- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.701
Bes aprata dussem goren cixar nese?kesede olsa goruner?Canım 6 eslinde hamilelik demekdi belke gec döllenmedi? Hamile olmasaydın 0 ya da 1 çıxardı 6 yox. Ya ALLAH uzaq elesin kimyasaldı ya da gec döllenme. Hamile deyilsen demek olmaz burda. Sen özüvü qoru 2 gün sonra bir defe de qan ver. Qalxar inşaALLAH. Qalxmasa da kimyasaldı. Bunu da öncesen.bilmeyin çox yaxşıdı demeli qala bilirsen.
Testde 26 manatdire can apara dusub sora test elemek istyrem yoxsa bos yere yene o qeder pum vermeyim analize.seher tezden yene test edecem eyer cixsa gedib qan verecem cixmasa aparata dusecemQızlar bu ay yene gecikdim. 3-4 gün. Dünen gece ilişkimiz oldu. Sonra duş alıp sahur yaptım. Sahurdan sonra sancılarım oldu baxdım 1damla qan gelib. Sonra day gelmedi heçne. Seher çox sancılarnan oyandım baxdım qan gelib ama çox tünddü. Allah uzağ elesin diyesen pcos başlıyır mende((( bu ay inşaALLAH gedecem hekime
Elediyin testin şeklini ata bilirsense at baxaq. Merak ettm. Hakkında hayırlısı can. İnşAllah bebişdir. Geç döllenmedirQizlar basima bilirsiz ne gelib?Demeli dunen seher hekime gedecektim mualice yazsin deye gecikmsem bu ayda evde test eledim dedim bir bextimi yoxlayim sirazi iki xett cixdi sevincimden bilmedim ne edem.tez getdim xestexanaya qan vermeye dediler burdada test alyoxlayaxaq ferqli marka idi o suya baturilan vare onan.oda pozitiv cixdi dedim vsede sans uzume guldu qan verdim axsam cvb cixdi.qiz dediki cvbiniz neqativdi.deyer 6cixib amaoxuyuramki 3 den yuxari hamilelik sayilir.cox sual verdim onan sora qayitdiki eslinde biz de 3 den yuxarini hamilelik sayriq ama sizde duz gelmr nese ele pisemki ne oldu bu iki testin ferqli marakalar idi ozde sehv cixdi? Ne olar bir agil verin mene
Gozle atiram baciElediyin testin şeklini ata bilirsense at baxaq. Merak ettm. Hakkında hayırlısı can. İnşAllah bebişdir. Geç döllenmedir
Elediyin testin şeklini ata bilirsense at baxaq. Merak ettm. Hakkında hayırlısı can. İnşAllah bebişdir. Geç döllenmedir
Elediyin testin şeklini ata bilirsense at baxaq. Merak ettm. Hakkında hayırlısı can. İnşAllah bebişdir. Geç döllenmedir
Bes aprata dussem goren cixar nese?kesede olsa goruner?
Offf ilk defe iki cizgi gordum ondada qanda hgc zeiff cixdi .inan ele pisemki biri var cixmaya bilesen yoxdu biride var cixdi ya dis gebelelikdi ya kimyasaldiYox can ne danışırsan hele çıxmaz heçne 6 azdı aparatçun
Yox can hecne qebul elememsemHee varda xettler görsenir geç döllenme olduğuna göre. Can bu ay nese qebul elememisen qanında hcg ni artıracaq nese? Belke ona göre çıxır?
Offf ilk defe iki cizgi gordum ondada qanda hgc zeiff cixdi .inan ele pisemki biri var cixmaya bilesen yoxdu biride var cixdi ya dis gebelelikdi ya kimyasaldi
Var xettler silik de olsa. Ama hcg azdı. 2 gunnen sora yeniden baxılmalıdı.
2 gun deyendeki dunen vermsdim.sabah gedib baxdira bilerem?yoxsa o biri gun,mVar xettler silik de olsa. Ama hcg azdı. 2 gunnen sora yeniden baxılmalıdı.
Nebilim gorekde cox heveslenmsdik evdekilerde mende ureyim partdiyirCanım Allah uzağ elesin dış gebelik aköından çıkar çünki dış gebelikde değer eksine çox yüksek çıxır. Ya kimyasaldı ya gec döllenmedi. Özüvü üzüb de deyerivi ehtimalıvı daha da salma aşağı. Yaxşı düşün. Bu olayın en yaxşı yanı odu ki bax demekki hamile qala bilirsen. Kaş mende de bele olsaydı men uçardım sevincden
Neb
Nebilim gorekde cox heveslenmsdik evdekilerde mende ureyim partdiyir
dib verecem tezden yoxlayacamPulunu düşinme 26 manatdı diyirsen. Ama bunu elemelisen neyin ne olduğunu bilmekçün. 2ci defe qan testinden sonra bileceksen artıb yoxsa azalıb. İdrar testinde bunu bile bilmezsen
Bugün inşaALLAH qan testi eliyeceksen? Necedi veziyyet?He ge
dib verecem tezden yoxlayacam