- 3 Mayıs 2010
- 42
- 2
bende üye olmayı düşünüyorum ama sözleşme olayına takıldım normal spor salonları sözleşmeli çalışmıyo ilk defa duydum ben böyle bişey sözleşme neleri kapsıo bilen varmı?
bende b-fite bugün 1aylık üyelik aldım biraz yorucu 30 dakika geçirdim ama zevkliydi bakalım ay sonunda nasıl fark edicek şu an 65 kiloyum olmak istediğim kilo 60 hadi hayırlısı bakalım...
bende yeni üye aldum b fite 6 aylık paket aldım.sıkılasmak ve selülitlerimden kurtulmak istiyorum kilo sorunum yok.giden arkadaslar sıkılastıgını söylüyorda acaba selülit içinde etkili bir spor salonumu tereddüt ettim:44:
okuduklarıma göre herkes incelmiş ama ciddi bi şekilde kilo veren yok sanırım mesela 1 ay hergün gitsem 3litreye yakın su içsem yediklerime dikkat etsm 2 kilo vermem mümkün mü benim basen bölgemi eritmem gerek işe yarar mı
canım aylık ne kadara üye oldun ?[/QUOT 60 lira canım 1 ay oldu ama kilo vermedim bırakmayı düşünüyorum....
bence işe yarar. ben 5 aydır gidiyorum ve pek çok üye ile görüşüyoruz ordayken. kilo verme amacıyla gelenlerin hemen hemen hepsi kilo verip inceldi. ben o amaçla gitmediğim için vermedim. ama yemeğe dikkat etsem ben de veririm.
yalnız bölgesel zayıflama pek mümkün değil gibi. yani sadece basen bölgesi zayıflığı için gidecekseniz daha spesifik bir yere gidin. b-fit tüm vucudu çalıştırıyor, kişiye özgü bazı bölgelerde daha fazla incelme oluyor ama işte işinizi şansa bırakmayın yine de...
kesinlikle katılıyorum bu yoruma. ben göbek için gidiyordum ama tüm vucuttan inceldim tabii ki isteğim bu olmadıgı için pek memnun degilim kendi adıma. tabi selulitler vs gitti diye de mutluyum. kısacası tüm vucuttan incelmek isteyen arkadaslara kesinlikle öneririm. ama bölgesele uygun degil 2,5 ayda anladım.