- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.541
Bugun delililer kimi pencere silmişemtestde elemiyecem 1 hefte zad bitse elerem
Salam baci qrip olmsan?Allah sefa versin mende axinti davam edir ama indi suludu biraz yeqin xestelecemDelisendee. Dartınma heç olmasa. Asta asta gör işderi ehtiyatlı gör.
HerSey_Guzel_Olucak salam canım necesen? Necedi veziyyet? Men xestelenmişem
Hele yarısı qalıbDelisendee. Dartınma heç olmasa. Asta asta gör işderi ehtiyatlı gör.
HerSey_Guzel_Olucak salam canım necesen? Necedi veziyyet? Men xestelenmişem
Men de Xesteyem Nemiş kimiQızlar bide bugun.günorta yemek yeyende lobya şorbası bişirmişdi qaynanam yeye bilmedim onu.yarıya zornan çatdırdım.hemde çox sevdiyim bi şeydi.ama türkler demişken miğdem kalkdı.yeye bilmedim
Allah kömek olsun bacı.bu aralar var yeqin havada hamı xestediMen de Xesteyem Nemiş kimiqızdırmam gah düşür gah qalxır. Men de cox şeyi yiye bilmirem her iy tesir eliyir. Menimki xesteliydendi
Mene kocişden keçdiAllah kömek olsun bacı.bu aralar var yeqin havada hamı xestedi
Ah bu koçişlerMene kocişden keçdi
Salam baci qrip olmsan?Allah sefa versin mende axinti davam edir ama indi suludu biraz yeqin xestelecem
Hele yarısı qalıbsen niye xestelenmisen.pis qız baxmırsan özüve
Mende de hemişe ele olur.ona baxıram sağalır.özünen beter men xesteleniremKocamnan keçib onu sağaltdım mene keçdi
Men de Xesteyem Nemiş kimiqızdırmam gah düşür gah qalxır. Men de cox şeyi yiye bilmirem her iy tesir eliyir. Menimki xesteliydendi
Mende de hemişe ele olur.ona baxıram sağalır.özünen beter men xestelenirem
Canım senin adetin ne vaxtı?Hee Aytüşüm menimki de xesteliydendi o veziyyetdeyem mende acıram tez tez ölürem acınnan ama yiye bilmirem
16-18 arası bişeydi canCanım senin adetin ne vaxtı?
Eyer ay başı olacağsansa deli kimi ac olur adam onanda olur.özümnen bilirem16-18 arası bişeydi can
Eyer ay başı olacağsansa deli kimi ac olur adam onanda olur.özümnen bilirem
Menimki de 16sıdı Nemişim