B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

kimi çok iyi sonuç almş kimi memnun kalmamış bende kayıt olsammı olmasammı karar veremedim :26:

kçok çok kilo vermek istiyorsanız uzun uzadıya spor yapabileceğinziş bir yere gdin bence
ama hep sıkılaşmak istiyorsamnız yediklerinizede kendiniz dikkat ederseniz hem sıkılaşıp hem kilo verebileceğiniz bir yer ben başlayalı 20 gün kadar oldu çok gidemedim ama çok keyifli bir yer

arkadaşlar bu bfitlerde aylık fiyat nedir ? hergün aynı gruba mı gitmek gerek acaba ?ve illa aylık mı üye olmak gerek aylık olamıyoruz mu ? benim aylık bebeğim var eşimin baktığı zamanlar gitmeyi düşünüyorum da

arkadaşlar bu bfitlerde aylık fiyat nedir ? hergün aynı gruba mı gitmek gerek acaba ?ve illa aylık mı üye olmak gerek aylık olamıyoruz mu ? benim aylık bebeğim var eşimin baktığı zamanlar gitmeyi düşünüyorum da

üyelik sizin gideceğiniz şubeyle görşmeniz gerek çünkü fiyatlar il ve ilçelere göre naakit taksit dureumuna göre değişiyor
hergün belli gruplar yok gittiğinizde hemen başlıyorsunuz birilerini beklemiyorsunuz tek si olsanız bile size spor yaptırıyorlar birileriyle aynı anda girerseniz onlarla başlııyorsunuz bir grup 2 turun ortasındayken siz gelseniz onlara 2. grup hareketleri size ilk hareketleri yaptırıyorlar kimse kimseyi beklemiyor yani
üyelikler 1 aylık 3 aylık 6 aylık diye igidyor birde 15 seans lık mı bunu yalış hatırlıyor olabilirim öyle bir şey vardı sanrım
eğer yakınsa bebeğinizlede gidebilrisiniz o bbek arabasında uyur siz yaparsınız arada öylede denersiniz zaten yarım saat sürüyor tam uy saatine denk getrirsiniz

3. ay ölçümüm 2 kasım da yapıldı. toplamda 70.5 cm inceldim ve 8.4 kg werdim. :KK9: üstelik hashimato be pco luyum!!!

Bütün sayfayı tek tek okudum ve sanırım ikna oldum... :) Bende gidicem ve gelişmeleri burdan size bıldırırım ...En azından ocak ayında yazılabılırım...

Bütün sayfayı tek tek okudum ve sanırım ikna oldum... :) Bende gidicem ve gelişmeleri burdan size bıldırırım ...En azından ocak ayında yazılabılırım...
Neredekine gidiceksiniz?faydasını görenlere şaşırdım.Acaba B-fit sahipleri mi?...:KK25::KK50:

ben 2 ayın sonucu kol bacaklardan 15 cm kadar inceldim kilo veremedim çünkü aşırı bir şekilde yiyorum
o yüzden gönbekte de incelme olmadı ama dediğim gibi deli gibi yiyorum pasta börek tatlı

kızlar bende 2 ay sonrasındaki ölçümümde 29,5 cm inceldiğimi gördüm.ama zayıflamak için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo tabii:KK70:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu spor merkezi pazar günleri kapalı demişsiniz. peki resmi tatiller ve bayramlarda da da kapalı mı acaba...

Neredekine gidiceksiniz?faydasını görenlere şaşırdım.Acaba B-fit sahipleri mi?...:KK25::KK50:

Ben AYDINDAKİ şubesine gidicem cnm.Yani 1 2 3 gırsın yazsın ben nerdeyse 30 dan fazla ıncelen ve memnun kalan bayan okudum bu sayfada.Üşenmedim butun sayfaları tek tek okudum.Memnun kalmayanlarda var ama ona oranla memnun kalanlar daha fazla:) Sen neden bu kadar kararsızsın cnm deneyimin varmı ?

kızlar bende 2 ay sonrasındaki ölçümümde 29,5 cm inceldiğimi gördüm.ama zayıflamak için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo tabii:KK70:

Çok iyi incelmişsin cnm tebrikler...29.5 cm kol basen gobek toplam demı?

ben de B-fite başlayalı 2 hafta oldu...ölçümlerim yapıldı,kilo ve yağ fazlam yok ama sıkılaşma için gidiyorum ve sanırım işe yaramaya başladı bile ben haftada 5 gün gittim...ve 30 dakika gerçekten yeterli oluyor,gücünüz kalmıyor devam etmeye( en azından enim öyle) 1 aylık üye olmuştum yarın 3 aylık üyeliğe geçicem.

bugün gazetede b-fit in reklamını gördüm, 3 aylık alana 1 ay hediye miymiş ne, merak ettim açıkçası
kısmetse yakında gelin olucam ama kalça göbek aldı gidiyor, acilen harekete geçmem lazım
fiyatları nedir? reklamda uygun fiyatları olduğu yazıyodu. siz kaça kaydoldunuz mesela?

ben de B-fite başlayalı 2 hafta oldu...ölçümlerim yapıldı,kilo ve yağ fazlam yok ama sıkılaşma için gidiyorum ve sanırım işe yaramaya başladı bile ben haftada 5 gün gittim...ve 30 dakika gerçekten yeterli oluyor,gücünüz kalmıyor devam etmeye( en azından enim öyle) 1 aylık üye olmuştum yarın 3 aylık üyeliğe geçicem.

ben bir aylık 135 tlden üye oldum sonra 3 aylığa geçince 1 ayda hediye verdi toplamda 324 tl yani aylık 81 tl olmuş oluyor...

b-fit hakkındaki olumlu yazıların hepsi reklam amaçlı yazılmışdır.Tamamen ticari bir olaydır ve hiçbir faydası yoktur.Kendim gidip denediğim için böyle rahat anlatabiliyorum.

kimin ne reklamı olabilirki bende beğendiğimi yazdım ve hiçbir çıkarım yok b fite gidilmesininde bana faydası yok
yeni üye olup buraya gidin yazanlardan şüphe edebilrimde genel olark böyle bir değerlendirme yapmanız kötü olmuş
düzenli gidilir birazda yemeğe dikkat edilirse çok işe yarıyor ama haftada en az 3-4 gün gitmek şart

yaklaşık 3aya yakın bfit spor salonuna gidiyorum metabolizmam yavaş olduğundan mi ne 3 ayda 6kilo verdim 40cm inceledim. Memnunum yani:)

Bende artık kararımı verdım ve yarın ılk deneme seansına giricem...Sonrada 1 aylık uyelık almayı planlıyorum eger duzenlı takıp edersemde 3 aylık uyelık alıcam ve toplamda 4 ay devam etmeyı dusunuyorum.Yarın gene gelısmelerden hbrdar ederim sizi ..

Reklam işinede inanmıyorum cevremde gıdıp memnun kalan bı cok ınsan var.Ayrıca dıyetle takvıye edılırse kıloda verılebılecegıne ınanıyorum....

B-fit benimde yazdan beri aklımda,deneme seansına gitmiştim
Baya yorucu oluyor,yarım saat yeterli gerçektende
Hergün dershanem var çok yorulurum diye karar veremedim hala

Son düzenleme:
X