- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.681
Salam Ayşen. Bilmirem ki. Men folio icmişem bir muddet. Bunnan xeberim yoxdu. İcini oxu yaxşı yaxşı adını yaz araşdır. Düzdü ee folik asitdi ama yene de eks tesirini falan oxu diqqetnenQızlar men bu folik turşusunan aldım.necedi bu.ve nece istifade eliyrler?
Salam canım.oxudum yenede qanmadım neçe defe içmek lazımdı deyeSalam Ayşen. Bilmirem ki. Men folio icmişem bir muddet. Bunnan xeberim yoxdu. İcini oxu yaxşı yaxşı adını yaz araşdır. Düzdü ee folik asitdi ama yene de eks tesirini falan oxu diqqetnen
Günde 1 defe olmalıdı sehv elemiremse. Hansı dildedi ki başa düşmedin?Salam canım.oxudum yenede qanmadım neçe defe içmek lazımdı deye
yox balaca deyil prosra teze acilib seraiti yaxsidi hami ora qoymaq isteyir usagini.eslinde bize yer elemelidirler baxcada cunku 3em usaqlardi dovlet olara ev vermelidi istemirik evini zadini baxcada bir dene yer ayirsin aparim qoyum baxcaya evde baxmaq mumkun deyil uje.
evvel danisdiq usagin 1ni 400 manata gotururler guya dovletdi. 1200 manat da verirdik dediler yer yoxdu.ne qeder tanis bilis saldiq araya dediler yox e yer yoxdu.icranin tabeciliyindedi yoldasim getdi icraya ki siz mene ev vermelisiz baxici vermelisiz hec birini istemirem ki baxcada menim usaqlarima yer ayrilsin.dediler yaxsi mayin evveli yerlesdirecik.1 hefte bundan qabaq yoldasimi cagirdilar ki yer yoxdu sentyabrda yerlesdirecik.yoldasimda dedi sikayet yazacam sizden mene resmi cavabi gonderin.bulara isti kecdi 1 gun sonra baxcadan xeber geldi ki yer var getirin.demeli afyorluq eleyirler ki icranin eliyle qoyulsa havayi qoysunlar gerek cunku eslinde 400 manat dovlete catmit qatlayib ciblerine qoyurlar.baxcanin eliyle eleyirler ki aparaq baxcaya pul kocurek yoldasim da dedi men o pulu vaxtinda verirdim goturmediz usaqlari madam ki afyorluq eleyirsiz men de aciga sikayet eleyib havayi qoyduracam
Günde 1 defe olmalıdı sehv elemiremse. Hansı dildedi ki başa düşmedin?
Kanlı bıçaklıyımPişt nabersin bebiş
Kanlı bıçaklıyımregl ağrısı. Sen nabersin?
Salam yox sabah gedecem hekime hecne lekeler yox oldu indi hecne yoxdur :*HerSey_Guzel_Olucak canım nece oldun.getdinmi hekime?
Tşkleeer bitanesiCanım ya geçmiş olsun bitanem. Menemdee aynı. Gelen giden yok
Tşkleeer bitanesiKaç gün geçti canısı?
Test bes eledin?Salam yox sabah gedecem hekime hecne lekeler yox oldu indi hecne yoxdur :*
O zaman biraz daha bekle canısıAslında geçti diyemem 16-18arası olmalıydım
O zaman biraz daha bekle canısıhayırlısı inşAllah
Caan gelmez inşAllah.Yarın gelmese bari
Qizlar basima bilirsiz ne gelib?Demeli dunen seher hekime gedecektim mualice yazsin deye gecikmsem bu ayda evde test eledim dedim bir bextimi yoxlayim sirazi iki xett cixdi sevincimden bilmedim ne edem.tez getdim xestexanaya qan vermeye dediler burdada test alyoxlayaxaq ferqli marka idi o suya baturilan vare onan.oda pozitiv cixdi dedim vsede sans uzume guldu qan verdim axsam cvb cixdi.qiz dediki cvbiniz neqativdi.deyer 6cixib amaoxuyuramki 3 den yuxari hamilelik sayilir.cox sual verdim onan sora qayitdiki eslinde biz de 3 den yuxarini hamilelik sayriq ama sizde duz gelmr nese ele pisemki ne oldu bu iki testin ferqli marakalar idi ozde sehv cixdi? Ne olar bir agil verin mene