arkadaşım 30 dk yetiyor aletleri bu siteden inceleyebilirsinvalla kızlar bende başlamayı düşünüyorum ama anlayamadığım bir şey var günde sadee30 dakika mı ve aletlerin normal spor salonlarında ki aletlerden farkı nedir anlayamadım. Eğer 30 dakikaysa bu çok az gibi geldi bana daha uzun yapamıyomuyuz?
hayır ön yargılı arkadaşım !!!sadece üyesiyimsevgili arkadaşım siz b-fiit çalışanısınız sanırım. çünkü başka hiç kimsenin insan sağlına yönelik hizmet veren ancak tüm amacı haksız kazanç sağlamak olan bir kurumu böylesine savunacağına inanmıyorum. benim gittim şubede sadece 30 sn olduğumuz yerde koşmak ısınma turu sayılıyordu. insanın hiç bir kasının 30 sn de ısınmasına imkan yoktur. vücut ısınmadan yapılan sporda vücutta sakatlanmalara neden oluyor bende olduğu gibi.
evet kimse beni zorla üye yapmadı b-fitte ama bu klübe üye olmak ve onlara güvenerek verdikleri sözleşmeyi imzalamak ve hatta onlara güvenerek spor yapmak hayatımda yaptım en cahilce hareket oldu. Bu müthiş pişmanlığı en azından kulak verecek insanlarla paylaşmayı bir görev biliyorum.
Verilen sözleşmeyi dikkatlice okuyun arkadaşlar bu sözleşmeden b-fit spor klübu denen kurumun tüm amacaının haksız kazanç sağlamak olduğunu göreceksiniz.
Kızlar ben Fulya şubesine üye olmuştum bir hafta gittim daha gitmedim.Bilmiyorum hepsi mi öyle ama Fulya çok berbat çalışanları da işini zorla yaptırıyorlarmış gibi,suratsızlar.Aman aman hiç işim olmaz öyle yerlerle bir daha.Hiç profesyonelce bi yer değil,para tuzağı.