Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar men bu folik turşusunan aldım.necedi bu.ve nece istifade eliyrler?

Eklentiler

• Screenshot_20180517-223510.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 14
Qızlar men bu folik turşusunan aldım.necedi bu.ve nece istifade eliyrler?
Salam Ayşen. Bilmirem ki. Men folio icmişem bir muddet. Bunnan xeberim yoxdu. İcini oxu yaxşı yaxşı adını yaz araşdır. Düzdü ee folik asitdi ama yene de eks tesirini falan oxu diqqetnen

Salam Ayşen. Bilmirem ki. Men folio icmişem bir muddet. Bunnan xeberim yoxdu. İcini oxu yaxşı yaxşı adını yaz araşdır. Düzdü ee folik asitdi ama yene de eks tesirini falan oxu diqqetnen
Salam canım.oxudum yenede qanmadım neçe defe içmek lazımdı deye

Men düzü bilmirem qanunları ama varsa ele birşey sonuna qeder gedin. Eyer havayı götürmelidilerse niye 1200manat veresiz boş yere. Haqqınızı teleb eliyin onda.

Qizlar basima bilirsiz ne gelib?Demeli dunen seher hekime gedecektim mualice yazsin deye gecikmsem bu ayda evde test eledim dedim bir bextimi yoxlayim sirazi iki xett cixdi sevincimden bilmedim ne edem.tez getdim xestexanaya qan vermeye dediler burdada test alyoxlayaxaq ferqli marka idi o suya baturilan vare onan.oda pozitiv cixdi dedim vsede sans uzume guldu qan verdim axsam cvb cixdi.qiz dediki cvbiniz neqativdi.deyer 6cixib amaoxuyuramki 3 den yuxari hamilelik sayilir.cox sual verdim onan sora qayitdiki eslinde biz de 3 den yuxarini hamilelik sayriq ama sizde duz gelmr nese ele pisemki ne oldu bu iki testin ferqli marakalar idi ozde sehv cixdi? Ne olar bir agil verin mene

Canım 6 eslinde hamilelik demekdi belke gec döllenmedi? Hamile olmasaydın 0 ya da 1 çıxardı 6 yox. Ya ALLAH uzaq elesin kimyasaldı ya da gec döllenme. Hamile deyilsen demek olmaz burda. Sen özüvü qoru 2 gün sonra bir defe de qan ver. Qalxar inşaALLAH. Qalxmasa da kimyasaldı. Bunu da öncesen.bilmeyin çox yaxşıdı demeli qala bilirsen.

Qızlar bu ay yene gecikdim. 3-4 gün. Dünen gece ilişkimiz oldu. Sonra duş alıp sahur yaptım. Sahurdan sonra sancılarım oldu baxdım 1damla qan gelib. Sonra day gelmedi heçne. Seher çox sancılarnan oyandım baxdım qan gelib ama çox tünddü. Allah uzağ elesin diyesen pcos başlıyır mende((( bu ay inşaALLAH gedecem hekime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…