Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıya gelmişdin o gün alaydın gerek. 2 deyil 3 manatdı. Men bir defe almışam. Bunlarda bele silik çıxır mende her ay. Ama onu aldığım ay çıxmamışdı
Nee bilim quzum menim kocam baxir test ishine 2.40di bizim yanimizda ay sagolll mendede hemishe kolge olurdu buni etdim agappaq ozde 1 gun saxladim dedim gorum 2ci xett kolge olacag yox olmadi ona gore eladi:)))

M

Yaxşıdı ki menim ki almır)))))
Yoxaa alir oz aptekleri var gedib ordan goturmeye utanir her dege ayri ayri aptekden alir diir Ayten daha butun baki meni tanidi besdihamile qalanda hekim hamilelik dermani yazmishdi buda gedib qoca kishi var ondan almishdi kishi sevinib elemishdiki bala seninde canin qurtardi menimde

canın yanmasın senin

Nee bilim quzum menim kocam baxir test ishine 2.40di bizim yanimizda ay sagolll mendede hemishe kolge olurdu buni etdim agappaq ozde 1 gun saxladim dedim gorum 2ci xett kolge olacag yox olmadi ona gore eladi:)))

Menim de kocam alır. Yazıq kişiler
Heee mende de 1gün sora bele çıxmadı 2ci xett.
Ama bilirsen ne olmuşdu o qeder pis olmuidum ki. Bu adi testlerde ekranında şüşe olmur axı camı olmur bunda var idi men de fikir vermemişem. O camın kölgesi düşmüşdü birinci xettin yanına. O qeder inanmışdım ki sevincden gözderim dolmuşdu. Dedim elimi yuyum qaçım kocamı sevindirim. Yudum elimi tezden baxdım ki ne xett izi tozu da yoxdu

Aaaaaa tezelikceeeee???????????

evin içinde deli kiimi öz özüme kahkaha attım ay qız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…