Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heeee men test bacimindan xesteyem biraz hefte 4-5 defe edirem ama bu ay ozumu saxlamisham:KK70:

Menim kocam qoymur elemeye uje hirsdenir. Keçen ay dedim ki test al eliyim dedi ki almıram qoy günün keçsin sora. Bir iki gün sora sancım oldu gördüm mene demeden iki dene test alıb gelib ki ele)) men de birini eledim biri qaldı. Bu ay nese ümidim yoxdu xestelenmeyimi göDiyecem test zad elemirem. Yumurtlama dönemimde küsmüşdüm onnan yaxın durmadım. Ona göre de bu ay keçdi mennen. Bir terefden yaxşıdıye kafam rahat. Belirti zad fikirleşmirem :KK8:

Menim kocam qoymur elemeye uje hirsdenir. Keçen ay dedim ki test al eliyim dedi ki almıram qoy günün keçsin sora. Bir iki gün sora sancım oldu gördüm mene demeden iki dene test alıb gelib ki ele)) men de birini eledim biri qaldı. Bu ay nese ümidim yoxdu xestelenmeyimi göDiyecem test zad elemirem. Yumurtlama dönemimde küsmüşdüm onnan yaxın durmadım. Ona göre de bu ay keçdi mennen. Bir terefden yaxşıdıye kafam rahat. Belirti zad fikirleşmirem :KK8:
Heee qudurublareee kocishlerimiz menimkide almir diir gecik sora ama 2 ci defe yalvariram 3 saat ondan sonra alir:))))mende xestelenmeyimi gozduyurem umidim yoxdu nese)xeyirlisi)

Heee qudurublareee kocishlerimiz menimkide almir diir gecik sora ama 2 ci defe yalvariram 3 saat ondan sonra alir:))))mende xestelenmeyimi gozduyurem umidim yoxdu nese)xeyirlisi)

Yox men day heçne dimirem. Görürem özü dayanamayıb alıb gelib)) senin düşükten sora 6ayın oldu yoxsa hele olmuyub?

Yox men day heçne dimirem. Görürem özü dayanamayıb alıb gelib)) senin düşükten sora 6ayın oldu yoxsa hele olmuyub?
2 gune 5 ayim tamam olur men mualice goturdum hormonlarimi saldilar 2 ay deva derman iyne xestelendirdiler sora dediler daha get:-)

Bele icalatim sagalmishdi hekim demishdi 3 aya bashla istiyirsen ama hormonlarim dushmemisjdi :sinirli:

Heee yoxdu olmagina ama men inanmirame ozde hec menim qiz vaxtlarindan problemlerim variydi evleneden sonra coxaldi ushag dushenden sonra bu 3 qat coxaldi ona gire:)))

Nolsun menim heç problemim yox idi hele evlenmemişden qabağ neçe defr uziye getmişem diyibler ki sen evlenen kimi qalaceysan yumurtaların böyüydü özde vaxtı vaxtında partdıyır. Ama 15aydı hele bişey yok :KK43:

Nolsun menim heç problemim yox idi hele evlenmemişden qabağ neçe defr uziye getmişem diyibler ki sen evlenen kimi qalaceysan yumurtaların böyüydü özde vaxtı vaxtında partdıyır. Ama 15aydı hele bişey yok :KK43:
Dunen yoldashima diyiremeee menim 1 defe pristupum tutmushdu mama hekime aparmishdi boyreyimde duz variymish hekim mamama demishdiki aaaa men hele bele yumurtalig gormemishem mamada mene baxib gulduki bundan danishirsan bu 3-4aydan bir xestelenir vecni men 3-4aydan bir xestelenmishem ere gelenden sonra duzeldi ushag dushdu tezeden ele oldum yene kicamin neneside 35 il rottomda ishleyib kecen defe ona danishiram oda srazu mene dediki duzunu de neneye qiz vaxti sen olmamisan he dedim yox diir odu indi uzu cixir narahat olma

Menim bextim erimin ailesinden getiribki indiye qeder ushag baresinde mene hecne demiyibler qaynanamin hec hekime getmeyimden xeberi yoxdu istemir gedib diir olacag narahat olma men istemirem sen tez hekime dushesen 2 ilin tamam olsun ondan sonra :-) daha xeberi yoxduree ayten hefte hamaminin seheri gununden hekimlerin elindedir:-)

X