sabah kahvaltı yapmaya çalışıyorum haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay..16 aylık bir oğlum var bazen tam kahvaltı yapacakken uyanıyor o zaman yapmadan işe gelmek zorunda kalıyorum onda da 2 seçeneğim var vaktim varsa yanıma alıyorum kahvaltılıklarımı ekmek arası yapıp yiyorum yoksa malesef poça ile geçiştiriyorumEvet sıkılmadan yapmak önemli olan . Ben önceki bikaç diyet deneyimimde kendimi cok sıktım ve patlaması cok daha fena oldu . Neler tüketiyorsun peki gün içinde
Cok iyi Ben de aynı şekilde besleniyorum yemek ayırt etmeden herseyi yiyorum azar azarsabah kahvaltı yapmaya çalışıyorum haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay..16 aylık bir oğlum var bazen tam kahvaltı yapacakken uyanıyor o zaman yapmadan işe gelmek zorunda kalıyorum onda da 2 seçeneğim var vaktim varsa yanıma alıyorum kahvaltılıklarımı ekmek arası yapıp yiyorum yoksa malesef poça ile geçiştiriyorumöğle yemeği normal ev yemeği..mutlaka 1 kepçe çorba içiyorum.sulu yemek çıkmışsa yemekhanede 1 dilim ekmek yiyorum pilav makarna yememek için.bazen yoğurt oluyor bunun yanısıra bazense salata..akşam yine ev yemeği ve olabildiğince az yiyorum ekmek yok denecek kadar az yemeye çalışıyorum..benim en büyük sorunum masa başı çalışırken aburcubur yememdi.son 2 haftadır da onu kestim bakalım sonuç ne olacak 1 ay süre verdim kendime bu 1 ayı atlatırsam devamı gelir:)
sanada afiyet olsun :) yeşil çaya bi alışamadım ben ya ama alışmam lazım sanırım..Günaydın afiyet olsunBende işe erken geldiğim için köz biberli peynirli buğday ekmekli tost yiyorum yanında da yeşil çay
Tebrikler bir ayda 8 kilo çok iyi incelme de oldu mu pekiSlm arkadaşlar en güzel zayıflama sporla zayıflama bir ayda spor ve yediklerine dikkat ederek 78 den 70 e düştüm
Evet karin basen göğüs kol hepsinden oldu karnım 12 cm inceldiTebrikler bir ayda 8 kilo çok iyi incelme de oldu mu peki
Devam edebilmek icin motivasyona ihtiyacın var sütten kaçamak olmaz diyetten önce yediklerini düşünöğle yemeğinde bir kepçeden az şehriye çorbası..salata içine didikleyip fırında tavuk yedim.yanında bir bardak ayran içtim. ara öğünde etiform kepekli bisküvi yedim.normalde hergün 1 adet nescafe hakkı tanıdım kendime şekerli sütlü ( tek kaçamağım bu olsun yoksa başım ağrır benim :)) bugün dayanamadım 2 tane oldu o kahve ama akşam spor yanında kalori yakmamı sağlayacak ek bişeyler yapacağım ..telafi etmem lazım çok pişmanım
Masallah darısı bize İnsallah. Spor olarak neler yaptın bahseder misinEvet karin basen göğüs kol hepsinden oldu karnım 12 cm inceldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?