- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Azimle bir ay ...
- Konu Sahibi Bsrkbs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- biraylıkdiyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun :)Bugun oglen tonbalikli peynirli kirmizi biberli salata yedim. Aksamda yogurt 3 kasik pirasa yemegi ve 1 haslanmis but.
Naptin diyetimi bozdun yazmiyosun kac gundur :)Öğlen yemeğim et döner 2 kaşık pilav ve salata oldu akşam ise dünden kalan ıspanak yemeği ve yoğurt yedim çayın yanına da fit kurabiye yedim 2 tane
Bozmadım :) hastalandım kaç gündür onla uğraştım bugün silkelendim diyet aynen devam sen neler yapiyorsun bugün sabah kahvaltım yulaf lapasıNaptin diyetimi bozdun yazmiyosun kac gundur :)
Naptin diyetimi bozdun yazmiyosun kac gundur :)
Bende 4 gundur bozuyorum :/ insallah yarin basliyorum tekrar dogum gunum vardi pasta borek corek hergun bisey cikti hep bugun son bugun son diye diye 4 gun oldu. 2 - 2.5 kilo verdim. Bakalim yarin devam tekrar.Bozmadım :) hastalandım kaç gündür onla uğraştım bugün silkelendim diyet aynen devam sen neler yapiyorsun bugün sabah kahvaltım yulaf lapası
Gecmis olsun bu arada :)Bozmadım :) hastalandım kaç gündür onla uğraştım bugün silkelendim diyet aynen devam sen neler yapiyorsun bugün sabah kahvaltım yulaf lapası