- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi Akilsizbasim
-
koni sahibi esini birakmis ama bir de şöyle bir durum var cocuguna cinsel istismar yapiyor mu diye suphelenmis . inanabiliyor musun ? bi de bi adama geri doneyim mi dio. valla babam sabah aksambeni dovse bile boyle bi adama hauatta geri donmem siz laf isiteceksiniz diye cocugunuza nasil kiyacaksiniz? pes dogrusu .
Bir anne bir kadin eşinin çocuğuna ne şekilde davrandigini anlayamaz mi? Azicik bir şüphe bile duymak demek olay kesin demektir. Yani durduk yerde hangi kadinin aklindan boyle birşey geçebilir. Ya kadinin akli dengesi yerinde degildir ya da olay gerçektir başka bir aciklamasi olamaz.
Valla nasıl dön dersin ya oz babası 7aylik bebene hallenirmiş ya bide bunu yaparken zevke gelirmişAradan geçen onlarca çileli yıl, göçüp giden bir ömür ne olacak... Sevismeden rahatca yiyip icemeden ayağını uzatıp kitabını okuyamadan gecen bir hayat, 60 imdan sonra torun sevsem ne sevmesemmm ne. Önceki konunu bilmiyorum da degismek istiyorsa kocan dön bence. Bazısı için boyun eğmek daha iyi bir seçenektir. Gurur karin da doyurmaz huzur da vermez.
Çok haklısın ama hala dönme pesinde hala sevim di bide adami ya inanamim bebeğe yazık beevet birde bu akılsızbaşlara yol göster diye
Valla nasıl dön dersin ya oz babası 7aylik bebene hallenirmiş ya bide bunu yaparken zevke gelirmiş
ya gerçekyen nickhinle uyumlusun hala dön demeyi beğenisun
sen nerde yasıyosun hangi ilde
Artık konu da,konu sahibide benim için inandırıcılığını kaybetti,bence bizimle kafa buluyor!Çok haklısın ama hala dönme pesinde hala sevim di bide adami ya inanamim bebeğe yazık be
Sen en iyisi bebeni devlete ver verirken de geri alacam evlat edinmasin diye imza atiliyo kağdin birinial devlet baksın çocunukendin tedavi olbem çalışTüm yorumları okudum ve toptan bi cevap yazmak istiyorum benimkisi belki şüphe belki paranoyadir bilmedigim icin günahını almak istemiyorum ki psikolojik olarak durumum hic iyi degil belkide paranoyaklik vardir kendi kendime oyle düşünüyorum dur bundan emin olamiyorum sorunda bu zaten annemde calisan bi kadin ogluma bakamaz ben tek basima calissam ogluma yetemem cunku bi vasfim yok esimle surekli kavga ediyoruz surekli sıkıntı çıkıyor ama onu eskisi kadar olmasada seviyorum evet onun gözyaşları beni kandirmaya yetiyor ama diger yandan eger oyle bir sapiklik yapmiyorsa her insaninbir kusuru var ve diger huylarına oglum icin susabilir miyim acaba diyorum insan nelere susmuyorki hayatta ama ya yapıyorsa ve suphelerimde hakliysam bilemiyorum kendisine soyledim bi supheyi belki soylemem yanlisti ama soyledim sen boyle boyle yapiyorsun dedim tabiki kalkip bana taciz etse bile tabi taciz ediyorum diyecek degil bana senin gercekten psikolojin bozulmus oglumu sevemeyecek miyim ben dedi ailem dönme taraftarı degil ama hayati bana cekilmez bir hale getirmekten de geri kalmiyorlar evet esime katlanmaktansa aileme katlanmak daha iyi ama ya yapmıyorsa ve bana aileside yalvariyor kendide barisalim ne istersen yaparim diyor cok kararsizim o benim ilk askim ilk sevdigim.Evet insan durduk yere birinden şüphelenmez benim şüphelenme nedenim beni zamaninda anal sekse zorladi ve bana yapan yarin bigun oglunada yapar dusuncesi olustu icimde bu mustafa diye bi cocugun kibrista babasinin tecavuz etmesindende kaynakli kafamda yer eden bir soru.Belkide ben normal degilim yada ben hakliyim bundan kararsizligim.
Sen en iyisi bebeni devlete ver verirken de geri alacam evlat edinmasin diye imza atiliyo kağdin birinial devlet baksın çocunukendin tedavi olbem çalışTüm yorumları okudum ve toptan bi cevap yazmak istiyorum benimkisi belki şüphe belki paranoyadir bilmedigim icin günahını almak istemiyorum ki psikolojik olarak durumum hic iyi degil belkide paranoyaklik vardir kendi kendime oyle düşünüyorum dur bundan emin olamiyorum sorunda bu zaten annemde calisan bi kadin ogluma bakamaz ben tek basima calissam ogluma yetemem cunku bi vasfim yok esimle surekli kavga ediyoruz surekli sıkıntı çıkıyor ama onu eskisi kadar olmasada seviyorum evet onun gözyaşları beni kandirmaya yetiyor ama diger yandan eger oyle bir sapiklik yapmiyorsa her insaninbir kusuru var ve diger huylarına oglum icin susabilir miyim acaba diyorum insan nelere susmuyorki hayatta ama ya yapıyorsa ve suphelerimde hakliysam bilemiyorum kendisine soyledim bi supheyi belki soylemem yanlisti ama soyledim sen boyle boyle yapiyorsun dedim tabiki kalkip bana taciz etse bile tabi taciz ediyorum diyecek degil bana senin gercekten psikolojin bozulmus oglumu sevemeyecek miyim ben dedi ailem dönme taraftarı degil ama hayati bana cekilmez bir hale getirmekten de geri kalmiyorlar evet esime katlanmaktansa aileme katlanmak daha iyi ama ya yapmıyorsa ve bana aileside yalvariyor kendide barisalim ne istersen yaparim diyor cok kararsizim o benim ilk askim ilk sevdigim.Evet insan durduk yere birinden şüphelenmez benim şüphelenme nedenim beni zamaninda anal sekse zorladi ve bana yapan yarin bigun oglunada yapar dusuncesi olustu icimde bu mustafa diye bi cocugun kibrista babasinin tecavuz etmesindende kaynakli kafamda yer eden bir soru.Belkide ben normal degilim yada ben hakliyim bundan kararsizligim.
Hala sevip sevmede ya hala dön deyipte kafalari karstirmayinSeviyorsan ve seviliyorsan don evine
Çok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.
eğer konu ve konu sahibi gerçekse adam 7 aylk bebeğine tacize bulunuyor.!Öyle cesur ol, al çocuğunu çık gibi bir nasihat veremem sana maalesef
Ailen arkanda değilse, önce kendini sağlama alman lazım, boşanmayı ve ayaklarının üzerine basmayı tek başına göğüsleyeceksen önce bir dayanak oluşturman lazım, el kadar çocukla kahramanlık yapmak seni sadece zora sokar. Baba evine sığamıyorsan, eşinle barış ve hala boşanmaya kararlıysan bunu kademeli olarak yap, çalışmak, para biriktirmek, çocuğun biraz daha palazlanması zaman isteyen şeyler. Senin de kendini toparlaman lazım, bu sürede eşinle aranı iyi tutarak ne yapacağını şekillendirebilirsin
henüz yazmadı!Konu sahibi hiç yazdımı?
Aşılcak bişey deil öz baba 7aylık bebene cinsrl istismar yapiyomuşKonunuz neydi acaba ?yani çok büyük birşey yok ise zamanla aşabilirsiniz eşinizle bu durumu
KOnuşmayı deneyin tekrar derim.Tabi şiddet vs gösteriyorsa buna birşey diyemiyeceğim...
eğer konu ve konu sahibi gerçekse adam 7 aylk bebeğine tacize bulunuyor.!
anket yapmış,dönmelimiyim diye!Amaannn bu o üye miiii
Tüm yorumları okudum ve toptan bi cevap yazmak istiyorum benimkisi belki şüphe belki paranoyadir bilmedigim icin günahını almak istemiyorum ki psikolojik olarak durumum hic iyi degil belkide paranoyaklik vardir kendi kendime oyle düşünüyorum dur bundan emin olamiyorum sorunda bu zaten annemde calisan bi kadin ogluma bakamaz ben tek basima calissam ogluma yetemem cunku bi vasfim yok esimle surekli kavga ediyoruz surekli sıkıntı çıkıyor ama onu eskisi kadar olmasada seviyorum evet onun gözyaşları beni kandirmaya yetiyor ama diger yandan eger oyle bir sapiklik yapmiyorsa her insaninbir kusuru var ve diger huylarına oglum icin susabilir miyim acaba diyorum insan nelere susmuyorki hayatta ama ya yapıyorsa ve suphelerimde hakliysam bilemiyorum kendisine soyledim bi supheyi belki soylemem yanlisti ama soyledim sen boyle boyle yapiyorsun dedim tabiki kalkip bana taciz etse bile tabi taciz ediyorum diyecek degil bana senin gercekten psikolojin bozulmus oglumu sevemeyecek miyim ben dedi ailem dönme taraftarı degil ama hayati bana cekilmez bir hale getirmekten de geri kalmiyorlar evet esime katlanmaktansa aileme katlanmak daha iyi ama ya yapmıyorsa ve bana aileside yalvariyor kendide barisalim ne istersen yaparim diyor cok kararsizim o benim ilk askim ilk sevdigim.Evet insan durduk yere birinden şüphelenmez benim şüphelenme nedenim beni zamaninda anal sekse zorladi ve bana yapan yarin bigun oglunada yapar dusuncesi olustu icimde bu mustafa diye bi cocugun kibrista babasinin tecavuz etmesindende kaynakli kafamda yer eden bir soru.Belkide ben normal degilim yada ben hakliyim bundan kararsizligim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?