Coooooook şey yazasim var la havle deyip içime atiyorum. Eski konumu okudum ve kanım dondu. Rabbime sığınırım Allah im evlatlarimizi korusun, boyle p.clerden. Ben bi anneyim çok şükür. Bi anne olarak Asla ama asla seni anlamiycam iğrenç bi dusunceye sahipsin kız kardeslerime zarar verirse diye korkuyorum demiş sin eski konunda ama Minnacık evladını dusunmuyorsun sana YAZİKLAR OLSUN sadece bunu söylüyorum. Bi anne ne demek biliyor musun gerekirse tuvalet temizler , cay taşır ama o evladına babası tarafindan tacizi layık gormez . Keşke siz gibiler anne olamasa hic bi zaman keşke. Nice isteyen hakedenler aglayanlar varken. Yemin ediyorum şuan ağlıyorum yıkıldım ,içim kalktı Allah o kocanın belasını versin o şeyini organini kesip eline veremedin mi ? Evladın için sus katman ailenin laflarina annen baban onlar iki gün konuşur para kazanmaya basladin mi ses etmezler yeter ki seni güçlü görsünler. Yazıktır o bebeğe o sabiye bu p.cin ona babalık yapmasına taciz etmesine izin verme ne biçim annesin sen ya kanım dondu sinirden ağlıyorum kimse kusura bakmasın kocası oz çocuğuna taciz yapan bi adama ve buna aman kardeslerime bisey olurmi diye ses etmeyen kadına yumuşak olamiycam Allah ıslah etsin sizi . Evlatlarimizi da korusun siz gibilerden