- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.901
günaydın canım elinde test varsa yap çıkması lazım silik de olsa, yoksa gidersin hekime.Qızlar sabahınız xeyir.necesiz?bugun menim 30 günümdü sabah hekime getmek istiyrem.hemde istiyrem ki test eliyim sora gedim.sizce elesem çıxar yoxasa gözlüyüm
kuzum üzülme lütfen stres yaptıkça gecikiyor hamile kalman, biliyorum dışardan konuşmak kolay sen yaşadığımı bana sor diyorsun da biliyoruz biz de o yollardan geçtikk.. sorun da yok zamanını bekliyor işte,Söküldü az önce
Kullanmıyorum canımkuzum üzülme lütfen stres yaptıkça gecikiyor hamile kalman, biliyorum dışardan konuşmak kolay sen yaşadığımı bana sor diyorsun da biliyoruz biz de o yollardan geçtikk.. sorun da yok zamanını bekliyor işte,
sen ovu.testi kullanıyor musun, düzenli de olsa kullanmalı diyorum artık ben de... hadi inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberlerinizi duyalım artık..
Yok canım testim.bugın dışarı çıka bilirsem alıcamgünaydın canım elinde test varsa yap çıkması lazım silik de olsa, yoksa gidersin hekime.
senden de Allah razı olsun. e tabi reglin de verdiği duygusallık var.. Ağlarsın eve gidince, sıkma canını.Kullanmıyorum canımişyerindeyim ağlamamam lazım allah razı olsun
Tamam canım inşallahsenden de Allah razı olsun. e tabi reglin de verdiği duygusallık var.. Ağlarsın eve gidince, sıkma canını.
Bol bol çək ciyərlərinə o təmiz havanı, biz tapa bilmirikHe canım eledi
Göndere bilerem))))Bol bol çək ciyərlərinə o təmiz havanı, biz tapa bilmirik
Gnekoloqların çoxu TSH, T3, T4 ilk əvvəl bu hormonların baxılması lazım olduğunu bilmir, bir aləm lazımsız analizlər, mikroblar və s belə şeyləri yazıb verirlər əlimizə, hamısı pul tələsidir. Mən özüm də bunlardan biriyəm. Amma endokrinoloq bunu bilir və ilk bunu yoxlayır. Amma mənim axırıncı getdiyim gnekoloq məndən birinci bu hormona baxdırmağımı istəmişdi. Belə də ki, nə vaxt endokrinoloqla işim bitdi ki, mənim zobum varNe olub ki? Endokrinoloqluq ne problemin var idi can?
Amin, Amin, Amin çox AminAllah razı olsun canım ALLAH dualarıvı eşitsin sevindirsin bizi inşaALLAH
Aaaa siz bacısınız, olacaq İn şə Allah, bol bol dua edin, mən də edəcəm sizlərə duaOnlar tezediler. Biz yox ama. Bacımın yaniMirAy92 ın uje 3cü ili olacey inşaALLAH. Mende de dekabrda 2ci il olacey.
Göndər deyərəm amma o hava bura ayaq bastığı anda o hava da kirlənər, bağlı olsa beləGöndere bilerem))))
Göndər deyərəm amma o hava bura ayaq bastığı anda o hava da kirlənər, bağlı olsa beləBir dəfə xəbərlərdə görmüşdüm deyəsən Yaponiyaydı hara idi dəqiq yadımmdan çıxıb təmiz havası olan bir yerdə havanı pingvin paketə doldurub agzın bağlayıb satırlarmış
Aaaa siz bacısınız, olacaq İn şə Allah, bol bol dua edin, mən də edəcəm sizlərə dua
Dünən bir az keçmişi qarışdırım dedim görüm keçmişdə nə qaynatmısınızelə təsadüfən əlimi bir səhifəyə atdım bir də gördüm kimsə mənim getdiyim həkimin adın çəkib. Doğrudan da super həkimdir O, yəni mənim axırıncı getdiyim həkim
Vallah adına fikir vermədim açığı, eləcə oxudumKimdi o? Adı nedi?
Vallah adına fikir vermədim açığı, eləcə oxudum
Hee men vermişem bu hormonların hamısını. Esas qadında anti müller yoxlanılmalıdı, kişide de testesteron.menim hormonlarımda dhea hormonu var o cox cıxmışdı. Boyreküstü vez hormonu. Kişi hormonu da deyirler. Derman yazdı eledim düşdü yaxşı. Onnan başqa problem yox idi. Zob şeker zad ne varsa yoxlatdırmışamGnekoloqların çoxu TSH, T3, T4 ilk əvvəl bu hormonların baxılması lazım olduğunu bilmir, bir aləm lazımsız analizlər, mikroblar və s belə şeyləri yazıb verirlər əlimizə, hamısı pul tələsidir. Mən özüm də bunlardan biriyəm. Amma endokrinoloq bunu bilir və ilk bunu yoxlayır. Amma mənim axırıncı getdiyim gnekoloq məndən birinci bu hormona baxdırmağımı istəmişdi. Belə də ki, nə vaxt endokrinoloqla işim bitdi ki, mənim zobum varhəmişə gərək özümü gözləyəm amma çox başı soyuqluq edirəm
Aa senin de hekimin Mehman hekim olub?ne kadan da akıllıyım Mehman həkim