- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.641
Canım o senin gönlünün güzelliği.inşAllah rabbim sanada hayırlı evlatlae verirYa kızlar seviyorum sizi beeee ya siz gerçekten çok iyi insanlarsiniz içiniz bir gönlünüz bir Rabbim daim etsin ve inşallah tez vakitte hamiş olursunuz inşallah amin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
eger o uwaq elinde ovucunda qalsa idi yixilsan da qalardi. ozunu gunahkar sayma ki men yixildim deye oldu. bu ancaq sene zerer verer. temiz bedennen sora yene chaliwin. Allah hechneyi vaxtinnan evvel vermir. Allah wefa versin deyecem, ama xestelendinse demeli verib
Sağol canım.Allah hamımıza versin inşAllah.evvel tez tez gedirdim tualete töke töke.indi oda gedib.dimeli onanmışeger o uwaq elinde ovucunda qalsa idi yixilsan da qalardi. ozunu gunahkar sayma ki men yixildim deye oldu. bu ancaq sene zerer verer. temiz bedennen sora yene chaliwin. Allah hechneyi vaxtinnan evvel vermir. Allah wefa versin deyecem, ama xestelendinse demeli verib. ozune diqqet et
Aminnn canım benim çok sağol ❤❤Canım o senin gönlünün güzelliği.inşAllah rabbim sanada hayırlı evlatlae verir
eger o uwaq elinde ovucunda qalsa idi yixilsan da qalardi. ozunu gunahkar sayma ki men yixildim deye oldu. bu ancaq sene zerer verer. temiz bedennen sora yene chaliwin. Allah hechneyi vaxtinnan evvel vermir. Allah wefa versin deyecem, ama xestelendinse demeli verib. ozune diqqet et
Aminnn canım benim çok sağol ❤❤
Salam axi deyirler 10deqden sora cixan xet duzgun deyilAy qizlar fikirlesmekden deli oalcam dunen tezden test eledim 1daat gozledim hecne cixmadi sora evde yox idik axsamda gec geldik baxmadim daha dogrusu diqqetle baxmadom.bu gun seher goturdum atam gordum solgun ama gozle gorune bilen xett cixib axintim var nece gundu qehve renginde sora qar oldu.ama bir qram aybasi agrisi yoxdur.basim xarab olacaq fikirlesmekdrn
He mende ona gore qalmsam bele.seherden arasdiriram bir gun sora gorub hamile olanda var 1saat sora gorub hamile olanda var olnayansa var basom sisdi temizSalam axi deyirler 10deqden sora cixan xet duzgun deyil
Canım ay başı olanda da test xett çıxarır.sen temizlen sora ele testivi.hemde demisen qara rengli axıntı gelir.kista olub bedenden atılandada ele rengli axıntı gelir.sen hele sevin ki atılır bedenivden Allah saxlasın qalsa müaliceler zad.sen tez vaxrda hekime get baxdır özüveH
He mende ona gore qalmsam bele.seherden arasdiriram bir gun sora gorub hamile olanda var 1saat sora gorub hamile olanda var olnayansa var basom sisdi temiz
He gedecem aybasi demek olmaze Aysen Acia reng gelir.oda damciCanım ay başı olanda da test xett çıxarır.sen temizlen sora ele testivi.hemde demisen qara rengli axıntı gelir.kista olub bedenden atılandada ele rengli axıntı gelir.sen hele sevin ki atılır bedenivden Allah saxlasın qalsa müaliceler zad.sen tez vaxrda hekime get baxdır özüve
Salam Qizlar necesiz Ne var ne yox?kimde ne yenilik var
Sabahınız xeyir qızlar.menim bu içdiyim arağı size şiddetle tövsiyye edirem.men evvel 3gün olurdun ay başı.sora başladı artmağa geldi çızdı 5 güne.bu ay 3 gün oldum ay başı.hemde içimde ne var ne yox axdı töküldü.Judy_K canım sende çox takılma bele şeylere.olada bilir olmuyada.Allahın qismetidi
Allah qebul elesin canım.narahat olma nese olsa Allah qoruyurMedem çox pis yanır. Oruc da tutmuşam ona göre diyirem ki tez bilim nedi ne deyil
Allah qebul elesin canım.narahat olma nese olsa Allah qoruyur
Xeyirli xeberlerle gel canim ama men bundan sonra ne teste ne de belirtilerr inanaram kecen aydan sonra ancag Gan testi.Medem çox pis yanır. Oruc da tutmuşam ona göre diyirem ki tez bilim nedi ne deyil