Kaçamak illaki olur motivasyonu düşürme önemli olan o . Kaçamak yaparken hep aklına şunu getir her yediğimiz sağlıksız lokma bizi bikaç gün geriye atacak.Yılbası kızimin dogumgunu derken haftasonu kacamak dolu iki gun oldu benim icin yarin sabah kahvalti ile birlikte yeniden basliyorum ama bu defa ciddi olarak dikkat etme durumu sozkonusu olacak..insallah caymam
Cok iyi İnsallah böyle hızlı vermeye devam edersin insan kilo verdikçe daha da hırslanıyor ben de kendimi cok hafif hissediyorum yaklaşık 2 haftadır abur cubur yemedim . Artık bedenimin sesini dinleyeceğimBen dayaniyorm ama sagliklimi bu sekilde bilmiyorum.bide bugun tartildm 83 geldim şok oldm..
Sen ilk başlarsa ödem atıyorsun hedefine ulaştıktan sonra eskisi gibi yemeye devam edersen tabiki alırsın uzun vadede dikkat edersen almazsın . Bir de hangi vücut ne kadar tepki verir bilemeyiz metabolizman cok hızlıdır belki de . Ayda 5-7 kilo ideal diyor diyetisyenlerAma hizli kilo vermek iyi deilki yaa sonra hizli alirsam bide o var
kalori sayarak dikkat ediyorum demiştim ya günlük limitim 1368 kalori ve ben 961 kalori ile akşam yemeğine doğru ilerliyorum :) akşam yemeğinde kontrollü yersem süper olacak 1368 kaloriyi aşmadığım sürece 1 haftada 500gr verme şansım var :) ve bu benim için ideal zorlanmadan yavaş yavaş fazla kiloyu vermiş olurum .. daha önce de bu şekilde kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu hamile kalıncaya kadar geri almamıştım.. ani kilo değişimi gibi olmuyor en azından.. hepimize kolay gelsinKaçamak illaki olur motivasyonu düşürme önemli olan o . Kaçamak yaparken hep aklına şunu getir her yediğimiz sağlıksız lokma bizi bikaç gün geriye atacak.
Evet sıkılmadan yapmak önemli olan . Ben önceki bikaç diyet deneyimimde kendimi cok sıktım ve patlaması cok daha fena oldu . Neler tüketiyorsun peki gün içindekalori sayarak dikkat ediyorum demiştim ya günlük limitim 1368 kalori ve ben 961 kalori ile akşam yemeğine doğru ilerliyorum :) akşam yemeğinde kontrollü yersem süper olacak 1368 kaloriyi aşmadığım sürece 1 haftada 500gr verme şansım var :) ve bu benim için ideal zorlanmadan yavaş yavaş fazla kiloyu vermiş olurum .. daha önce de bu şekilde kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu hamile kalıncaya kadar geri almamıştım.. ani kilo değişimi gibi olmuyor en azından.. hepimize kolay gelsin
Diyetisyene gittin mi önerilerini bizimle de paylaşYarin diyetisyene gitcem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?