- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.621
Menim günüm keçmişdi.hemde heç geciken deyil günüm.helede yazamda gözlerim dolurMen de yıxılmışdım ama günüm geçmemiş olmuşdu sehersi gün sancılarım oldu ama qan zad gelmemişdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menim günüm keçmişdi.hemde heç geciken deyil günüm.helede yazamda gözlerim dolurMen de yıxılmışdım ama günüm geçmemiş olmuşdu sehersi gün sancılarım oldu ama qan zad gelmemişdi.
salam qizlar necesiz. xatirlayirsizsa mende hamile idim.6si batim idi ama ayin 1innen testler vasitesile bilirdim. ilk testden 1saat sora hamami yuyanda nem eskinin razetkanin ustunu silmeyim kimi bir aqilli hereketimle meni tok vurdu. 1saniyelik. ama ozmu pis hiss etmedim. yene 2 3u her gun 1test edirdim iki xett. soraki gunlerde testler solqunlawmaqa bawdadi. 5i gordum sanci kimi ele bil iyne batr icheriye. xesteleneceymiw kimi his edib 6si xq analizi verdm. pozitiv chixdi.ama norma arasinda deyildi az idi. hekim dedi ya gec mayalanmadi yada duwme tehlukesi var. yani buna kimyasal gebelik deyir turkler. xestelenmedim geldm 8i xestelendim. o 2gun xestelenmemem erefesinde ne stresler kechirdm boru hamileliyine gore. menim 1borum achiqdi. sol. ve soldan qalmwdim. eger boru hamileliyi olsa borunuda goturler. sora gel saqi achdirda. o xestelenmeyim deye dua etdiyim qani artiq sebrsizlikle gozduyrdum ki nolar xestelenim bilim ki boruda deyil. ve 8i xestelendim. et parcha weklinde. aqrili. indi temiz bedeneyem. kimyevi hamilelik kechiren qadinlarda qabaqki aylarda hamile qalma wansi chox olur dedi hekim. yani ki ayten, umidini uzme. stekanin bow terefine yox dolu terefine bax. her werin xeyiri var.Allah komeyin olsunMenim günüm keçmişdi.hemde heç geciken deyil günüm.helede yazamda gözlerim dolur
Ona gore hemişe deyirem ki vardır ALLAHın bir bildiyi. O ne eliyirse en yaxşısını eliyir. Xestelenmey istemeyen insan 1 nece gun sonra xestelenim deye dua eliyir. Cunki ALLAH bilir zamanını ve yerini. Xeyirlisi can.. keçmiş olsun sene.salam qizlar necesiz. xatirlayirsizsa mende hamile idim.6si batim idi ama ayin 1innen testler vasitesile bilirdim. ilk testden 1saat sora hamami yuyanda nem eskinin razetkanin ustunu silmeyim kimi bir aqilli hereketimle meni tok vurdu. 1saniyelik. ama ozmu pis hiss etmedim. yene 2 3u her gun 1test edirdim iki xett. soraki gunlerde testler solqunlawmaqa bawdadi. 5i gordum sanci kimi ele bil iyne batr icheriye. xesteleneceymiw kimi his edib 6si xq analizi verdm. pozitiv chixdi.ama norma arasinda deyildi az idi. hekim dedi ya gec mayalanmadi yada duwme tehlukesi var. yani buna kimyasal gebelik deyir turkler. xestelenmedim geldm 8i xestelendim. o 2gun xestelenmemem erefesinde ne stresler kechirdm boru hamileliyine gore. menim 1borum achiqdi. sol. ve soldan qalmwdim. eger boru hamileliyi olsa borunuda goturler. sora gel saqi achdirda. o xestelenmeyim deye dua etdiyim qani artiq sebrsizlikle gozduyrdum ki nolar xestelenim bilim ki boruda deyil. ve 8i xestelendim. et parcha weklinde. aqrili. indi temiz bedeneyem. kimyevi hamilelik kechiren qadinlarda qabaqki aylarda hamile qalma wansi chox olur dedi hekim. yani ki ayten, umidini uzme. stekanin bow terefine yox dolu terefine bax. her werin xeyiri var.Allah komeyin olsun
elbetde ki. menim neche nawukur duwuncemde mene wukur etmeyi oyredib. niwanim payizda toyum qiwda demiwdiler olacaq. mizildandimki men qiwda istemrdim yazda yayda istyrdim. geldi rehmete geden duwdu araya. qaldi yaya.ama 1ilden sonraki yaya.. sachim chox qalin idi menim.deyrdim bezirem saxliya bilmrem. beynimde oksigen chatiwmazliqinnan sachlarim 3gune ele tokuldu ki. deyrdim kechel qalacam. ondan sonra derk etdim ki Allah mene wukuru oyredir. ona gorede bu gunumuze wukur. o qeder boru hamileliyinnen xestexanada 2gun yatib emelyat etmezden qabaq belke ozu gelb matkaya duwer achiliw olar deye umid edenleri gorurem ki. ona gorede isyan etmiyesen gerek. ne qeder pis vezyetde olsan da, onnan da pis vezyetde yerinde olmaq istyen neche insan varOna gore hemişe deyirem ki vardır ALLAHın bir bildiyi. O ne eliyirse en yaxşısını eliyir. Xestelenmey istemeyen insan 1 nece gun sonra xestelenim deye dua eliyir. Cunki ALLAH bilir zamanını ve yerini. Xeyirlisi can.. keçmiş olsun sene.
Hee elbette ki. Ozu bilen meslehetdi. ALLAH naşükürleri sevmir. Her günümüze şükürelbetde ki. menim neche nawukur duwuncemde mene wukur etmeyi oyredib. niwanim payizda toyum qiwda demiwdiler olacaq. mizildandimki men qiwda istemrdim yazda yayda istyrdim. geldi rehmete geden duwdu araya. qaldi yaya.ama 1ilden sonraki yaya.. sachim chox qalin idi menim.deyrdim bezirem saxliya bilmrem. beynimde oksigen chatiwmazliqinnan sachlarim 3gune ele tokuldu ki. deyrdim kechel qalacam. ondan sonra derk etdim ki Allah mene wukuru oyredir. ona gorede bu gunumuze wukur. o qeder boru hamileliyinnen xestexanada 2gun yatib emelyat etmezden qabaq belke ozu gelb matkaya duwer achiliw olar deye umid edenleri gorurem ki. ona gorede isyan etmiyesen gerek. ne qeder pis vezyetde olsan da, onnan da pis vezyetde yerinde olmaq istyen neche insan var
Allah kömek olsun canım.inşAllah Allah xeyirlisini versin.ama men özümü günahkar bilirem.Allahada isyan etmirem belke yaxşısı buydu ama.ne bilim belke deyrem ehtiyatlı olsaydım olmazdı.bi terefdende deyrem heç olmasa yollarım açığdı onu bilirem.salam qizlar necesiz. xatirlayirsizsa mende hamile idim.6si batim idi ama ayin 1innen testler vasitesile bilirdim. ilk testden 1saat sora hamami yuyanda nem eskinin razetkanin ustunu silmeyim kimi bir aqilli hereketimle meni tok vurdu. 1saniyelik. ama ozmu pis hiss etmedim. yene 2 3u her gun 1test edirdim iki xett. soraki gunlerde testler solqunlawmaqa bawdadi. 5i gordum sanci kimi ele bil iyne batr icheriye. xesteleneceymiw kimi his edib 6si xq analizi verdm. pozitiv chixdi.ama norma arasinda deyildi az idi. hekim dedi ya gec mayalanmadi yada duwme tehlukesi var. yani buna kimyasal gebelik deyir turkler. xestelenmedim geldm 8i xestelendim. o 2gun xestelenmemem erefesinde ne stresler kechirdm boru hamileliyine gore. menim 1borum achiqdi. sol. ve soldan qalmwdim. eger boru hamileliyi olsa borunuda goturler. sora gel saqi achdirda. o xestelenmeyim deye dua etdiyim qani artiq sebrsizlikle gozduyrdum ki nolar xestelenim bilim ki boruda deyil. ve 8i xestelendim. et parcha weklinde. aqrili. indi temiz bedeneyem. kimyevi hamilelik kechiren qadinlarda qabaqki aylarda hamile qalma wansi chox olur dedi hekim. yani ki ayten, umidini uzme. stekanin bow terefine yox dolu terefine bax. her werin xeyiri var.Allah komeyin olsun
Salam canım.tebrik eliyrem hamilesen.sabah ilk idrarınla ele tündleşer yada istesen 1 2 gün gözleSalam qizlar.Necesiz?menim reglimnen 1gun kecib test eledim bele cixdi tam qirmizi cixmir cehrayidi 2gundu tam qirmizi olmalidi ya bele olmalidi?
Cox sagol:)ama dunennen xestelencem kimi agrilarim var ona gore qalmisamki goresen duzdu testSalam canım.tebrik eliyrem hamilesen.sabah ilk idrarınla ele tündleşer yada istesen 1 2 gün gözle
Menim günüm keçmişdi.hemde heç geciken deyil günüm.helede yazamda gözlerim dolur
Cox sagol:)ama dunennen xestelencem kimi agrilarim var ona gore qalmisamki goresen duzdu test
Allah olmayan her kese nesib etsin insallah bu menim ikinci usagimdi bir qizim var allah xeyirli ovlad versin ureyimnen oglan kecir insaallah konlume gore olarHamilesen canım olmasan bu qeder tünd olmaz. Tebrik eliyirem :) qan testi eletdir öyren bir an önce paylaş sevdiklerinle sevincini çox gözleme reglinnen de keçib zaten mence 100% hamilesen. Düzdü doğrusunı Rebbim bilir ama men bele tünd test görsem deli olardımmm
salam qizlar necesiz. xatirlayirsizsa mende hamile idim.6si batim idi ama ayin 1innen testler vasitesile bilirdim. ilk testden 1saat sora hamami yuyanda nem eskinin razetkanin ustunu silmeyim kimi bir aqilli hereketimle meni tok vurdu. 1saniyelik. ama ozmu pis hiss etmedim. yene 2 3u her gun 1test edirdim iki xett. soraki gunlerde testler solqunlawmaqa bawdadi. 5i gordum sanci kimi ele bil iyne batr icheriye. xesteleneceymiw kimi his edib 6si xq analizi verdm. pozitiv chixdi.ama norma arasinda deyildi az idi. hekim dedi ya gec mayalanmadi yada duwme tehlukesi var. yani buna kimyasal gebelik deyir turkler. xestelenmedim geldm 8i xestelendim. o 2gun xestelenmemem erefesinde ne stresler kechirdm boru hamileliyine gore. menim 1borum achiqdi. sol. ve soldan qalmwdim. eger boru hamileliyi olsa borunuda goturler. sora gel saqi achdirda. o xestelenmeyim deye dua etdiyim qani artiq sebrsizlikle gozduyrdum ki nolar xestelenim bilim ki boruda deyil. ve 8i xestelendim. et parcha weklinde. aqrili. indi temiz bedeneyem. kimyevi hamilelik kechiren qadinlarda qabaqki aylarda hamile qalma wansi chox olur dedi hekim. yani ki ayten, umidini uzme. stekanin bow terefine yox dolu terefine bax. her werin xeyiri var.Allah komeyin olsun
Allah olmayan her kese nesib etsin insallah bu menim ikinci usagimdi bir qizim var allah xeyirli ovlad versin ureyimnen oglan kecir insaallah konlume gore olar
Amin her seyden once sagliq xeyirli ovladİnşaALLAH canım esas sağlıqlı olsun. ALLAH qızıvı saxlasin can
men martda butun analizlerden kechmiwdim. oktyabrdaki abortdan sonra yumurta chatlamasi problemim var. hekim dedi qalan her weyin normaldi hormonlar folekullarin yetiwmesi matka filan. son olaraq dediki birdene borulari yoxlamamiwiq. eger wuphen qalsa gel gelen ay batin 13cu gunu yoxluyaq. mende elemedim tenbellik girdim netden hamsin oxudumki ne olan weydi bu boru yoxlanmasi. ve bildimki aqrili prosedurdu. qorxdum duzu.ama ureyimede dammiwdi ki hech yoxdan sol borum achiqdi mence. ve testler pozitiv gostermeyi o demekdi ki sperma ve yumurta goruwurse demeli boru achiqdi. bunuda umide baqliyib duwunuremki Allahin bir iwaresi idi ki her wey yolundadi.sadece sebr eleAllah kömek olsun canım.inşAllah Allah xeyirlisini versin.ama men özümü günahkar bilirem.Allahada isyan etmirem belke yaxşısı buydu ama.ne bilim belke deyrem ehtiyatlı olsaydım olmazdı.bi terefdende deyrem heç olmasa yollarım açığdı onu bilirem.
inwallah quzum. bilirsen necedi insan daha pisi bawima gelmeden ne qeder wansli olduqunu anlamaqi bacarmayan varliqdi. men 1defe abort olmuwam. 10heftesinde getdim ki 1heftedi ureyi dayanib. abort oldum. indiye kimi 3defe emelyat kechirmiwem. ama o abort emelyatdan daha chox, travmadi. birde o travmani yawamaqdansa qucaqima almaq qismetim deyilse beri bawdan alinmasin. evvel isyan ederdim ki Allah olmasini istemirse niye verir o payi. verdise niye alir. sonra bawa duwursenki o anda o saatda yixilmisansa, o da senin alin yazinda bir abzasdi. 5ayliqimda suni doquwla ölu uwaqi dunyaya getrmekdense 5heftesinde xestelnmek xeyirlisidi.Yaşadıqlarına üzüldüm canım ALLAH sağlıqlı hamilelik versin hamımıza. Ama yaşadıqlarını düşüncelerini o qeder gözel dile getirmisen ki. Men özüm her şeyde Allaha şükür eliyen biriyem etrafımdakılara da bunu aşılamaq istiyirem ama senin anlatdıqların daha tesirlidi.
Ayrıca men de bu qıza diyirem ki kimyasal keçirtmey yaxşıdı dinlete bilmiremki. Mendr oxumuşam googleda ki sonraki aylarda hamile qalınır kimyasaldan sonra.