Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu bfitlerde aylık fiyat nedir ? hergün aynı gruba mı gitmek gerek acaba ?ve illa aylık mı üye olmak gerek aylık olamıyoruz mu ? benim aylık bebeğim var eşimin baktığı zamanlar gitmeyi düşünüyorum da
Neredekine gidiceksiniz?faydasını görenlere şaşırdım.Acaba B-fit sahipleri mi?...Bütün sayfayı tek tek okudum ve sanırım ikna oldum... :) Bende gidicem ve gelişmeleri burdan size bıldırırım ...En azından ocak ayında yazılabılırım...
arkadaşlar bu spor merkezi pazar günleri kapalı demişsiniz. peki resmi tatiller ve bayramlarda da da kapalı mı acaba...
Neredekine gidiceksiniz?faydasını görenlere şaşırdım.Acaba B-fit sahipleri mi?...
kızlar bende 2 ay sonrasındaki ölçümümde 29,5 cm inceldiğimi gördüm.ama zayıflamak için yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo tabii
ben de B-fite başlayalı 2 hafta oldu...ölçümlerim yapıldı,kilo ve yağ fazlam yok ama sıkılaşma için gidiyorum ve sanırım işe yaramaya başladı bile ben haftada 5 gün gittim...ve 30 dakika gerçekten yeterli oluyor,gücünüz kalmıyor devam etmeye( en azından enim öyle) 1 aylık üye olmuştum yarın 3 aylık üyeliğe geçicem.