• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azimle bir ay ...

merhaba herkese . Bugün kahvaltım az tereyağımda kırılmış 1 yumurta 10 dal maydanoz 1 dilim beyaz peynir 1 dilim buğday ekmeği ve yeşil çay oldu .
Ara öğün olarak az yağlı süt içeceğim ve elma yiyeceğim .

Ben saat 11 haslanmis yumurta az peynir az zeytin cayla beraber aksam 6 ya kadar sadece 3 tane gun kurusu kaysi yedim..aksam 6 patlican kebabi yedim 4 patlican 4 et ve bi kasik pilav...annemdeydim cok kizdi neymis azmiş:işsiz:

İyi aksamlar hayırlı sağlıklı şehit haberlerinin olmadığı yıllarımız olsun İnsallah . Akşam yemeğimde salata vardı cok az kaçamak olacak herşey sınırında ve kontrollü

Günaydınlar ... Sabah kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta 10 dal maydanoz 2 dilim tuzsuz beyaz peynir yarım dilim buğday ekmeği ve limon sıkılmış yeşil çay vardı .

Kabızlık problemi yaşıyorsanız eğer diyetisyen önerisini vereyim size .
Geceden ılık suya 1 gün kurusu ya da 1 incir atıyoruz sabah suyu içip meyveyi yiyoruz . İncir daha etkili Dedi . Ayrıca akşam yemeğinden yarım saat önce 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve cok az limon sıkıp içiyoruz bu da metabolizma hızlandırıyormuş.

Ara öğün olarak sütlü kahve içtim 1 tane de yeşil elma yedim . Akşam da fırında levrek ve salata yiyeceğim

Kizlar ben yanlis mi yapiyorum yaa bi sabah 10 yiyorum sonra aksam 6 baska yok ama annem cok psikolojik baski yapiyo

Sen Karatay usülü besleniyorsun eğer dayanabiliyorsan cok hızlı şekilde sağlıklı kilo verebilirsin . Ben karatayı 12 gün yaptım 5 kilo verdim çalıştığım için bana uymadı 4 öğün besleniyorum daha yavaş ama azimli kilo veriyorum

Ben dayaniyorm ama sagliklimi bu sekilde bilmiyorum.bide bugun tartildm 83 geldim şok oldm..

Haftasonları ben de 2 öğün besleniyorum gayet doyurucu oluyor . Diyet işini alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum kendimi hiçbirşeyden geri bırakmıyorum ya hep ya hiç anlayışını yıktım ben diyet yapmazken neler neler yiyordum masum Bi kaçamak irademi sarsmıyor beni daha da motive ediyor

Yılbası kızimin dogumgunu derken haftasonu kacamak dolu iki gun oldu benim icin yarin sabah kahvalti ile birlikte yeniden basliyorum ama bu defa ciddi olarak dikkat etme durumu sozkonusu olacak..insallah caymam

Günaydın . Bugün kahvaltıdan önce İncirli su içtim ve güne başladım . Kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta 10 dal maydanoz 2 dilim beyaz peynir 1 dilim buğday ekmeği ve yeşil çay vardı.

Yılbası kızimin dogumgunu derken haftasonu kacamak dolu iki gun oldu benim icin yarin sabah kahvalti ile birlikte yeniden basliyorum ama bu defa ciddi olarak dikkat etme durumu sozkonusu olacak..insallah caymam
Kaçamak illaki olur motivasyonu düşürme önemli olan o . Kaçamak yaparken hep aklına şunu getir her yediğimiz sağlıksız lokma bizi bikaç gün geriye atacak.

Ben dayaniyorm ama sagliklimi bu sekilde bilmiyorum.bide bugun tartildm 83 geldim şok oldm..
Cok iyi İnsallah böyle hızlı vermeye devam edersin insan kilo verdikçe daha da hırslanıyor ben de kendimi cok hafif hissediyorum yaklaşık 2 haftadır abur cubur yemedim . Artık bedenimin sesini dinleyeceğim

Ama hizli kilo vermek iyi deilki yaa sonra hizli alirsam bide o var

Ama hizli kilo vermek iyi deilki yaa sonra hizli alirsam bide o var
Sen ilk başlarsa ödem atıyorsun hedefine ulaştıktan sonra eskisi gibi yemeye devam edersen tabiki alırsın uzun vadede dikkat edersen almazsın . Bir de hangi vücut ne kadar tepki verir bilemeyiz metabolizman cok hızlıdır belki de . Ayda 5-7 kilo ideal diyor diyetisyenler

Kaçamak illaki olur motivasyonu düşürme önemli olan o . Kaçamak yaparken hep aklına şunu getir her yediğimiz sağlıksız lokma bizi bikaç gün geriye atacak.
kalori sayarak dikkat ediyorum demiştim ya günlük limitim 1368 kalori ve ben 961 kalori ile akşam yemeğine doğru ilerliyorum :) akşam yemeğinde kontrollü yersem süper olacak 1368 kaloriyi aşmadığım sürece 1 haftada 500gr verme şansım var :) ve bu benim için ideal zorlanmadan yavaş yavaş fazla kiloyu vermiş olurum .. daha önce de bu şekilde kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu hamile kalıncaya kadar geri almamıştım.. ani kilo değişimi gibi olmuyor en azından.. hepimize kolay gelsin

kalori sayarak dikkat ediyorum demiştim ya günlük limitim 1368 kalori ve ben 961 kalori ile akşam yemeğine doğru ilerliyorum :) akşam yemeğinde kontrollü yersem süper olacak 1368 kaloriyi aşmadığım sürece 1 haftada 500gr verme şansım var :) ve bu benim için ideal zorlanmadan yavaş yavaş fazla kiloyu vermiş olurum .. daha önce de bu şekilde kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu hamile kalıncaya kadar geri almamıştım.. ani kilo değişimi gibi olmuyor en azından.. hepimize kolay gelsin
Evet sıkılmadan yapmak önemli olan . Ben önceki bikaç diyet deneyimimde kendimi cok sıktım ve patlaması cok daha fena oldu . Neler tüketiyorsun peki gün içinde

Back