Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bes hamileliye komeyi oldu?

MirAy92 Hiranur83 qızlar hormknlara keçen ah baxdırdım her şey ela çıxdı hetta.sora getdim 14cü gün uziye falekula baxdırdım.dedi her şey yaxşıdı yetişib sabaha partlıyar.sora getdim zoba baxdırdım(burda zob çox olur)sora zobun hormonlarına baxdırdım.her şey yaxşı çıxdı oda.bi dene tsh biraz aşağıdı ama dedi heöne olan deyil.ne qaldı baxdırası Hiranur83 canım bide burda neyikni endrıkoloqmu nedi ginekoluq brlr tapılmır.vare ama heçne qanmırlar

Keçen ay deyesen kimyasal oldu bilmedim onu saymasağ qalmamışam canım.hr meniymdim 7 ay olan
He mende bu ay 7 ci aydayam qaynanamda tez twz sorusur.men ilk ay hamile qalmsdim adim kimi eminem.cunki mende hec vaxt gecikme olmurdu.evlendiyum ilk ay hamile qalmsdim eminem.cunki acilis oldu emellice 9 gun aybasi oldum hec vaxt bele sey olmamsdi sora da iki ay xestelenmemsdim. Gerek o vaxtdan ustune dusub mualice eletdirerdim

Harda yaşayırsan canım

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Mende ele 8 güne zornan qutardım testdede emelli başdı çıxdı.men düşdüm ama üstüne görüm gözlüyecem yene.olmasa test ederem

Ne olub ki? Endokrinoloqluq ne problemin var idi can?

Allah razı olsun canım ALLAH dualarıvı eşitsin sevindirsin bizi inşaALLAH

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Tatlım yerleşmenin maksimum 3gün olduğunu diyenler de var. Hala sökülmediysen ya yerleşmedir ya da üşütmüşsündür. İnşallah bebiştendir beni habersiz bırakma

Qızlar sabahınız xeyir.necesiz?bugun menim 30 günümdü sabah hekime getmek istiyrem.hemde istiyrem ki test eliyim sora gedim.sizce elesem çıxar yoxasa gözlüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…