Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Xeyirli xeberlerle gel canim ama men bundan sonra ne teste ne de belirtilerr inanaram kecen aydan sonra ancag Gan testi.

Ay sağol mende. Tövbe elemişem idrar testlerine. Hamile olduğumu qanda öyrenim sonra alacam idrar testi :) belirti de axtarmıram xesteleneceyime eminem sadece bir an önce xestelensem de kurtulsam diye gözdiyirem :)

Xeyirli xeberlerle gel canim ama men bundan sonra ne teste ne de belirtilerr inanaram kecen aydan sonra ancag Gan testi.
Menim 3 gün geçikmem oldu.test eledim çıxdı ama sora qanaxmam başladı.ağrılı şekilde.heç geçikme olan deyil ve ağrımda olan deyil.onan evvelki günde yıxılmışdım.bilmedim varıydı ya yox.biraz 2 gün pis oldum sora keçdi

Qizlar salam.mene bir fikir verin hansi xestexana yaxsidi seraiti ve hekim yaxsi mehriban hekim olsun.Men ilk dogusda cox eziyet cektim xestexanada yata bilmedim yerim cox narahat idi temizliyi hec sevmedim hekimimde cox laqeyid idi.mene meslehet vererdiz cox cahis

Aysen canim Hansisa hormon catismayanfa esasda Progesteron bebish tutuna bilmir esas ilk heftelerdic endometrium qalinlasmir bebish de qala bilmir. Niye hekime getmedin canim? hersey ola biler.

Canımm bilmireme yoxsa yardımcı olardım. Heç bilmirem. Burda BirTutamMutluluk20 var o biler onun bebişleri var. Bizim heç birimizin hele yoxdu uşağı. Haliyle deneyimimiz de yoxdu

salam canim evvela tebrikler sagsalamat qutarasan insallah
xestexana deyende ozel klinikalarin coxusu yaxsidi dovleti

salam canim evvela tebrikler sagsalamat qutarasan insallah
xestexana deyende ozel klinikalarin coxusu yaxsidi dovleti
Men 5saylida oldu qizim cox pis seraiti var idi 3gun belim qirildi inanki.Xesteye qarsi cox laqeyddiler hemcinin usaga qarsi.hansi ozel bilirsen canim ve qiymeti mumkunse.men yatdigim guyaki dovlet idi ve 600manat odenis etdik

Men 5saylida oldu qizim cox pis seraiti var idi 3gun belim qirildi inanki.Xesteye qarsi cox laqeyddiler hemcinin usaga qarsi.hansi ozel bilirsen canim ve qiymeti mumkunse.men yatdigim guyaki dovlet idi ve 600manat odenis etdik
dovletin coxusu eledi teessuf ki
men baku medical plazada yatmisam
her sey super idi
merkezde olmusam men usaqlar ucem idi deye kesrkaya 2500 istediler Ayten xanim oz pulundan 500 cixdi 2000 verdik.amma bele tek usaq normal dogus 1300 kesrka 1500 idi.ehmedlideki filiali ondan ucuzdu orda da olmusam duzdu dogus elememisem amma abort eletdirmisem ora da ela idi serait

Sağol canım menim, yaxşıyam şükür ALLAHa sen necesen? Qasığım ağrıyır kırmızıların eli kulağında. Gelerler birazdan. :) senin bebişler neyniyir? Necediler?
sag ol canim menem de guya usaqlari baxcaya qoyurduq indi de deyirler baxcada yer yoxdu sentyabrda goturecik.gorek indi neynirik yoldasim sikayet yazacaq baxcadan

Insallah baxim gorum harda hansi hekimi tapiram.allah saxlasin balalarini mende ekiz usaq istiyirem ele xosum gelirki:)

Aysen canim Hansisa hormon catismayanfa esasda Progesteron bebish tutuna bilmir esas ilk heftelerdic endometrium qalinlasmir bebish de qala bilmir. Niye hekime getmedin canim? hersey ola biler.
Canım baxdırdım hormonlarada.6 hormpn her şeyi elaydı.progesterona baxdırmamışdım ama.hekimde dedi uziye düş uzi dedi temizlen ele gel.mende getmedim day.hemde burdakılar tupoy şeydi.heç kim heçne qanmır.gelen başqa rayona hekime gedecem

Aaa balaca bağçadı? Delidilere. Yazsın şikayet
yox balaca deyil prosra teze acilib seraiti yaxsidi hami ora qoymaq isteyir usagini.eslinde bize yer elemelidirler baxcada cunku 3em usaqlardi dovlet olara ev vermelidi istemirik evini zadini baxcada bir dene yer ayirsin aparim qoyum baxcaya evde baxmaq mumkun deyil uje.
evvel danisdiq usagin 1ni 400 manata gotururler guya dovletdi. 1200 manat da verirdik dediler yer yoxdu.ne qeder tanis bilis saldiq araya dediler yox e yer yoxdu.icranin tabeciliyindedi yoldasim getdi icraya ki siz mene ev vermelisiz baxici vermelisiz hec birini istemirem ki baxcada menim usaqlarima yer ayrilsin.dediler yaxsi mayin evveli yerlesdirecik.1 hefte bundan qabaq yoldasimi cagirdilar ki yer yoxdu sentyabrda yerlesdirecik.yoldasimda dedi sikayet yazacam sizden mene resmi cavabi gonderin.bulara isti kecdi 1 gun sonra baxcadan xeber geldi ki yer var getirin.demeli afyorluq eleyirler ki icranin eliyle qoyulsa havayi qoysunlar gerek cunku eslinde 400 manat dovlete catmit qatlayib ciblerine qoyurlar.baxcanin eliyle eleyirler ki aparaq baxcaya pul kocurek yoldasim da dedi men o pulu vaxtinda verirdim goturmediz usaqlari madam ki afyorluq eleyirsiz men de aciga sikayet eleyib havayi qoyduracam

İçimden bi an 3em doğurmak geçdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…