B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

arkadaşım 30 dk yetiyor aletleri bu siteden inceleyebilirsin

B-fit Göktürk Şubesi - Kadınların Göktürk'teki spor ve yaşam Merkezi | Göktürk- Kemerburgaz

istersen 30 dk dan fazlada yapabilirsin salonun insifiyati kalmış ben bazen 40 dk yapıyorum yapıyorum ama 30 dk yetiyor verdigim linte videoyu izlersen anlarsın nasıl bir sistemde spor yaptıgını

ben 6 aydır gidiyorum 52 cm inceldim 5 kilo verdim hemde diyet yapmadan

Son düzenleme:
b-fit te gidip zayıflyan var mı bilmiyorum ama gidip sakatlandığımı ve bunun için b-fitte para ödediğimi biliyorum.
Doğru düzgün vücut ısınmadan spora başlanıyor ve sonuç olarak bacağımda ki kas lifi koptu doktor spor yapamayacağıma dair rapor verdi. üye olduğum şubeye raporu götürüp üyelikten ayrılmak istediğimi söyledim KEYFİ üyelik iptali yapmadıklarını söylediler. Lif kopması nasıl bir keyifse onu pek algılayamadım tabi. Yani sağlıklı yaşam spor güzel ama nerede kimle yaptığınıza çok dikkat edin. sonuçta benim gibi sağlığınızdan olmak bir de gitmediğiniz faydalanmadığınız bir spor klubü üyeliği için para ödemek var ama tabii hakkımı arayacağım.

NOT: giden bayanların hepsi göbek ve basen bölgesinin gram zayıflamadığından şikayetçiydi.

oraya sizi zorla üye etmediler siz gittiniz ve üyeoldunuz yarım saatin yettigine emin oluup üye olmuşsunuz.... yakanıza yapıışım mı eye yaptılar sizi ????? ayagınızı ilcilmeniz de sizin sakarlıgınız olmuş bence...... gecmiş olsun
sakatlanmasaydınız ve sonuç alsaydınız bu yorumlar mutlaka olumlu yönde olacaktı eminim ... tekrar gecmiş olsun

sevgili arkadaşım siz b-fiit çalışanısınız sanırım. çünkü başka hiç kimsenin insan sağlına yönelik hizmet veren ancak tüm amacı haksız kazanç sağlamak olan bir kurumu böylesine savunacağına inanmıyorum. benim gittim şubede sadece 30 sn olduğumuz yerde koşmak ısınma turu sayılıyordu. insanın hiç bir kasının 30 sn de ısınmasına imkan yoktur. vücut ısınmadan yapılan sporda vücutta sakatlanmalara neden oluyor bende olduğu gibi.
evet kimse beni zorla üye yapmadı b-fitte ama bu klübe üye olmak ve onlara güvenerek verdikleri sözleşmeyi imzalamak ve hatta onlara güvenerek spor yapmak hayatımda yaptım en cahilce hareket oldu. Bu müthiş pişmanlığı en azından kulak verecek insanlarla paylaşmayı bir görev biliyorum.
Verilen sözleşmeyi dikkatlice okuyun arkadaşlar bu sözleşmeden b-fit spor klübu denen kurumun tüm amacaının haksız kazanç sağlamak olduğunu göreceksiniz.

merhaba pontus,

ben de 3 aydır b-fite gidiyorum. başta sözleşme imzalarken sakatlanma olması ve rapor getirilmesi halinde parayı iade edip ya da kaydı bir süre dondurma yoluna gidebileceklerini söylemişlerdi. Nitekim bir arkadaşım da ayağını incitti, rapor getirdi ve 2 haftalığına falan kaydını dondurdular. Sizin gittiğiniz şube yardımcı olmamış sanırım. Biraz da ordakilerin insiyatifine kalıyor tabi..

Bu arada ben zayıflamak için değil biraz sıkılaşmak için başladım b-fite. 3 ay sonunda sadece bir kilo aldım -acayip iştah açıyor çünkü, ben de bu konuda sıkıntım olmadığı için bol bol yiyiyordum =D - fakat toplamda 60 cm falan incelip, 2 kilo yağ verdim. Vücudum gerçekten farklı bir şekle girdi. Çok memnunum.

Benim gittiğim merkezde 30 dk aletlerden sonra 20 dkda karın ve bacak egzersizleri yapılıyor pilates gibi ayrı bir salonda. Özellikle bacaklarım şekle girdi bu yönden çok memnunum -ki ben de bacaklarımın şekle girmesi için başlamıştım zaten-

Bugün üyeliğim bitiyor, 3 aylık daha üyelik almayı düşünüyorum... Velhasıl gittiğiniz şubede hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olun derim...

Son düzenleme:
Kızlar ben Fulya şubesine üye olmuştum bir hafta gittim daha gitmedim.Bilmiyorum hepsi mi öyle ama Fulya çok berbat çalışanları da işini zorla yaptırıyorlarmış gibi,suratsızlar.Aman aman hiç işim olmaz öyle yerlerle bir daha.Hiç profesyonelce bi yer değil,para tuzağı.

hayır ön yargılı arkadaşım !!!sadece üyesiyim

şubenin ilgi ve alakası çok önemli pontus arkadaşın gittigi şube ilgisiz ve aakasızsa bütün b fitlere aynı şeyi söyleyemezsin neyse ön yargılı davranıyorsun ne desem ön yargın degişmeyecek

ben calışanı degilim sadece ÜYEYİM

fulya şubesine giden arkadaşlarım var onlarda aynı şeyi söylüyor malesef bütün b fitler aynı sanıyorlar şubeden şubeye fark var memnun kalmadınız şubeleri şikayet ederseniz onlar kendini düzelyeceklerdir ya da kapanacaktır sonuçta bir bedel ödüyorsunuz karşılıgı almadıktan sonra yazık emege ve ödediginiz bedele

merhaba pontus,

ben spora başlamadan önce diz kapağımda sorun vardı çok nadir zamanlarda diz kapağımda burkulma oluyordu başlamadan önce tereddütde kaldım zarar gelirmi diye ama açıkçası doktora gidip sormadım zararı olur mu diye, deli cesaretiyle başladım çünkü düğünüme az bi zaman kaldı ve düğünden önce fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Ancak korktugum gibi olmadı aksine spor iyi geldi, ama ben salona gitmeden önce 20/25 dakika yürüyorum bu sürede ısınıyorum sanırım spor salonuna gitmeden önce kendi imkanlarımızla da olsa önce ısınmak gerekiyor ayrıca 30 dakikalık seanslardan sonra da esneme hareketlerini ihmal etmemek gerekiyor. İzmir alsancak bfit çalışanları özellikle esneme hareketlerini hergün mutlaka yapmamız gerektiğini söylüyorlar.

Arkadaşlar ben pazartesi fulya şubesine başlamak istiyordum, yapılan yorumlardan sonra tereddüte düştüm. Ne yapsam acaba?

şubeye göre heralde çalışanlarla ilgili sorun. ben gayet memnunum 3 haftadır gidiyorum. sırt konusunda sakatlanma yaşamış biri olarak bana iyi bile geldi spor yapmak. ayrıca bana da sırt sorunumun nüksetmesi halinde rapor getirince bir daha spor yapamayacagıma dair para iadesi yapabileceklerini ya da üyelik devri yapabileceklerini söylemişlerdi. sıkılaştım mı bilmiyorum ama aylık ölçümlerde anlayacagım bunu. kilo verme derdimden cok göbek sorunum vardı zaten. herneyse yazarım buraya da. esneme konusunda bizim hocalar da cok sıkı esnetmeden bırakmıyorlar kesinlikle. bizim şubede memnuniyetsiz bir bayan da görmedim acıkcası zira ilk başladığımda sürekli soruyordum ne kadardır üyesiniz gelişme var mı memnun musunuz gibisinden.

Son düzenleme:
Gaziantep b-fite dün kaydoldum, 1 aylık üye oldum deneme amaçlı, bakalım nekadar farkedecek, haftada 3 gün gitmeyi planlıyorum, 1 gün deneme yaptık, ptesi günü, dün de resmen kayıt olduk, bir arkadaşla beraber başladım. Eğlenceli ve yorucu geçiyor. İnşallah 1 ay sonunda da karşılığını görürüz.

selam arkadaşlar bende bir aydır b-fit e gidiyorum 32 aylık kaydoldum. son iki hafta çok düzenli gitmememe toplamda 20 cm inceldim. hidrolik fitnees yaptırıyrlar.şiddetle tavsiye ederim :)

bende 1 haftadır gidiyorum b fite
şimdilik memnunum su gibi çıkıyorum salondan
önceden hergün 1 saat yürüyordum ama boşa yürümüşüm gibi geliyor şimdi

bfitte 2. ayımı tamamladım. İlk ay 43 cm, ikinci ay 28 cm inceldim, İlk ay çok düzenli gittim ve yediklerime çok dikkat etmiştim iikinci ay çok düzenli gidemedim ve yememe de dikkat edemedim ama yinede fena değil :)

asıl sorun göbek yahu sinir oluyorum. spora gitmediğim günlerde evde göbek icin olan hareketleri yapıyorum. buarada kollar icin pilates lastiğini kullanın kızlar. kilo aldıktan sonra üst kollarda da selülitimsi bişeyler oluşmuştu. pilates lastiği ve kabak lifi masajıyla hemen hemen düzeldi. sarkmalara iyi geliyormuş lastik.

bende üye olmayı düşünüyorum ama sözleşme olayına takıldım normal spor salonları sözleşmeli çalışmıyo ilk defa duydum ben böyle bişey sözleşme neleri kapsıo bilen varmı?

bende dün görüşmeye ve deneme yapmaya gittim ...
benim amacımda zayıflamak değil sıkılaşmak taş gibi hatun olmak...şaka bi yana göbek kalça ve basenlerimden şikayetçiyim...bakalım üye olmayı düşünüyorum inş memnun kalırım sizlere bildiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…