş bulman bile zor. Üni mezunu değilsen ve mesleğin yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?