• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
böyle bir adama dönüp çocuğunun tacize uğramasına razı olacak ne yaşatıyorlar sana?
o evden ilk ayrılışınla kendi hayatını yakmışsın, ikinci kez ayrılıp oğlununkini yakma!

Çok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.

Teyzemden örnek vericem burada ki bazı bayanlara cesaret olsun diye yazıcam: Teyzem aldatılmış , 5 çocuk annesi köyde yaşıyan ve köyde ki tüm işleri yapan bir bayan idi. Eğitim durumu ilkokul . Neyse Ailesi arkasında durdu fakat dayımlar dedi ki sadece seni kabul ederiz. O adamın çocuklarını bırakman şartıyla ! Teyzem dedi ki ; iki cihan bir araya gelse yinede çocuklarımı terk etmem. Sonra şehir merkezine geldi bizde diğer teyzemde 1 ay süre ile kaldı ev bulundu , bu kadın 5 çocuğuna çeşitli işlerde çalışarak ( kapıcılık, fabrika vs.vs.) yaparak çocuklarını büyüttü. Çocuklar büyüyünce annelerine yardım ettiler . Ev aldı, çocukları evlendi , sonra dedi ki ; İyi ki kocam olacak adama boyun eğmedim dönmedim , çocuklarımı terk etmedim şimdi çok mutlu huzurlu işi de var, evi de var ,torunları da var. :KK51:Özetle bir kadın isterse köyden çıksa bile her şeyi başarabilir. Sizin öne sürdüğünüz yapamam edemem bahane sadece . Allah zorda kalana mutlaka bir kapı açıyor. Karar sizin .

arkadasim annenin erkek bebegini kocasina guvenip tuvalete gidemiyorum sapkinliklari oldugunu iddia ediyor siz isten bahsediyorsunuz.ne olursa olsun babanin evinde kal sakin donme ne yasadigini sen biliyorsun sosyal kurumlardan yardim iste esinde gonlun varken tek celsede bitir..donersen cook pisman olursun
nasıl ya ben onu kaçırdım sanırımo_O

Teyzemden örnek vericem burada ki bazı bayanlara cesaret olsun diye yazıcam: Teyzem aldatılmış , 5 çocuk annesi köyde yaşıyan ve köyde ki tüm işleri yapan bir bayan idi. Eğitim durumu ilkokul . Neyse Ailesi arkasında durdu fakat dayımlar dedi ki sadece seni kabul ederiz. O adamın çocuklarını bırakman şartıyla ! Teyzem dedi ki ; iki cihan bir araya gelse yinede çocuklarımı terk etmem. Sonra şehir merkezine geldi bizde diğer teyzemde 1 ay süre ile kaldı ev bulundu , bu kadın 5 çocuğuna çeşitli işlerde çalışarak ( kapıcılık, fabrika vs.vs.) yaparak çocuklarını büyüttü. Çocuklar büyüyünce annelerine yardım ettiler . Ev aldı, çocukları evlendi , sonra dedi ki ; İyi ki kocam olacak adama boyun eğmedim dönmedim , çocuklarımı terk etmedim şimdi çok mutlu huzurlu işi de var, evi de var ,torunları da var. :KK51:Özetle bir kadın isterse köyden çıksa bile her şeyi başarabilir. Sizin öne sürdüğünüz yapamam edemem bahane sadece . Allah zorda kalana mutlaka bir kapı açıyor. Karar sizin .

Aradan geçen onlarca çileli yıl, göçüp giden bir ömür ne olacak... Sevismeden rahatca yiyip icemeden ayağını uzatıp kitabını okuyamadan gecen bir hayat, 60 imdan sonra torun sevsem ne sevmesemmm ne. Önceki konunu bilmiyorum da degismek istiyorsa kocan dön bence. Bazısı için boyun eğmek daha iyi bir seçenektir. Gurur karin da doyurmaz huzur da vermez.

Aradan geçen onlarca çileli yıl, göçüp giden bir ömür ne olacak... Sevismeden rahatca yiyip icemeden ayağını uzatıp kitabını okuyamadan gecen bir hayat, 60 imdan sonra torun sevsem ne sevmesemmm ne. Önceki konunu bilmiyorum da degismek istiyorsa kocan dön bence. Bazısı için boyun eğmek daha iyi bir seçenektir. Gurur karin da doyurmaz huzur da vermez.

Kocasi oz oglunu taciz ediyor, ona dokunarak zevk aliyor, konu sahibi cocugu babasiyla yalniz birakamaiyor. Yetmez mi? Bi zahmet rahat yiyip icemesin sevisemesin, evladindan onemli mi?

Sizler gibi anayı da babayı da Allah ıslah etsin... Allah sana o çocuğu sapkın kocana ellet diye vermedi! Onu nefes aldığın sürece korumak senin gorevin. Onu düşünmeden bi adım dahi atamazsın. Madem bu çocuğu dünyaya getirdin, artık onun hayatı seninkinden önce gelir. Bu ne yaa, çocugu dudaktan opuyormus, yemin ederim sinirlerim bozuldu.

Konu sahibinin kocası sapık !

sakın dönme bak burada bu şüphe bile ayrılık sebebidir dedik,sende cesaretini topladın ve gittin,şimdi dönüp neyin değişmesini bekliyorsun,şiddet devam,taciz devam bu hayatamı layık çocuğun ve sen......

Kocasi oz oglunu taciz ediyor, ona dokunarak zevk aliyor, konu sahibi cocugu babasiyla yalniz birakamaiyor. Yetmez mi? Bi zahmet rahat yiyip icemesin sevisemesin, evladindan onemli mi?
Allah bin belasını versin aksam akşam midem bulandı yemin ederim.
Konu sahibi aileniz ve onun ailesi bu durumu biliyor mu?
Eger biliyorsa Sizin aileniz bunu bile bile torunlarını nasıl boyle bir pisliğe emanet edebilir anlamıyorum
Aileniz ne kadar kotu davranırsa davransın evladınıza maddi manevi zarar gelmemesi için onu korumalısınız bunun tek yoluda o tiksinç heriften derhal boşanmak

cesaret ve inanmak işi!ama destek şart!şurda hepimiz otur çek desek, oturur!çaresizlik başka dert!

Başarabileceğine inanmıyor ; çünkü insanlar iyi şeylerin olacağına inanmıyor aylarca ,günlerce ,saatlerce , sorguluyorlar ama ne hikmetse kötü şeylerin hemen olacağına inanıyoruz ve iddia ediyoruz her şey kötü olucak diye. Konu sahibesinin bakış açısı her şeyin kötü olucağı yönünde ama insan isterse başaramayacağı şey yok ! sırtını Allah'a daya yoluna bak ... O zaman anlicak ki hayat ona bambaşka kapılar açmış. Sadece inanın gerisi kendiliğinden geliyor.

Başarabileceğine inanmıyor ; çünkü insanlar iyi şeylerin olacağına inanmıyor aylarca ,günlerce ,saatlerce , sorguluyorlar ama ne hikmetse kötü şeylerin hemen olacağına inanıyoruz ve iddia ediyoruz her şey kötü olucak diye. Konu sahibesinin bakış açısı her şeyin kötü olucağı yönünde ama insan isterse başaramayacağı şey yok ! sırtını Allah'a daya yoluna bak ... O zaman anlicak ki hayat ona bambaşka kapılar açmış. Sadece inanın gerisi kendiliğinden geliyor.
onun en güçlü duruşu sergilemesi lazım şimdi!ama ya öyle değilse diye kendini suçluyor , bilmiyor ki öyle değilse bile, bu adamdan hayır gelmez!hayatından her gün bir yıl gidiyor böyle bir evlilikle!

Back