1 ayda 20 kg veriyorum

Zamanında 3 ayda 40 kgye yakın kilo vermiştim o günden sonra ne kan değerlerim düzeldi ne saç dökülmem durdu(2016 yılıydı) yaşınız kaç bilmiyorum gençliğinize güvenip sağlıgınızla oynamayın. Hala demir ve hemoglobinimin düşüklüğü ile saç dökülmem ile uğraşıyorum ki turp gibi bir genç kızdım . Düzeltemedim adam gibi. Vücudunuz bunu 1 defa tolere etmiş 2.ye etmez. İnsan metabolizması bu boğa değil.

Hanımlar,
üsluplara dikkat edelim, ayrıca naçizane tavsiyem olsun, konu sahibi istediği gibi beslenme hakkına sahip, kendi bedeni kendi kararı, yalnız sizler lütfen sağlıklı ve dengeli beslenerek spor yaparak kilo verin, bu hem herhangi bir sağlık sorunu yaşamadan kilo vermenizi hem de verdiğiniz kiloları geri almamanızı sağlar.

Kilo verirken sağlıklı olan güncel kilonuzun %5’ini vermektir, örneğin 75 kiloysanız ayda 3,75 kilo vermeniz ideal olanıdır.

Aç kalarak hızla kilo verirsiniz ama kalıcı ve sağlıklı olmaz, konu sahibi de bu yöntemle daha önce 40 kg vermiş ama geri almış, amacınız yaz sezonu fit görünmek mi yoksa kalıcı olarak kilo vermek ve genel olarak sağlıklı yaşamak mı? Kilo vermek isteyenler önce bunun ayrımını yapmalılar.

200 kilo ve üzeri olanlar ayda 20 23 kilo verebiliyor ama benim gibi 80 kilo birinin 1 ayda 60 kiloya düşmesi çok cok zor
Yediklerinizi kusuyorsaniz kilo verirsiniz ama 20 kilo çok çok uçuk

Zamanında 3 ayda 40 kgye yakın kilo vermiştim o günden sonra ne kan değerlerim düzeldi ne saç dökülmem durdu(2016 yılıydı) yaşınız kaç bilmiyorum gençliğinize güvenip sağlıgınızla oynamayın. Hala demir ve hemoglobinimin düşüklüğü ile saç dökülmem ile uğraşıyorum ki turp gibi bir genç kızdım . Düzeltemedim adam gibi. Vücudunuz bunu 1 defa tolere etmiş 2.ye etmez. İnsan metabolizması bu boğa değil.
Ben de 3 ayda 30 kilo verdim ve kas kaybı yaşadım cahillik işte simdi yıllardır hastayım

X