B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

1 ay önce Bfit Yıldırım (Bursa) a başlamıştım. 1. ayın sonunda tüm bölgelerden toplam 27 cm inceldim.Kiloda farkeden bişey yok ama üst bedenim 2XL giyerken şimdi XL giyorum.Alt bedenimde 46 giyerken 44 giymeye başladım:)
Haftada 2 gün giderek bu sonucu aldım. Şimdi daha yoğun gitmeye çalışıyorum. İnşallah doğum günüme kadar 38 bedeni yeniden göreceğim :)

bende üye olmayı düşünüyorum ama sözleşme olayına takıldım normal spor salonları sözleşmeli çalışmıyo ilk defa duydum ben böyle bişey sözleşme neleri kapsıo bilen varmı?

Daha önce profilo AVM içindeki spor salonuna gitmiştim 1 yıl. Onlarda sözleşme yapmışlardı.

2 haftadır gaziantepteki b-fite gitmekteyim. Ölçümlerim başlarken alındı, 1 ayı doldurduğumda umarım iyi bir gelişme olur benim için. ama spor yaparken acaip terliyoruz, hatta ben alttan termal sauna şortuda giydiğim için bacaklarım daha fazla terliyor. Buarada yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. bakalım 2 hafta sonra sonuç nasıl olacak.. :97:

bende b-fite bugün 1aylık üyelik aldım biraz yorucu 30 dakika geçirdim ama zevkliydi bakalım ay sonunda nasıl fark edicek şu an 65 kiloyum olmak istediğim kilo 60 hadi hayırlısı bakalım...:KK8:

bende yeni üye aldum b fite 6 aylık paket aldım.sıkılasmak ve selülitlerimden kurtulmak istiyorum kilo sorunum yok.giden arkadaslar sıkılastıgını söylüyorda acaba selülit içinde etkili bir spor salonumu tereddüt ettim:44:

temmuz'un başına kadar kampanya var turkcelli olmasan dahi 2 aya 1 ay bedava ve 1 ay da üyelik dondurma hakkı. aynı zamanda da 1 aylık üyeliğe %20 indirim var. normalde turkcellilere 2 aya 1 ay bedavaydı ki bu da temmuz sonu bitiyordu. 1 aya %20 indirim de yalnızca öğrencilere geçerliydi.

bende yeni üye aldum b fite 6 aylık paket aldım.sıkılasmak ve selülitlerimden kurtulmak istiyorum kilo sorunum yok.giden arkadaslar sıkılastıgını söylüyorda acaba selülit içinde etkili bir spor salonumu tereddüt ettim:44:

2 aydır gidiyorum haftada 4 gün gidiyorum şuan selulitlerim o kadar azaldı ki belli belirsizler tek sorunum çatlaklar ama o da kalcada allahtan çünkü çatlak hiç geçmez.

bende bugün deneme kuponu doldurdum hemen aradılar çokta samimi davrandılar...şaşırdım:KK53:
neyse gitsem mi acaba diyorum kimisi hiç bir işe yaramadı diyor kimisi inceldiğini söylemiş...
ayrıca ücreti ne arkadaşlar 1 aylık 3 aylık nedir gidenler yazsada öğrensek :KK60:
ve özellikle benim yaşadığım yerde kızımı bırakabileceğim bir yer de yok oda gelebilecekmiki..

okuduklarıma göre herkes incelmiş ama ciddi bi şekilde kilo veren yok sanırım mesela 1 ay hergün gitsem 3litreye yakın su içsem yediklerime dikkat etsm 2 kilo vermem mümkün mü benim basen bölgemi eritmem gerek işe yarar mı

okuduklarıma göre herkes incelmiş ama ciddi bi şekilde kilo veren yok sanırım mesela 1 ay hergün gitsem 3litreye yakın su içsem yediklerime dikkat etsm 2 kilo vermem mümkün mü benim basen bölgemi eritmem gerek işe yarar mı

bence işe yarar. ben 5 aydır gidiyorum ve pek çok üye ile görüşüyoruz ordayken. kilo verme amacıyla gelenlerin hemen hemen hepsi kilo verip inceldi. ben o amaçla gitmediğim için vermedim. ama yemeğe dikkat etsem ben de veririm.

yalnız bölgesel zayıflama pek mümkün değil gibi. yani sadece basen bölgesi zayıflığı için gidecekseniz daha spesifik bir yere gidin. b-fit tüm vucudu çalıştırıyor, kişiye özgü bazı bölgelerde daha fazla incelme oluyor ama işte işinizi şansa bırakmayın yine de...

bence işe yarar. ben 5 aydır gidiyorum ve pek çok üye ile görüşüyoruz ordayken. kilo verme amacıyla gelenlerin hemen hemen hepsi kilo verip inceldi. ben o amaçla gitmediğim için vermedim. ama yemeğe dikkat etsem ben de veririm.

yalnız bölgesel zayıflama pek mümkün değil gibi. yani sadece basen bölgesi zayıflığı için gidecekseniz daha spesifik bir yere gidin. b-fit tüm vucudu çalıştırıyor, kişiye özgü bazı bölgelerde daha fazla incelme oluyor ama işte işinizi şansa bırakmayın yine de...

kesinlikle katılıyorum bu yoruma. ben göbek için gidiyordum ama tüm vucuttan inceldim tabii ki isteğim bu olmadıgı için pek memnun degilim kendi adıma. tabi selulitler vs gitti diye de mutluyum. kısacası tüm vucuttan incelmek isteyen arkadaslara kesinlikle öneririm. ama bölgesele uygun degil 2,5 ayda anladım.

kesinlikle katılıyorum bu yoruma. ben göbek için gidiyordum ama tüm vucuttan inceldim tabii ki isteğim bu olmadıgı için pek memnun degilim kendi adıma. tabi selulitler vs gitti diye de mutluyum. kısacası tüm vucuttan incelmek isteyen arkadaslara kesinlikle öneririm. ama bölgesele uygun degil 2,5 ayda anladım.

Ben ilk önce 1 aylık yazılmıştım. 26.5 cm incelince bir ay daha gitmeye karar verdim ve 1 ay daha yazıldım fakat şu anda yazıldığıma çok pişmanım. :KK43: '. ayıma başlayalı yaklaşık 2 hafta falan oldu çok sıkıcı gitmenizi önermem.:KK51:

Ben de karar veremedim bir türlü gitsem mi gitmesem mi:26:
B fit i önerir misiniz kızlar yoksa başka bir spor salonuna mı gitmeliyim?
(1-2 Kilo verip göbek ve simitleri eritmek istiyorum:KK31:)

B-fit İZMİR/Bayraklı Şubesi nezih,temiz,bakımlı salonu ve tecrübeli kadrosuyla keyifli ve eğlenceli spor yapmak için sizleri bekliyor...

Üyelik Ücretlerimiz;

Yeni üye olacak üyelere;
1 Aylık : 99tl
3 Aylık : 227tl
6 Aylık : 404tl
12 Aylık : 620tl dır.

Üyelik yenilemek isteyen üyelerimize;
1 Aylık : 79tl
3 Aylık : 207tl
6 Aylık : 384tl
12 Aylık : 600tl dir.

Not:Ek olarak;talepler doğrultusunda yeterli sayıya ulaşıldığı taktirde,üyelerimize özel pilates dersleri verilecektir.Aylık ücreti 50 tl'dır

irtibat adresimiz :
b-fit Bayraklı
Haydar Aliyev cad.kızılata apt.A blok 59/B (manavkuyu çilek mobilya karşısı) iş bankası yanı Bayraklı/İZMİR
Tel:0232 3484058

Merhaba Hanımlar;

aldığım kilolar sebebiyle bi süredir fitness salonu araştırıyorum, burada daha önce b-fit hakkında yazılan yorumları okudum, grupfonide %50 kayıt indirimi varmış gitmeyi düşünüyorum; benim istediğim hem biraz kilo veriyim hem de vücudumu şekillendirmek, b-fitle ilgili yorumları okuduğum kadarıyla istasyon usulü yarım saat aerobik + fitness çalışması yapılıyor, fakat bugün b-fit'i aradım, hayır siz antrenör eşliğinde çalışıyorsunuz dedi, bu durumla ilgili bilgisi / fikri olan varmı? eğer böyleyse normal bir fitness salonuna mı gitsem acaba? :44:

bende gözüm kapalı üye oldum aslında b-fite.sadece evime yakın diye fulya şubesine üye oldum. annemle başladık.bilmiyorum bana ortam iyi geldi hoca çok ilgilendi. annem 58 yaşında olduğu için onunla özellikle ilgilendi.
asıl hocanın yaşını öğrenince çok şaşırdım.ben 32 yaşındayım.yaşımı göstermem ama hoca 40 a yakınmış.beli belki 55 cm anca vardı .o kadar imrendimki.üstelik çok genç duruyordu. işte sporun faydası.

X