Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o senin gönlünün güzelliği.inşAllah rabbim sanada hayırlı evlatlae verir

S shemss678 Judy_K he qızlar düz deyrsiz.birazda üreyime su serptiz.Allah bilen xeyirlisidi
eger o uwaq elinde ovucunda qalsa idi yixilsan da qalardi. ozunu gunahkar sayma ki men yixildim deye oldu. bu ancaq sene zerer verer. temiz bedennen sora yene chaliwin. Allah hechneyi vaxtinnan evvel vermir. Allah wefa versin deyecem, ama xestelendinse demeli verib. ozune diqqet et

Sağol canım.Allah hamımıza versin inşAllah.evvel tez tez gedirdim tualete töke töke.indi oda gedib.dimeli onanmış

He canım vallah camaat maşın qezasına uğrayır maşın ters dönür qız da uşaq da salamat çıxır ordan. Ama evin içinde bidene ayağın burxulur uşağı itirirsen. ALLAH ın işidi. Onun işini 40il de düşünsek çöze bilmerik.

Ay qizlar fikirlesmekden deli oalcam dunen tezden test eledim 1daat gozledim hecne cixmadi sora evde yox idik axsamda gec geldik baxmadim daha dogrusu diqqetle baxmadom.bu gun seher goturdum atam gordum solgun ama gozle gorune bilen xett cixib axintim var nece gundu qehve renginde sora qar oldu.ama bir qram aybasi agrisi yoxdur.basim xarab olacaq fikirlesmekdrn

Salam axi deyirler 10deqden sora cixan xet duzgun deyil

H

He mende ona gore qalmsam bele.seherden arasdiriram bir gun sora gorub hamile olanda var 1saat sora gorub hamile olanda var olnayansa var basom sisdi temiz
Canım ay başı olanda da test xett çıxarır.sen temizlen sora ele testivi.hemde demisen qara rengli axıntı gelir.kista olub bedenden atılandada ele rengli axıntı gelir.sen hele sevin ki atılır bedenivden Allah saxlasın qalsa müaliceler zad.sen tez vaxrda hekime get baxdır özüve

He gedecem aybasi demek olmaze Aysen Acia reng gelir.oda damci

Salam Qizlar necesiz Ne var ne yox?kimde ne yenilik var

Salam canım şükür ALLAHa yaxşıyam sen necesen? Menim batım ya bugün ya sabahdı. Ağrılarım da var sadece gelmeyini gözdiyirem ki canım dincelsin. Her ay da teze belirti çıxır indi de 2gündü üreyim dehşet bulanır. Medem ağzıma gelir. Neçe gündü qripem fikirleşdim ki onnan olar. İndi diyirem yeqin adet olacam onnandı. Çünki sinem dehşeet ağrıyır qasıqlarım da ağrıyır. Oturmuşam adetimi gözdiyirem.
Sende ne var ne yox?

Sabahınız xeyir qızlar.menim bu içdiyim arağı size şiddetle tövsiyye edirem.men evvel 3gün olurdun ay başı.sora başladı artmağa geldi çızdı 5 güne.bu ay 3 gün oldum ay başı.hemde içimde ne var ne yox axdı töküldü. Judy_K canım sende çox takılma bele şeylere.olada bilir olmuyada.Allahın qismetidi

Yox eşi ne takılmaq adetimi gözdiyirem ki canım qutarsın.

Medem çox pis yanır. Oruc da tutmuşam ona göre diyirem ki tez bilim nedi ne deyil

SerAy12 Judy_K Qizlar mendr kecen ay adet gordum , Bu ayda 14 cu gun folikulum partlamisdi ne ecebse tez yetismisdi bu ay. Indi gozleyirem gorek ne olacag olmasa yene Ashilama edecem insAllah. Allah orucunu gebul etsin janim. Kechen aydan qizlardan hamish olan varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…