Azıcık içimi dökeyim.

Görür meleği sonra. :) Seni çok iyi anlıyorum, ben her defasında eşimin yüzündeki hüznü, hayalkırıklığını görüyorum, buz gibi soğuyorum. Çektiysen çektin kadın, en çok sen çektin, en çok sen yaşadın, tamam en çok sensin. Karşındaki evladın, çoğu anında yanında olmadın, tek başına büyüdü, şimdi her defasında utandırma bari.

Acaba annenizin bu hareketleri yüzünden boşanmış olabilirler. Belki babanıza haksızlık ediyor olabilirsiniz. Yani anneniz hiç normal gelmiyor bana

Bu arada benim anneannemde böyle çocuklarını hiç sevmez ama kendisine baksınlar ister. Torunlarını özellikle nefret eder bizden. Benim annem ve teyzemler de anneanneme mesafe koyuyorlar ama sonunda dayanamayıp anne o deyip yine gidip temizliğini yemeğini yapıveriyorlar...

Yani yinede vicdan yapacaksanız tamamen sırtınızı dönmeyin alttan alın hevesi varsa gelsin...

Lohusalık sürecinde maalesef duygular çok karışıyor. Anlayışa ve pozitif düşüncelere en çok ihtiyacınız olan dönem. Annenize haksızlık olmasın diye yanınıza gelsin istiyorsunuz ancak muhtemelen gelmesi her iki taraf içinde daha zor olacaktır. Belki şuan gösterdiğiniz olgunluğu o zaman gösteremeyeceksiniz. Alttan alamayacaksınız. Geçmişe dair kızgınlıklarınızı lohusalık psikolojisi ile yüzüne vurabilirsiniz. Benim de çocuğum var. Bir annenin babana git diyebilmesini pek mantığım almadı. O yüzden anneniz bana bile samimi gelmedi. Siz, doğumdan sonra manevi olarak annemin eksikliğini hissetmem diyorsanız hiç düzeninizi bozmayın derim.

Hahah yok kııız benim baba denilen şahısta alkol, kumar, üniversiteli sevgililer, şiddet(anneme, bana) ne ararsan vardı. Ondan dedim zaten annem çok çekti diye.

İşte eksikliğini hisseder miyim, getirmedim diye pişman olur muyum ondan emin değilim. Hayatımda bir annem kaldığı için belki de bu kadar bağlıyım kopamıyorum. Başka kimseyle iletişimim yok çünkü. Ama insan bir raddeden sonra kendini düşünmek istiyor.

Hahah yok kııız benim baba denilen şahısta alkol, kumar, üniversiteli sevgililer, şiddet(anneme, bana) ne ararsan vardı. Ondan dedim zaten annem çok çekti diye.
Ayy hadi ya ozaman anneniz bu adamdan çok çekmiş cidden sorunları var. Acaba bi psikolojik destek mi aldırsanız?

gelmesin, hiçbir şekilde istemiyorum diyin.
sonrasında isterseniz siz annenizin yanına gidersiniz ziyarete

Ayy hadi ya ozaman anneniz bu adamdan çok çekmiş cidden sorunları var. Acaba bi psikolojik destek mi aldırsanız?

Yok, ihtiyacı yokmuş. Benim antidepresanları kullandığım dönemde bile bana hastaymışım gibi davranıyordu. Aman bir iyi bir kötü benim de dengemi bozuyordu attım kendimi olabildiğince uzağa işte.

neler olacağı o kadar belli ki. geldiği gibi ne dırdır, ne istekleri ne özlemleri bitecek. bana bakın, beni gezdirin, benimle ilgilenin, ayyy bunaldım keşke gelmeseydim, kocana bak biriyle mi görüşüyor , kesin aldatıyor seni , bıktım bebek ağlamasından ..... size kalan yardım değil sinir stres olacak

Yok, ihtiyacı yokmuş. Benim antidepresanları kullandığım dönemde bile bana hastaymışım gibi davranıyordu. Aman bir iyi bir kötü benim de dengemi bozuyordu attım kendimi olabildiğince uzağa işte.
Doğumdan sonra gelsin.

Ben bencil olmanızdan yanayım. Ok anneniz çekmiş ama sizin suçunuz ne. Lohusalık çok zor bir dönem, tahmin ettiğinizdende zor olabilir annenizin yanınızda olması. Maddiyatı bahane edin, çocuk doğduktan bir süre sonra siz gidersiniz yanınıza. Hem bebekle ilişkiniz oturmuş olur, hemde bi aksilik olursa işi bahane eder erken dönersiniz gerekirse.

Ya zaten gideceğiz yanına eylül gibi. O tutturdu geleceğim doğuma diye. Daha gelmeden diyor eşin salonda yatar biz seninle yatarız bakarız bebeğe. Dedim ne alaka kocamdan ayrı uyumam ben. Hem onun da bebeği ben uyanacaksam o da uyanacak yardım edecek. Neden her şeye ben yükleneyim? Hem ben bebeğe bakmaktan korkmuyorum ki. Kendime güveniyorum o konuda.

Annen illa oraya gelmek istiyorsa bunda bir iş var. Başını belaya mı soktu ki? Ya da sana yerleşmeyi düşünüyor. Derdi sen değilsin o belli.

Annen illa oraya gelmek istiyorsa bunda bir iş var. Başını belaya mı soktu ki? Ya da sana yerleşmeyi düşünüyor. Derdi sen değilsin o belli.

Ay zaten dedi birkaç kez beni yanına alırsın falan direkt söyledim imkansız unut diye. Kendim zor aldım oturumu mesleğim olduğu ve evlendiğim halde. Ya zaten ben yurtdışına geldiğimden beri bi prenses oldum herkesin gözünde. Kimsenin samimiyetine inanasım gelmiyor.

Yerinde olsam ayak bastırmam. Uydur bişeyler, durumumuz yok de, almıyorlar de, bul işte ne bileyim. Sen git yanına, doğum çok özel bir durum, ne olacağı belli olmuyor, bi de bunu çekme.

Yerinde olsam ayak bastırmam. Uydur bişeyler, durumumuz yok de, almıyorlar de, bul işte ne bileyim. Sen git yanına, doğum çok özel bir durum, ne olacağı belli olmuyor, bi de bunu çekme.

Büyük ihtimal öyle yapacağım. Zaten her ay bin tl gönderiyordum geçen ay baza takımı aldım ona kendi seçti bir de buraya getirsem iyice sıkıntıya gireceğiz. Bebeğe bir şey alırken 2 kere düşünür oldum bu yüzden. Nasılsa eylülde gideceğiz yanına.

Yeşil cazibesidir o

Neden yolluyorsun, geliri yok mu?

Gelmemesi sizin için daha iyi olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…