- 23 Aralık 2016
- 44
- 20
- 3
- 38
benimde yarım simit, bir küçük didlim peynir oldu sabah kahvaltımSabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir yarım ızgara biber 1 dilim ekmek ve yeşil çay oldu . Yumurtamın üzerine pul biber serptim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde yarım simit, bir küçük didlim peynir oldu sabah kahvaltımSabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir yarım ızgara biber 1 dilim ekmek ve yeşil çay oldu . Yumurtamın üzerine pul biber serptim .
Bana kalırsa simit yerine buğday ekmeği tercih edin simit 4 dilim ekmeğe bedelbenimde yarım simit, bir küçük didlim peynir oldu sabah kahvaltım
Hoşgeldin öncelikle evet ben başlayalı 5 gün oldu diyet, rejim gibi kelimeleri hayatımdan çıkardım anladım ki tek sorun psikolojik açlıkmış canım sıkıldıkça yiyormuşum acıktıkça değil . Kendime cok güveniyorum bu defa güzel hissediyorum İnsallah olacak . Adetinin ilk günü olması iyi bence cuma günü tartıldığında daha cok eksi görüp daha cok motive olacaksınslm yazıyı okudum, çok enteresan birşey, bende 23 aralıkta başladım az yemeye ve benim hedefimde 1 aydı, bende çok uğraştım, aldım verdim kiloları ama artık yoruldum ve kendime dedimki adam akıllı bir yol belirle kendine, kendi vücudunu ve nelerden kilo aldığını kendin bilirsin dedim ve bende doğaçlama bir diyet yapıyorum kendimce bu cuma günü tartılacağım bakalım kaç kilo vermiş olacağım, ama başladığımda adetimin ilk günüydü ama olsun