- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.581
Sen tutub aparmasan ele bugun sabah eliye eliye uzadacag. Senin vaxtınnan gedir ee onu diyirem sene. Sonra peşman olarsan. Pco adi bişey deyil.Yox hele ele onu gozleyrem getsin gelsin sora men gedec
inan telesdirirem biraz sehlenkardi bu gun bu gun sabah sabah edir.men uzoye dusmusem sadece hekimin yanina aparmaq qalib kagizlari he o analiz vermelidir.
Bide bir şey yadıma düşdü hamınızın aglınızda qalsın. Men yoldaşımnan getmişdim klinikaya. Kişilerin analiz vermeyi ücün lazım olan otag var. Balca tv-si zadı da var. Medsestra gelmemiş girib baxmışdım otağa. O tvde şekiller videolar zad qoyurlar da kişilerçün. Neyse. Medsestra geldi mene dedi ki sen de gireceysen otağa.? Utandım dedim yoox. Yoldaşım girdi bu da girdi dalınca qapını da dalıyca kilitledi. Cin vurmadı tepeme? Qapını başdadım deli kimi doymeye. Tez acdı. Dedim qapını niye kilidliyirsen otağa girirsen? Hele yoldaşıma baxır diyir ki yoldaşıvoz deyesen qısqancdı. Dedim he qısqancam. Sir sifetimden de zehrimar yağır. Menimki de ele gülür lezzet eliyib axı qısqanmağım. Neçe vaxt da dilinden düşmedi. Geldi evdekilere de danışdı qız da cıxıb diyir ki mene xanım narahat olmuyun ee men ozum de evliyem uşaqlarım var. Sadece işim budu. İşi ele bil qapını kilidlemeydi. Hele de yadıma düşende cinnenirem. Yani sözümün canı kişilerivizi tek spermogramma vermeye gondermiyün medsestralar haqqında o qeder şey eşitmişem ki.