B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

bende bugun üye oldum kızlar 1ay sora sıze etkısını yazıcam

nereye yazıldın ben de haftaya tunalıdaki subeye yazılıcam. Bir kez deneme icin gitmiştim o hafta başlamak kısmet olmamıştı ramazan girmişti.

2+1 ay üye olucam, sen ne kadara ve kac ay üye oldun

nereye yazıldın ben de haftaya tunalıdaki subeye yazılıcam. Bir kez deneme icin gitmiştim o hafta başlamak kısmet olmamıştı ramazan girmişti.

2+1 ay üye olucam, sen ne kadara ve kac ay üye oldun

ben yenımahalleye üye oldum 1aylık oldum gidişata göre bakıcam 109tlye uye oldm ama acaip hamlamışm agrı cekıorum umarm geçer

ilk başta tereddütlerim vardı ama ne kaybederim ki diyip 3 aylık üye oldum. bugün 2. ayımı bitirdim ve toplamda 7 kilo verip 45 cm inceldim

yapılan hareketler hamileler icin uygun degildir sanırım oyle degil mi?

yapılan hareketler hamileler icin uygun degildir sanırım oyle degil mi?

evet hamıleler ıcın uygun olmaz cnku hoplayıp zıplıyosun sora karın sıkıştıran hareketler var oyuzden zararlı olur

bu arada benım 3.haftam ve belden 4 cm inceldm gözle gorulur bir fark var
ama çok sııkılıyorm 3 tur tamamlarken ...

1 ayımı bugün tamamladım ve toplamda 14,5 cm incelmişim en çok bel ve karın bölgem 4er cm incelmiş sonra da 2,5 cmle üst bacağım ama kilo kaybım çok az olsun yine de sıkılaşmışım önce sıkılaşıp sonra kilo vermek sarkmaların oluşmaması için daha iyi olur diye düşünüyorum

ölçüm herbaşlyana yapıyorlarmı yoksa siz kendinizmi ölçüyorsmunuz birde hangi şehir ve nekarada gittiğinizi yazarmısınız haftada kaç gün gidiyorsunuz

ölçüm herbaşlyana yapıyorlarmı yoksa siz kendinizmi ölçüyorsmunuz birde hangi şehir ve nekarada gittiğinizi yazarmısınız haftada kaç gün gidiyorsunuz

evet canm her başlayana ölçüm yapılıyor, 1. ayını doldurdugunda tekrar ölçüm alınıp ne kadar fark ettiğini gösterir bir karne veriyorlar. haftanın 6 günü gidebilirsiniz. pazar günleri kapalı.

Merhaba Hanımlar,

B-fit Bahçeşehire giden var mı? Varsa personel ve ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

merhaba bayanlar bende şunu sorucam gerçekten zayıfladınız mı ve b-fit ile shapes for woman arasındaki fark ne ? :44:

merhaba arkadaşlar bende kuzenimin tavsiyesiyle yazılmıştım.açıkçası hiç memnun kalmadım.bence gerçek anlamda kilo vermek isteyenler için uygun değil.bu ayın sonunda üyeliğim bitiyor profesyonel bir spor salonuyla konuştum oraya yazılacağım.hareket etmek isteyenler çok fazla kilosu olmayanlar için belki uygun olabilir.benim gittiğim şubenin hocalarıda çok lakayıt.

Bakırköy şubesine giden var mı acaba? Bel fıtığı rahatsızlığım var hareketler zorlayıcı mı???

pazar haiç hergün açık biliyorum ama
giden arkadaşlar haftada kaç gün gidiyorsunuz yani geçekten incileneler neler yaptı

bende 1ayımı doldurdum haftada 3gün gittim ve toplamda 18cm ınceldım en cok bel ve basen bölgesıınden inceldım basenden 6cm ıncelmiş inanamadım

bende gitmek istiyorum. evime çok yakın bir yere açılıyor. aylık ne kadar kızlar?

fiyatlar il ve ilçelere göe dğeişiyormuş ve sanırım tüm türkiye geneli ptesi ücrele zmaanlanıyormuş

Aylık 120 gibi birşey demişti sanırım ama 3aylık alırsan aylığı 88 e geliyor.Bir kaç gün önce aldığım fiyat bu telefonla bilgi alabiliyorsunuz hangi bölgede istiyorsanız.

kesınlıkle b fit bir işe yaramıyor 6 ay gıttım kilo weremedım yarım saatte ne olabilir zaten sacma sapan hareketler yaptırıyorlar onları ewdede yapabilirsin pilates yada fitness daha yararlıdır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…