• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azimle bir ay ...

slm bugün tam 1 haftam bitti, sabah tartıldım 1 kilo 300 gr vermişim. Az vermişim ama adetliyken kilo vermek biraz daha zor oluyormuş araştırmalarıma göre. Arkadaşlar hareket şart. bu haftada sporla destekliycem bakalım nasıl olacak. brs seni merak ediyorum, sen ne kadar verdin acaba
Bugün 18:30 da diyetisyende randevum var bakalım kaç kilo verdim ben de çok merak ediyorum . Öğrenince sizinle paylaşacağım

Yaşım 23 evliyim 6 ay oldu evleneli . Boyum 1.72 kilom 65 hedef 57. Haftaiçi müsait oldukça spor salonuna gidiyorum

Akşam 2 haşlanmış içli köfte biraz yoğurt ve salata yedim bugün ara öğünde farklı bişey deneyeceğim güzel olursa sizle de paylaşırım

Evet ideal kilomdayım ama vücudum cok sıkı değil kilo almaya cok müsait . Bebek düşünmeden önce yağ oranımı alt sınıra yaklaştırmak istiyorum

İmkansız değil emin ol hem Doğum da yapmışsın azmedersen 4 ay gibi Bi sürede beni bile geçebilirsin

Ben evlendiimde 19 yasindaydim ve 65-68 arasi idim tabi sonra in ciklarla doguma 94 ile girdm en alt 78 gordum suan tekrar 88 ciktim ve diyette 8.gunum 2 kilo verdim..bidaha 65 inemem yaa en az 75 olsam yeter

Bence kilo vermek insanda bağımlılık yapıyor verdikçe vermek isteyeceksin ☺️ Sen hedefini kısa tut 75 E ulaş gerisini sonra düşünürsün

Oyle yaptim zaten suan 75 bi ineyim insalh..peki diyetisyen ne diyo bende gitsemmi

Diyetisyen tavsiye ederim ben daha kararlı ilerliyorum . Hem kilo hesabı değil yağ kaybı hesabı yapıyorsun hem de damak tadına göre bıkmadan diyet yapiyorsun

Ara öğün olarak yaptığım bar cok guzel oldu size de tarifini vereyim kaçamak yapmak yerine bundan yapıp yiyin hem diyeti bozmamış olursunuz.
-bir avuç çiğ badem bir avuç çiğ fındık (fazla ufalamadan rondoda çekilecek ) 1 avuç kuru üzüm (tüm kullanılacak) 1 muz (çatalla ezilecek) 1 tatlı kaşığı bal yarım su bardağı yulaf ezmesi (rondoda çekilecek) .
Malzemelerin hepsini karıştırın elinizle ceviz büyüklüğünde toplar yapın önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk pişirin ben 3 tane yedim çayın yanında da güzel gider İsterseniz içine Mısır gevreği de koyabilirsiniz daha tatlı olur

Bu ara ogun cok kalorili deilmi..ben ara ogune karsiyim cok dayanamazsam bi elma yerim o kadar..

Yok bu malzemelerden 15 tane cıkıyor 2 tane yenilebilir her ara öğünde yenilecek bişey değil dediğiniz gibi . Zararlı hamurişi abur cubur yemektense sağlıklı Bi kaçamak haftada bir yenilebilir diye düşünüyorum

Hanımlar merhaba bende p.tesi den bu yana yediklerime özellikle dikkat ediyorum. Sizinle birlikte daha motive olabilirim diye düşünüyorum65 kiloyum 1 kizim 1 de oglum var oglum 16 aylik ve ben suan hamile kaldigim kilodayım fakat 60 kiloyu görmem lazim kilomdan memnun degilim

Ikinci hamileligimde 65 kilo ile hamile kaldim 14 kilo aldim vesonrasinda 63 kiloya kadar dusmustum. Simdi yine 65 olmusum diyet yapmiyorum ama dikkat ediyorum yediklerime sabah ac karnina ve yatarken elma sirke kurunu uyguluyorum

Back