- 16 Nisan 2024
- 52
- 62
- 24
- Konu Sahibi littledolores
Evet çoğunlukla suyla besleniyorum hanımefendi veya beyfendi. Her kimseniz.Suyla besleniyo sanirim. Ss kampindakiler gibj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çoğunlukla suyla besleniyorum hanımefendi veya beyfendi. Her kimseniz.Suyla besleniyo sanirim. Ss kampindakiler gibj
Bence yapabilirsiniz, size en iyi gelecek şeyi siz bilirsiniz bir başkası değil, deneyin derim ben :) ama burada paylaşmayın, zira başlığımın altı profesörlerle dolmuş. Yapamazsınız falan derler şimdi dikkat edin :dBen de 5 gün sıvı diyeti yapmak istiyorum. Gün sayısı fazla değil, sadece hem detooks hem bir kaç kilo giitsin hem iştahım azalsın istiyorum, sonrasında da akiam 6dan sonra yememe olayına devam edicem:)
Çekirge noldu o işler kaç kilo verdin sen ondan haber ver ? Tavsiye falan da yazmamışım o nerden çıktı?Ben tavsiye falan istemedim. Günlük olarak kullanacağım dedim burayı, sizi ilgilendiren bir durum yok. Ama siz de haklısınız, sayın hocam. Sizi dinleyip kendi yaşantımı bırakıyorum bundan sonra, ne derseniz onu yapacağım. :dd
Değil suyla sadece hava yutsa bile bir insan bir ayda vücudunun %25+ ını kaybedemez. Herhangi bir organını ampüte ederlerse kaybedebilir o başka bir durum.
Evet kesinlikle haklısınız, sonsuz derecede hak veriyorum aydınlandım sayenizde. Size minnettarım. Siz ve bu yüce bilgili yorumunuz olmasaydı ben ne yapardım……. Şükürler olsun. :dHanımefendi daha önce yapmadınız. 1 ayda vermediniz. Size 1 ay gibi geliyor sadece. Bunu kabul edin lütfen
Valla diyete spora o kadar dalmışım ki gelip burda yazmayı bile unutmuşum, bi de çalışıyorum bi yandan acayip yoğunÇekirge noldu o işler kaç kilo verdin sen ondan haber ver ? Tavsiye falan da yazmamışım o nerden çıktı?
Valla diyete spora o kadar dalmışım ki gelip burda yazmayı bile unutmuşum, bi de çalışıyorum bi yandan acayip yoğun
Fıstıklık ne durumda, milleti haşlamak yerine sonuç bildirimi yapın bari günlükse aylık iki aylık yazılmaz işteHaziran ayına girmeden ben fıstık gibi olmuş olacağım. Net.
Valla canım istedi haşladım, çok da zevkli oldu. İstediğim sonucu da aldım bu arada, haftaya yıllık izindeyim tatile gidiyorum koşuşturmacadayım. Arkadaşımla konuşurken aklıma geldi bir bakayım dedim bakmaz olaydım. Rezillik. Bu arada günlük tutmak her gün veya iki günde bir yazmak demek değildir. Ama sonuçların güzel gittiğini şurdan anlayabilirsiniz, o kadar iyi bi durumdayım ki demek ki artık kendimi motive etmek için yazma gereği bile duymadığım bir evreye gelmişim o yüzden uzun süredir yazmamışım unutmuşum.Fıstıklık ne durumda, milleti haşlamak yerine sonuç bildirimi yapın bari günlükse aylık iki aylık yazılmaz işte
Vere bildinizmi peki 1 ay da 20 kilo?Herkese selam.
Daha önce vermiş olduğum ancak yıllar sonra tekrar almış olduğum kilomu yeniden vermek için buradayım. Nedeni ise kesinlikle, irade. İrademi kuvvetlendirmek ve eski enerjimi toplamak amacıyla buradayım. Burada sürecimi paylaşmak gibi bir sorumluluk alırsam, devam ettirmek gibi bir zorunluluk da kazanırım ve böylece diyeti bozmamış olurum. Hatta daha da azimlenirim.
Şimdiden söyleyeyim, yapacaklarım kesinlikle herkese uygun değil, herkesin bünyesinin işleyişine göre değil. Ben sıkı diyet seven kesimdeyim, daha doğrusu vücudumun neyi yapabildiğini ve nasıl daha kolay yapabildiğini bulduğum için başvurduğum yöntem bu. Aç kalmak.
Gerçekten çok az yiyorum, birçoğu insanın gözlerini patlatıp baktığı bir yöntem ancak problem değil.
Kısacası kendim için buradayım, ben yapacaklarımı ve yaptıklarımı yazacağım. Verdiğim kiloları güncel olarak yazacağım, hepsi bu.
Şu an 76 kiloyum. (16.04.2024)
15 Mayıs - bilemedin 30 Mayıs tarihinde ben, -20 kgyi görmüş olmaktan yanayım. Yani evet, 15-20 kilo civarı bir kilo vereceğim.
Çoğunlukla sıvı beslenilen, bol salatalı ve yeşil elmalı, bitki çaylı, çorbalı, sade kahveli, sulu bir diyet.
Zor mu? Evet. Ancak çok sıkıldım artık istediğim kıyafetlerin içine sığamıyor olmaktan. Giydiklerimi kendime yakıştıramıyor olmaktan. Gerçekten aç kalmaktan çok daha yorucu ve yıpratıcı bir durum bu.
Haziran ayına girmeden ben fıstık gibi olmuş olacağım. Net.
Sorularınız varsa alabilirim. Süreci zaten güncel olarak paylaşacağım.
Vere bildinizmi peki 1 ay da 20 kilo?
bizim cevaplar rezillik de seninkiler harika mı?Valla canım istedi haşladım, çok da zevkli oldu. İstediğim sonucu da aldım bu arada, haftaya yıllık izindeyim tatile gidiyorum koşuşturmacadayım. Arkadaşımla konuşurken aklıma geldi bir bakayım dedim bakmaz olaydım. Rezillik. Bu arada günlük tutmak her gün veya iki günde bir yazmak demek değildir. Ama sonuçların güzel gittiğini şurdan anlayabilirsiniz, o kadar iyi bi durumdayım ki demek ki artık kendimi motive etmek için yazma gereği bile duymadığım bir evreye gelmişim o yüzden uzun süredir yazmamışım unutmuşum.
Yazının ortalarına bakarsanız 15-20 kilo civarı demişim. 58 kiloyum. Kaç oluyo 18 mi :d ama 20 olmamış şimdi linç gelir birazdan bekleyin. Bu arada yukarıdaki arkadaşın dediği tabirle fıstık gibi oldum. Daha da vermeyi bıraktım, çünkü sporla desteklediğim için sıkı ve sağlam görünüyorum. Sağlığım da yerinde, tahlillerim de temiz. Herkes kendine neyi uygun görüyorsa onu yapsın, kendini kendinden başka en iyi kim bilebilir.. kadınlar kulübü yazarları bilebilir belki bilemiyorum şimdiVere bildinizmi peki 1 ay da 20 kilo?
Gitmeyin ben sizsiz naparım :dbizim cevaplar rezillik de seninkiler harika mı?
Ne olduysan ne yaptıysan kimsenin de umrunda olacağını sanmıyorum. Günlüğün ne olduğu bildiğinden emin değilim. Sonuç iyi olsa yazardın cart curt yerine.
Neyseki engelleme butonu mevcut şimdi kullanıyorum
Ya neden insanların bi şeyler yapabileceğine inancınız bu kadar yok. siz de yapın o zaman kaldırın kendiniziKaç kişi sormuş hala cevap yok. Sıkıyor bence boşuna.
Al işte herkesin vücudu her şeye aynı tepkiyi göstermez ben de normal diyet yapınca veremiyorum kendimi zorlamam gerekiyor ama buradaki arkadaşlara derdimi anlatamıyorum valla bu arada kıskandım keşke bende hep yesem ve hiç kilo almasam ama dikkat etmem gerekiyor fazla aşırıya kaçmamak gerekiyor. Çabuk kilo alıp çabuk verebiliyorum çünküBen çok yiyerek kilo veriyorum istesem çok hızlı veririm ama aç kalarak şimdi diyetisyene başladım yiyorum ama zayıflıyorum tekrar aç kalmaktan korktuğum için diyetisyenle yola devam ediyorum
Bende öyleyim ya hep aç kaldım kilo verdim alınca yine aç kaldım ama verdim şimdi sağlık sorunu çıkınca mecbur diyetisyene gittim meğer verebilirmişim ama kötü yanı kendi sistemimden çok daha yavaş ve sabır istiyor sağlığım yerinde olsa bir ayda bende vermek isterdim ama sonra biz kadınların hormon değeri zonkluyor ve al aşa belaAl işte herkesin vücudu her şeye aynı tepkiyi göstermez ben de normal diyet yapınca veremiyorum kendimi zorlamam gerekiyor ama buradaki arkadaşlara derdimi anlatamıyorum valla bu arada kıskandım keşke bende hep yesem ve hiç kilo almasam ama dikkat etmem gerekiyor fazla aşırıya kaçmamak gerekiyor. Çabuk kilo alıp çabuk verebiliyorum çünkü
Vaaay be ulan sen o kadar fakülte bitir. Sonra anatomi gör, spor fizyolojisini ayrı sağlık bilimini ayrı oku çift anadal yap onur belgesiyle mezun ol sonra gel yıllar sonra totosuna gri, dizi çıkmış eşofmanı giyen çorbagül yok şöyle yapın yok böyle yapın deyip 1 ayda 18 kg verdiğini anlatsın. Bende buna inanayım hemi yav milleti galeyana getirme kadın, sebep olacan
Tamam :)Vaaay be ulan sen o kadar fakülte bitir. Sonra anatomi gör, spor fizyolojisini ayrı sağlık bilimini ayrı oku çift anadal yap onur belgesiyle mezun ol sonra gel yıllar sonra totosuna gri, dizi çıkmış eşofmanı giyen çorbagül yok şöyle yapın yok böyle yapın deyip 1 ayda 18 kg verdiğini anlatsın. Bende buna inanayım hemi yav milleti galeyana getirme kadın, sebep olacan birilerine.
Tamam :)Vaaay be ulan sen o kadar fakülte bitir. Sonra anatomi gör, spor fizyolojisini ayrı sağlık bilimini ayrı oku çift anadal yap onur belgesiyle mezun ol sonra gel yıllar sonra totosuna gri, dizi çıkmış eşofmanı giyen çorbagül yok şöyle yapın yok böyle yapın deyip 1 ayda 18 kg verdiğini anlatsın. Bende buna inanayım hemi yav milleti galeyana getirme kadın, sebep olacan birilerine.
Evet sağlık problemi yaşanabiliyor çoğu zaman. Bir de zaten nerde sıkıntı varsa özellikle oranın hastalığını tetikliyor çevremde gördüm.Bende öyleyim ya hep aç kaldım kilo verdim alınca yine aç kaldım ama verdim şimdi sağlık sorunu çıkınca mecbur diyetisyene gittim meğer verebilirmişim ama kötü yanı kendi sistemimden çok daha yavaş ve sabır istiyor sağlığım yerinde olsa bir ayda bende vermek isterdim ama sonra biz kadınların hormon değeri zonkluyor ve al aşa bela
E verdin mi 1 ayda vasvsks sen sonucu söyle? Ben söyleyeyim vermedin belki 5 kg vermişsinizdir.Evet kesinlikle haklısınız, sonsuz derecede hak veriyorum aydınlandım sayenizde. Size minnettarım. Siz ve bu yüce bilgili yorumunuz olmasaydı ben ne yapardım……. Şükürler olsun. :d