• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Kocana dönme fikrinden vazgeç. Bunu aklından bile geçirme. Evdekilere sesin çıksın az, çocuğuna annen baksın. Sende bi işe gir para gelince eve sesleri kesilir zaten, kreşi falan boşver bi süre birikim yap ki evini ayırabilesin.

Aşk nasıl gözünüzü kör ediyo anlamış değilim zaten. Daha yaşın kaç ne diye evleniyosunuzki üstüne çocuk. Mantık bu kadar mı uçup gider ya. Bunu herkese söylüyorum size değil, kızlar az mantığınız yerinde kalsın ya erkek erkek diye ölmeyin kusura bakmasın kimse ama hiç bi erkek kurtuluş değil...

hemen iş aramaya başla canım böylelikle herkes ciddi olduğunu anlar ve çenesini kapar.annen baksın olmadı kreşe ver.sakın dönme.ailendende hiç birşey saklama.ne yani sapık olma ihtimali bir babanın yanınamı dönün diyecekler bu kadar vicdansız olamazlar.allah yardımcın olsun zor ama imkansız değil.

Çok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.

Ne gibi laf sokuyorlar? Çok mu dayanılmaz? Yani eşinizle olan durum kadar kötü olamaz. Azıcık dişinizi sıksanız bebeğiniz büyüyüne kadar. O sürede çalışsanız çocuğunuz okula başlayınca da yeni bir eve çıkarsınız belki.

Kendime cok kiziyorum haklisiniz ama oldu bir kere keskeyle geçmiyor aslinda yazmaya bilw çekindiğim bir konu daha var ensest esimin 7 aylik oglumu taciz ettigini düşünüyorum bunu net olarak görmedim ama şüphelerim var ailem gel diyor ama bakin boyls bisey yapan biriyle ayni ortamda kalmak cok zor ama iki ki kardeşim var onlari düşünmek zorundayim ve esim eğer ogluma böyle birşey yapiyorsa bunu kanitlayip mahkemeye sunmam lazımki hak yerini bulsun.

Oglumu surekli seyine yakin tutuyor oglum debeleniyor hani kwndince oynamaya calisiyor ama fark ettim ki oglum hwr esime dokundugunda o bundan zevk aliyor surekli her fırsatta gizli gizli dudaklarinda opmeyw calisiyor bir gun dedimki Allahim yapiyorsa ogluma bisey ben gormuyorum zen görüyorsun bana bir işaret gönder kendisinden cikart yarabbim dedim ve esim aksam eve geldi ia yerinde sakatlanmis yani ne diyeyim bilemedim ama simdi cikip gidersem onun gibi sapik biri ortada dolanacak ve kim bilir kime musallat olacak geceleri gözüme uyku girmiyor düşünmekten hasta olucam artik.

Arkadaşlar bunlar eski konularından. Geri dön demeden önce bir okuyun isterseniz.

Arkadaşlar bunlar eski konularından. Geri dön demeden önce bir okuyun isterseniz.
Yookk artik hemde minicik bebeğe babası mı yapiyor!!! ALlahmm evlatlarimizi korusun boyle zihniyetlerden

Konu sahibi madem kacarak evlendin simdi baktn olmuyor kimseye mecbur degilsin esinde boşanmak istiyosa bosanın daha gençsin kendi hayatini kurarsin babanda madem evinde rahat vermiyo ayri eve laf etmeyecek hakkinizda hayirlisi

Yookk artik hemde minicik bebeğe babası mı yapiyor!!! ALlahmm evlatlarimizi korusun boyle zihniyetlerden

Konu sahibi madem kacarak evlendin simdi baktn olmuyor kimseye mecbur degilsin esinde boşanmak istiyosa bosanın daha gençsin kendi hayatini kurarsin babanda madem evinde rahat vermiyo ayri eve laf etmeyecek hakkinizda hayirlisi

Bilemeyeceğim, konu sahibi yazmış bunları. Ama kimse de durup dururken çocuğunun babasından şüphe duymaz.

Bilemeyeceğim, konu sahibi yazmış bunları. Ama kimse de durup dururken çocuğunun babasından şüphe duymaz.
Aynen durduk yere şphe olmaz ama artik bu olay gerceksede Allah bildiği gibi yapsin
Akilsızbasimda bide anket yapmissin bunu duyduktan sonra gercekten oyle bisey varsa kesinlikle bosanmalısn diorm

Anne olup çocuğunu kucağına almış..
Hala babam izin vermez.
Ne söyleyebiliriz ki biz size?

Babasi böyle şüpheli olan annesi buna rağmen geri donsemmi diye düşünen bir çocuğu bunların elinde bırakmamak lazım.
O çocuğu bunların elinden almak lazım.
Yetkili birileri görse bunları keşke.
Yetkili birileri görse bile sanki iyi bi hayat mı vericekler, yazık yavru için çok üzüldüm .

Yetkili birileri görse bile sanki iyi bi hayat mı vericekler, yazık yavru için çok üzüldüm .
Haklısın. Ben de çok üzüldüm içim yandı resmen. Bak babasi böyle birşey yapmiyorsa bile anne bu şekilde düşünüyorsa o bile sakıncalı yani. Hangimiz düşünürüz böyle birşey.
En hayırlısı işe falan girecek boynunu bukecek oturacak anne babasıyla. Çocuğun yüzü belki annanne dededen güler bilemedim en azindan korunakli olur.
Şimdi gidip ev tutsa tek bir hayata baslasa bu kafa yapısıyla ohooo...

Haklısın. Ben de çok üzüldüm içim yandı resmen. Bak babasi böyle birşey yapmiyorsa bile anne bu şekilde düşünüyorsa o bile sakıncalı yani. Hangimiz düşünürüz böyle birşey.
En hayırlısı işe falan girecek boynunu bukecek oturacak anne babasıyla. Çocuğun yüzü belki annanne dededen güler bilemedim en azindan korunakli olur.
Şimdi gidip ev tutsa tek bir hayata baslasa bu kafa yapısıyla ohooo...
Zaten tek başına halletmesi mümkün değil mantıklı düşünürsek eğer 3bin lirayla işemi alıcaklar konı sahibini. Çocuğu kreşe verse kreşler bi dünya para, e çocukla evde biri ilgilenmeli yemeğini hazırlasın vs. Şu anda ailesinden başka bi seçeneği yok. Çalışınca eline para geçince eve biraz yardım ettimi hepsinin sesi kesilir. Kolay bi hayat değil ama mecbur.

Eğer çalışıp kendine bakmayacaksın kocanın evine dön çünkü ikisisinin de sonu aynı susup oturacaksın

O adama asla dönmeyin.Evdekilere sesiniz çıksın iğnemelere biraz cevip verin.Bu saatten sonra hayırlı evlat olmak için susup pısmanız hiç bişeyi değiştirmez ayrıca yaptığınız hataların yanında aileye sesini çıkarman hiç kalır.Kocandan boşan evde millet laf edince karşılığını ver ve az çok maaşa bakmadan bi işe gir.Net.Asla o adama dönme ama.Asla.

Yani bend ekonunu okuyunca düsündümki hane esinle tekrar bir konus felan madem baba evinde laf sokuyorlar esinde degismeye hazir felan yazmissin ya. Ama yorumlari okuyunca birisi eski konundan özetlemis aman Allahim sakin esinin yanina geri dönme allah korusun ya ben düsündüm hani sana mi öyle geliyordur acaba diye annelik içgüdüsünden ama sen bile zevk aldigini fark etdiysen uzak dur ve bosanirken avukatina da anlat bunlari mahkeme de öne sersinler ki baska bir cocuga musallat olmasin. Esinle hic bu konu hakkinda konustunmu? Kendisi ne diyor. Ve oglunu esinle hic yalniz biraktinmi bunlardan süpelenmeden önce?

Back