• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azimle bir ay ...

Dün akşamki yemeğim yoğurtlu ıspanaktı dün akşam yine ara öğünümde değişik bir tarif denedim cok Harika oldu yiyenler marketten aldım sandı :) sıfır şeker yüzde yüz doğal fit çikolata tarifini sizinle de paylaşayım deneyin emin olun Bi daha market çikolatası yemeyeceksiniz:)
Tarifi :
5 adet hurma
10 adet ceviz
1 tatlı kaşığı kakao
1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi
Hurmanın çekirdeklerini çıkarıyoruz tüm malzemeyi rondoya atıp 4-5 dk karıştırıyoruz elimizle sıkarak top şeklini veriyoruz benden 8 tane çıktı tanesi sadece 25 kalori afiyet olsunnnnn

Bugun oglen tonbalikli peynirli kirmizi biberli salata yedim. Aksamda yogurt 3 kasik pirasa yemegi ve 1 haslanmis but.

Öğlen yemeğim et döner 2 kaşık pilav ve salata oldu akşam ise dünden kalan ıspanak yemeği ve yoğurt yedim çayın yanına da fit kurabiye yedim 2 tane

Bozmadım :) hastalandım kaç gündür onla uğraştım bugün silkelendim diyet aynen devam sen neler yapiyorsun bugün sabah kahvaltım yulaf lapası
Bende 4 gundur bozuyorum :/ insallah yarin basliyorum tekrar dogum gunum vardi pasta borek corek hergun bisey cikti hep bugun son bugun son diye diye 4 gun oldu. 2 - 2.5 kilo verdim. Bakalim yarin devam tekrar.

Back