- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.861
Xoş gördük canım, yazdım yuxarıda
Hee oxudum can Allah balavu saxlasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Xoş gördük canım, yazdım yuxarıda
Çox sağ ol, varsa sənin də balanı Allah saxlasın. Yoxdursa qismət etsin İn şə AllahHee oxudum can Allah balavu saxlasın.
Çox sağ ol, varsa sənin də balanı Allah saxlasın. Yoxdursa qismət etsin İn şə Allah
Kirmani demiştir ki: Rüyada Hamileolduğunu görmek, gören kişinin malı mülkü parası fazlasıyla artar.Qizlar salam Yuxumda ozumu 9ayliq hamile kimi gordum.o qeder gozell hiss idiki doguma getmeye hazirlasirdim.hem maraqli yuxu idi hemde gozel. Ozumu bir nece defe de bele gormsem ama onda hamile oldugumu bilirem gua ama qarnim sis olmir.ama bu defe tam 9ayliq idi doguma gedirdim hemin gun .qarnim burnumda idi.Goresen ne mena verir?
Caaan üzülmək yoxdur bu işdə, həmişə motivasiya yüksək olmalıdır, Allah bu əziz günlərin xətrinə burda olanlara da olmayanlara da cəmi övlad həsrətində oanlara övlad versin, qucağını sevindirsin İn şə Allah ürəkdən Amin deyirəm.Yoxdu ay bacı yoxdu dua ele bizim üçün inşallah olar
Insallah ele olar borclarimiz var insallah pulumuz paramiz artar odeyerik borclarikzii
Salam can heray gecikirsenki?Sabahınız xeyir qızlar.men yene gecikdim.bezdim day valla.gelirse vaxtında gelsin yoxsa bele fikirleşe qalıram
İnşAllah canımInsallah ele olar borclarimiz var insallah pulumuz paramiz artar odeyerik borclarikzii
Yox canım bir keçen ay geçikdim.bide bu ay görüm 32ci güne kiSalam can heray gecikirsenki?
Valla ben hamile oldugumu gordugumde hamileydim canim. Calismalar nasildi? gunune ne kadar var? hadi insallah Allah hayirlara cikarsin.Qizlar salam Yuxumda ozumu 9ayliq hamile kimi gordum.o qeder gozell hiss idiki doguma getmeye hazirlasirdim.hem maraqli yuxu idi hemde gozel. Ozumu bir nece defe de bele gormsem ama onda hamile oldugumu bilirem gua ama qarnim sis olmir.ama bu defe tam 9ayliq idi doguma gedirdim hemin gun .qarnim burnumda idi.Goresen ne mena verir?
Insallah hayirlisi vardir da gecikmissindir ya da yoksa gelsin vaktinde.Sabahınız xeyir qızlar.men yene gecikdim.bezdim day valla.gelirse vaxtında gelsin yoxsa bele fikirleşe qalıram
Can sen anliyormusun azerice?))) Hic iyid degil canim bende pko var iki aydir adet goremiyorum.test pozitiv di aslinda kan testi neqativ cikti.bende tedavi basladim simdi bakalim neler oluyor.sende durumlar ne?Valla ben hamile oldugumu gordugumde hamileydim canim. Calismalar nasildi? gunune ne kadar var? hadi insallah Allah hayirlara cikarsin.
Yaxsi olar canim insallah.aysen baci bu gune qeder hamile qalmsan?hec yoxsa hele yox.yadimdan vxibe 7 ay di evli idin sen?yoxsa o judy idiYox canım bir keçen ay geçikdim.bide bu ay görüm 32ci güne ki
Eh iste biraz anliyorum diyelim. :))Can sen anliyormusun azerice?))) Hic iyid degil canim bende pko var iki aydir adet goremiyorum.test pozitiv di aslinda kan testi neqativ cikti.bende tedavi basladim simdi bakalim neler oluyor.sende durumlar ne?
istiyorum ama midem rahatsiz icemem bence.hormin tahlili yaptiracagim bakalim durum ne.Insallah Allah isteyen her jese nasip edsin bizedeEh iste biraz anliyorum diyelim. :))
Gecmis olsun canim pkolu cok okudum burda hamile kalan. Insallah iyi olur her sey. Sogan kurunu denedin mi bak ozellikle pkolulara iyi geldigini okudum.
Ben de 22 mayista kurtaj oldum canim 18.gun bugun.
bir kizim var cok sukur. 1 2 adet gecsin dusunuyoruz bakalim insallah rabbim verirse.
Sogan suyu.iyidir antibiyotik baska seylrrr de iyi gelir mideni bile duzeltebilir burnunu kapa bir dikiste ic ben de denemeyi dusunuyorum sonra.istiyorum ama midem rahatsiz icemem bence.hormin tahlili yaptiracagim bakalim durum ne.Insallah Allah isteyen her jese nasip edsin bizede
Düz deyirsən, əslində belə şeylər üçün bizim ən birinci qnekeloqdan qabaq endokrinolqa gedəcəyimizin lazım olduğunu mən o qədər gec öyrəndim ki. Endokrinoloqla gnekoloq bir yerdə işləməlidir bu məsələlərdə. Mən bunu vaxtında bilsəydim başıma o qədər iş gəlməzdi.SerAy12 sen bir uziye get. Gecikmelerinin sebebini öyren. Hormonlarıva da baxdır