- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.841
Rahim canım.))))Sinem ben de canim benim
he ya burctas senin kac mayisti
Canim bu arada matka mi matkan mi o nedir ki? Digerlerini cozdum de:)
Aysencim sagolRahim canım.))))
Yok aynı canım.ilkel bi şey ama her yolu denemek istiyorumAysencim sagolbel cekme bizim bildigimiz bel cekme mi yoksa o baska mi?
Allah muhafaza ben tirsarim oyle seyden daha bitkisel seyler falan onlari denesen ben sogan kuru dusunuyorum hem basit de sende sorun ne tam olarakYok aynı canım.ilkel bi şey ama her yolu denemek istiyorum
Hiç bi şey canım.hiç bi problemim yok.geçen ay bi.şey denedim o çok iyi geldi.içimi temizledi diye bilirim.annem önerdi işte ne bileyim.bende inanmam ama bi umut yaniAllah muhafaza ben tirsarim oyle seyden daha bitkisel seyler falan onlari denesen ben sogan kuru dusunuyorum hem basit de sende sorun ne tam olarak
O zaman bu ay umut var gibi ne denedin?Hiç bi şey canım.hiç bi problemim yok.geçen ay bi.şey denedim o çok iyi geldi.içimi temizledi diye bilirim.annem önerdi işte ne bileyim.bende inanmam ama bi umut yani
Canım bu bugune kadar duymadığın bi.şey.ve senin bunu bulman imkansız gibi bi.şey.şimdi su rusların içdiyi içki var ya vodka qaliba.onun bizde elle yapılmışını buldum.onun içine 2 tanr bitki atıb 10 gün karanlık bi yerde bekletmen gerek.sonra damcı damcı içiyon içine su katarakO zaman bu ay umut var gibi ne denedin?
Sinem ben de canim benim
he ya burctas senin kac mayisti
Canim bu arada matka mi matkan mi o nedir ki? Digerlerini cozdum de:)
Canım bu bugune kadar duymadığın bi.şey.ve senin bunu bulman imkansız gibi bi.şey.şimdi su rusların içdiyi içki var ya vodka qaliba.onun bizde elle yapılmışını buldum.onun içine 2 tanr bitki atıb 10 gün karanlık bi yerde bekletmen gerek.sonra damcı damcı içiyon içine su katarak
Menim qarnımnan belimi başqa cür çekmişdi ama arvad. Eliynen qarnımı cekdi. 3 gün olur. Cekir yaylıgnan bemberk bağlıyır. Gerey uzanasan cekilennen sonra. İş zad gormeyesen. Belimi cekende oldum agrısınnan. Deme belim cox boş imiş. Onu ipnen cekir. İpi ayaqlarımın arasınnan kecirdir, ciyinlerimnen de kecir sora dartır, öldüm agrıdan. Ciyinlerimde, boynumda bir goyermeler var idi ki. Gören sehv başa düşerdiBelive banka qoyur uc gun sora iple dolayir belive bir sey baglayir yayloqdan zaddan eliyle matkanada el gezdirii
Yaxşıyam can sen necesen.sabahdı deyesen canım yada bugun deqiq bilmiremNecesen kız bat ne zaman?
MənBashqa azeri taniyan varsa cagirsin
Xoş geldin aramıza))
Xoş gördük canımXoş geldin aramıza))
Xoş geldin canım. Adın ne? Yaş kaç?) müalice eletdirdiz? Sizde sebeb ne idi ki? Uzun müddetden sonra olub ee. ALLAH saxlasın. Atalı analı boyusun inşAllahQızlar bu bel çəkdirmə zad etməyin belə şeylərburaxın Allahın əlinə olacaq narahat olmayın, hər şeyin geci tezi var. Mənim də 6 ildən sonra olub
Qızlar bu bel çəkdirmə zad etməyin belə şeylərburaxın Allahın əlinə olacaq narahat olmayın, hər şeyin geci tezi var. Mənim də 6 ildən sonra olub
Yaxşıyam can sen necesen.sabahdı deyesen canım yada bugun deqiq bilmirem
Adım Nüşabədir, 35 yaşım var, xoş gördük canım. Yox 3-cü dəfə hamiləlikdən qabaq müalicə götürmədim, ama o vaxta qədər nələr nələr olundu mənə boş yerəXoş geldin canım. Adın ne? Yaş kaç?) müalice eletdirdiz? Sizde sebeb ne idi ki? Uzun müddetden sonra olub ee. ALLAH saxlasın. Atalı analı boyusun inşAllah
Xoş gördük canım, yazdım yuxarıdaÖncelikle xoş geldin aramıza :) razıyam seninle. Bel çekdirmey zad elemiyin mende sevmirem ele şeyi.
Can sende ne problem var idi 6 il olmadı?