kızlar ben de gidip gitmemek arasında kararsızım. ben öyle kilo vermekten ziyade vücudum sıkılaşsın şekil alsın istiyorum, basem problemim var malesef. önerir misiniz?
b-fit hakkındaki olumlu yazıların hepsi reklam amaçlı yazılmışdır.Tamamen ticari bir olaydır ve hiçbir faydası yoktur.Kendim gidip denediğim için böyle rahat anlatabiliyorum.
niye insanları genelliyorsunuz? ben de faydasını gördüm, çok memnunum, bunu söyleyince reklam amaçlı mı yazmış oluyorum? sizin fayda görmemiş olmanız, herkesin reklam amaçlı yazdığını göstermez.
bende kilomdan şikayetçi değilim ama yağlanma var vücudumda. o yüzden spor yapmak istiyorum ve burdaki yorumları okuyunca b-fit tamamen içime sindi. çünkü daha önce normal bir spor salonuna gitmiştim, hem erkek-kadın bir arada olunca rahat edemiyorsunuz hem de sıra bekliyorsunuz
turkcell şifresinden bahsedilmiş, hala var mı?
selamlar. ben dün b fit e başladım herkes gibi beden tereddütlüydüm çünkü ben yaklaşık 2 saat spor yapan biri olarak yarım saat ne işe yarayacak diye düşünmüştüm..inanın şu an heryerim ağrıyo döktüğüm teri anlatamam ve bugün sabah kalktığımda vücudumda sıkılaşma hissettim herkese öneriyorum ..bugün arkadaşımıda üye yaptırıyorum ve en kısa sürede inceleceğime innıyorum..yaşayıp görün diyorum b fit harika bişey sürekli bölgesel çalışıyosunuz ve kaslarınızı çalıştırıyosunuz.spor yaparken devam edelim ben yorulmadım dedim ama izin vermedi ilk günden yüklenmeyelim diye eve geldim bi süre sonra bacaklarımın ağrısına duramadım kaslarım ağrıyodu yani süper bişey.