- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada afiyet olsun :)Afiyet olsun Öğle yemeğimde güveç ve yoğurt vardı şu an şade maden suyu içiyorum Cuma akşam diyetisyen randevum var cok merak ediyorum
Anladım.. ben de haftanın 4-5 günü salona gidiyorum koşu bandı eliptik merdiven ve ağırlıklar var benim programda da. Ben su an ideal kiloda göründüğüm için kilo vermem zor oluyormuş daha cok yağları kas a çevirmeye ihtiyacım varmış aslındaSpor olarak koşu bandı bisiklet airobik ve ağırlıklı aletleri hafif ağırlıkta yaptım kol ve bacak sıkılaşması için bir buçuk yaşında oğlum var emziriyorum oda bir avantaj oldu benim için
aslında belli bir tartı günü belirlemedim aklıma estikçe tartılıyorum desemTebrik ederim tartı günün ne zaman peki
Merhaba hangi sehirdesiniz? Eger istanbuldaysaniz hangi diyetisyenle gorusuyorsunuz?İyi aksamlar bugün akşam yemeği yemedim elma yedim sür içtim arkadaşıma gitmiştim pasta yapmış bikaç lokma ondan yedim . Diyetisyen randevum vardı 1.600 gram yağdan vermişim
İstanbul'da değilim malesefMerhaba hangi sehirdesiniz? Eger istanbuldaysaniz hangi diyetisyenle gorusuyorsunuz?