Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
adam sapık sapık oğlunu taciz ediyor 7 aylık bebe hangi zihniyetle eşine dön diyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum aklım ermiyor...!!! bi zahmet edip eski konularına bi göz atın... baba evinde kal bırak laf soksunlar ilerde girersin işe annen bakar çocuğuna biraz büyütünce kendinize ayrı bir yol çizersiniz...

Babamdan gece gündüz laf işitir dayak yerim genede bu adamın evine dönmem !!!
BUnun neyini soruyorsun konu sahibi !!!!

AYNEN öyle kesinlikle haklısınız..

Valla nasıl dön dersin ya oz babası 7aylik bebene hallenirmiş ya bide bunu yaparken zevke gelirmiş
ya gerçekyen nickhinle uyumlusun hala dön demeyi beğenisun
sen nerde yasıyosun hangi ilde

Canım, tacizi belgelemen lazım. Sadece belgelemen yeter mi ondan da emin değilim. Avukat arkadaşlar yol önersinler. Bu adamın tacizden ceza alması lazım. Böylece ömür boyu bebeğe yaklaşamaz. Allah korusun sen ölsen çocuk babaya gidecek. Ailen bakmak istemez ise en azindan devlet yurdunda kalir. Aklını başına devsir, soğuk kanlı davran, Fevzi hareket etme bir çıkış yolu aramaya bak. Adamı da hapse attirman veya en azından ceza aldırmak lazım.

Bu işler çok karışık, eve dadi kameraları kurmayı düşünebilirsin. Video çekimi şart. Tacizlerinin ne boyutta olduğunu çok anlamadım ama video vs olabilir. Ya da watsapp mesajları ile bu durumu itiraf etmesini sağlayabilirsen delil olarak kullanabilirsin. Aile Bakanlığı numarasi vardı oraya arayip eşimin taciz ettiğinden supeleniyorum ne yapayım diye sorabilirsin

Valla nasıl dön dersin ya oz babası 7aylik bebene hallenirmiş ya bide bunu yaparken zevke gelirmiş
ya gerçekyen nickhinle uyumlusun hala dön demeyi beğenisun
sen nerde yasıyosun hangi ilde

seviyan bende ilk okuduğumda konunun sadece bu olduğunu SANIYORDUM .
Son açıklamaları okumasaydım konudan bir haberdim.
Konunun başında açıklama yapmamış ki konu sahibi
Yoksa kim der ki o Allah korkusu olmayan SAPIK adama dön diye !!!!!

Sen en iyisi bebeni devlete ver verirken de geri alacam evlat edinmasin diye imza atiliyo kağdin birinial devlet baksın çocunukendin tedavi olbem çalış
bu hastalikli gine bebeni bakamazsin

Sen en iyisi bebeni devlete ver verirken de geri alacam evlat edinmasin diye imza atiliyo kağdin birinial devlet baksın çocunukendin tedavi olbem çalış
bu hastalikli gine bebeni bakamazsin

çocuğunu al kadın sığınma evine falan git. ailene de haberlere konu mu olalım de. bana sahip çıkmazsanız çocuğumu alır giderim. vicdanınız rahat olacak mı de. amaan kınamayın arkadaşlar allahım ıslah etsin kocanı Seni ve Çocuğunu da zararsız ziyansız kurtarsın bunlardan....

Öyle cesur ol, al çocuğunu çık gibi bir nasihat veremem sana maalesef
Ailen arkanda değilse, önce kendini sağlama alman lazım, boşanmayı ve ayaklarının üzerine basmayı tek başına göğüsleyeceksen önce bir dayanak oluşturman lazım, el kadar çocukla kahramanlık yapmak seni sadece zora sokar. Baba evine sığamıyorsan, eşinle barış ve hala boşanmaya kararlıysan bunu kademeli olarak yap, çalışmak, para biriktirmek, çocuğun biraz daha palazlanması zaman isteyen şeyler. Senin de kendini toparlaman lazım, bu sürede eşinle aranı iyi tutarak ne yapacağını şekillendirebilirsin

(Mesaj silmek yasak olduğundan içeriğimi silmiyorum ama yorumumu geri alıyorum, kocasının bebeğini tacizinden şüphelenen üyeymiş bu, eski konusuna bakmadan yorum yaptım)

Son düzenleme:
eğer konu ve konu sahibi gerçekse adam 7 aylk bebeğine tacize bulunuyor.!

Konunuz neydi acaba ?yani çok büyük birşey yok ise zamanla aşabilirsiniz eşinizle bu durumu
KOnuşmayı deneyin tekrar derim.Tabi şiddet vs gösteriyorsa buna birşey diyemiyeceğim...
Aşılcak bişey deil öz baba 7aylık bebene cinsrl istismar yapiyomuş
bunun neresi aşılabilirki

Önecelikle kendinizi

Madem emin değilsiniz neden iftira ediyorsunuz eşinize
Gidin acil tedavi görün hastaneye gidersenizdemi babanız kızar !
Yani bu durumda her ikinizde sağlıksızsınız ve olan o çocuğa oluyor günahsız yavruya !
Her tv karşısında gördüğümüz olayı neden eşlerimize yakıştırıp konduracağız ki ?Ozaman kendi sağlık durumumdan şüphelenirim.Ve acil tedavi olurum başta geleceği etkilenmesin diye yavrum için olurum.

İlişki durumunuzda size eşiniz isteğini söylemiş sizde bunu bana teklif eden yarın çocuğunada yapar diye kurgulamışsınız !!!!!!!!Ne alaka ya hu !
O zaman siz gerçekten iyi değilsiniz .Ben şahsım adına böyle birşeyi düşünmek çocuğuma kondurmak 40 yıl aklıma gelmez.Bunu düşünebilmem için görsel bir şeye şahit olmam gerekiyor.Lütfen acil hastane yollarına en kısa yoldan nerden gidilir ne yapabilirim diye düşünün .Yavrunuz için yapın bunu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…