Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar salam Yuxumda ozumu 9ayliq hamile kimi gordum.o qeder gozell hiss idiki doguma getmeye hazirlasirdim.hem maraqli yuxu idi hemde gozel. Ozumu bir nece defe de bele gormsem ama onda hamile oldugumu bilirem gua ama qarnim sis olmir.ama bu defe tam 9ayliq idi doguma gedirdim hemin gun .qarnim burnumda idi.:cry:Goresen ne mena verir?

Qizlar salam Yuxumda ozumu 9ayliq hamile kimi gordum.o qeder gozell hiss idiki doguma getmeye hazirlasirdim.hem maraqli yuxu idi hemde gozel. Ozumu bir nece defe de bele gormsem ama onda hamile oldugumu bilirem gua ama qarnim sis olmir.ama bu defe tam 9ayliq idi doguma gedirdim hemin gun .qarnim burnumda idi.:cry:Goresen ne mena verir?
Kirmani demiştir ki: Rüyada Hamileolduğunu görmek, gören kişinin malı mülkü parası fazlasıyla artar.

Rüyada hamile olduğunu gören kadının, mal ve mülkünün artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya tabir olunur.

Yoxdu ay bacı yoxdu :KK43: dua ele bizim üçün inşallah olar
Caaan üzülmək yoxdur bu işdə, həmişə motivasiya yüksək olmalıdır, Allah bu əziz günlərin xətrinə burda olanlara da olmayanlara da cəmi övlad həsrətində oanlara övlad versin, qucağını sevindirsin İn şə Allah ürəkdən Amin deyirəm.

Kirmani demiştir ki: Rüyada Hamileolduğunu görmek, gören kişinin malı mülkü parası fazlasıyla artar.

Rüyada hamile olduğunu gören kadının, mal ve mülkünün artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya tabir olunur.
Insallah ele olar borclarimiz var insallah pulumuz paramiz artar odeyerik borclarikzii

Valla ben hamile oldugumu gordugumde hamileydim canim. Calismalar nasildi? gunune ne kadar var? hadi insallah Allah hayirlara cikarsin.

Valla ben hamile oldugumu gordugumde hamileydim canim. Calismalar nasildi? gunune ne kadar var? hadi insallah Allah hayirlara cikarsin.
Can sen anliyormusun azerice?))) Hic iyid degil canim bende pko var iki aydir adet goremiyorum.test pozitiv di aslinda kan testi neqativ cikti.bende tedavi basladim simdi bakalim neler oluyor.sende durumlar ne?

Can sen anliyormusun azerice?))) Hic iyid degil canim bende pko var iki aydir adet goremiyorum.test pozitiv di aslinda kan testi neqativ cikti.bende tedavi basladim simdi bakalim neler oluyor.sende durumlar ne?
Eh iste biraz anliyorum diyelim. :))
Gecmis olsun canim pkolu cok okudum burda hamile kalan. Insallah iyi olur her sey. Sogan kurunu denedin mi bak ozellikle pkolulara iyi geldigini okudum.
Ben de 22 mayista kurtaj oldum canim 18.gun bugun.
bir kizim var cok sukur. 1 2 adet gecsin dusunuyoruz bakalim insallah rabbim verirse.

Eh iste biraz anliyorum diyelim. :))
Gecmis olsun canim pkolu cok okudum burda hamile kalan. Insallah iyi olur her sey. Sogan kurunu denedin mi bak ozellikle pkolulara iyi geldigini okudum.
Ben de 22 mayista kurtaj oldum canim 18.gun bugun.
bir kizim var cok sukur. 1 2 adet gecsin dusunuyoruz bakalim insallah rabbim verirse.
istiyorum ama midem rahatsiz icemem bence.hormin tahlili yaptiracagim bakalim durum ne.Insallah Allah isteyen her jese nasip edsin bizede

SerAy12 SerAy12 sen bir uziye get. Gecikmelerinin sebebini öyren. Hormonlarıva da baxdır
Düz deyirsən, əslində belə şeylər üçün bizim ən birinci qnekeloqdan qabaq endokrinolqa gedəcəyimizin lazım olduğunu mən o qədər gec öyrəndim ki. Endokrinoloqla gnekoloq bir yerdə işləməlidir bu məsələlərdə. Mən bunu vaxtında bilsəydim başıma o qədər iş gəlməzdi.

X