Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Azimle bir ay ...
- Konu Sahibi Bsrkbs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- biraylıkdiyet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar birde akşam saat kaçtan sonra yemek yemeyi bırakıyorsunuz
Ben 7 den sonra hicbirsey yemiyorum. Eger yemegi yiyemediysem. Meyveyle gecistiriyorum
Anladım emziriyorsan normal tabiikiYa ben emziriyorum bide gcee 2 gibi falan yatiyorum acikiyorum o yuzden yemek yiyorum
Yağ oranın fazla ise yemeklerin yanında kesinlikle salata yemelisin sabahları aç karna ılık suya bir tatlı kaşığı sirke biraz limon sıkıp içebilirsin 2 hafa içip Bi hafta ara vererek . Spora gidiyorum evetslm kızlar, sorum olacak, benimde yağ oranım fazla sanırım. yağı yakmak için özellikle ne yapmak lazım ve neler yemek lazım...haftasonu bende biraz kaçırdım galiba, ama bugün hemen toparlıyorum.brsbsr sen spora gidiyormuydun, ben spor yapmadığım için sanırım yavaşım biraz
- 3 Ocak 2017
- 79
- 117
- 43
- 37
aynı durumdayım. ben bir de üstüne doğum yaptım, kilo aldım. şimdi hedef eski kiloma dönmek, sonra ideal kiloya...Öğlen sadece bir portakal yedim tabiki şok diyet yapmayacağım bugün iştahsızım ..
Akşam yemeği dünden kalan mantar yemeği ve yoğurt oldu . Bugün fit kurabiye denedim 2 tane yedim bu farklılıklar sayesinde diyete azimle devam ediyorum . Kurabiyemin tarifi :
1 yumurta, 2 yemek kaşığı bal 1 su bardağı tam buğday unu cok az portakal kabuğu rendesi cok az kabartma tozu 3 kare bitter çikolata ya da bir avuç kadar damla çikolata 1 yemek kaşığı zeytinyağ ve yarım çaybardağı kuruyemiş . Hepsini karıyoruz hamuru yoğuruyoruz toplar yapıp 15-20 dk 170 derece fırında pişiriyoruz afiyetle yiyoruz :)
1 yumurta, 2 yemek kaşığı bal 1 su bardağı tam buğday unu cok az portakal kabuğu rendesi cok az kabartma tozu 3 kare bitter çikolata ya da bir avuç kadar damla çikolata 1 yemek kaşığı zeytinyağ ve yarım çaybardağı kuruyemiş . Hepsini karıyoruz hamuru yoğuruyoruz toplar yapıp 15-20 dk 170 derece fırında pişiriyoruz afiyetle yiyoruz :)
- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
Haftasonu kacamaklarina ragmen kaldigim yerden devam sabah ac karnina ballı sirkeli ilik suyumu ictim. Kahvaltida haslanmis yumurta 2 adet ceri domates peyaz peynir siyah zeytin bir dilim ekmek ve cay vardi.
Ogle yemegimde 1 kepce brokoli corbasi yarım porsiyon fasulye piyazi 3adet izgara kofte ve 2 kasik bulgur pilavi vardi.
Aksam yemeginde krepli tavuksote yedim salata ile.. aburcubur yok..saat 7den bu yana yedigim tek sey 1dilim armut ve bikac dilim portakal sanirim aciktim
Ogle yemegimde 1 kepce brokoli corbasi yarım porsiyon fasulye piyazi 3adet izgara kofte ve 2 kasik bulgur pilavi vardi.
Aksam yemeginde krepli tavuksote yedim salata ile.. aburcubur yok..saat 7den bu yana yedigim tek sey 1dilim armut ve bikac dilim portakal sanirim aciktim
Benim elimde normalde sebze yemeklerini yemiyor karnıbahar yapınca içine biraz kıyma koyuyorum lezzetlendiriyor tavsiye ederimOglen cok az tursu yemegi yedim ekmeksiz. Daha sonra acikinca yarim bardak sut ictim. Aksamda salata ve karnabahar yedim. Bi karnabahr yaptim ye ye bitmiyo. Tek yiyen ben olunca
Benim elimde normalde sebze yemeklerini yemiyor karnıbahar yapınca içine biraz kıyma koyuyorum lezzetlendiriyor tavsiye ederim
Biliyorum normalde kiymali yapilir ama ben zeytinyagli sade yaptim. Esim kiymali olsada yemez. Ne taze fasulye yer ne pirasa yer ne karnabahar. Makarna bile yemez. İsim var anliyacaginiz