- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
Deqiq bilmirem 7 si olmalıdır.senin bes?Heee mende ele senin gunundeyem aybashin nevaxtdir????
Mende 4 aydir dermanla adet oluram ona gore bashqa bir problem cixmazsa oz bashina xestelensem ayin 9uDeqiq bilmirem 7 si olmalıdır.senin bes?
Allah kömey olsun.mende infeksiya varıydı.soyuğlamamda varıydı yanvar müalice aldım ama heçne olmadı.ele gözlüyrkMende 4 aydir dermanla adet oluram ona gore bashqa bir problem cixmazsa oz bashina xestelensem ayin 9u
YAxshi olar qismet:)))gorek nevaxt olur:)))hamimiz:)Allah kömey olsun.mende infeksiya varıydı.soyuğlamamda varıydı yanvar müalice aldım ama heçne olmadı.ele gözlüyrk
Yoldaşın yoxlanılıb canım?
Beli beli hamimiz aileyilikhamimizda ushag isteyirik men sizden ferqli olarag ekiz isteyirem
Allah kömey olsun.mende infeksiya varıydı.soyuğlamamda varıydı yanvar müalice aldım ama heçne olmadı.ele gözlüyrk
Yooooxe yoxduacilishi ederem inshAllah
Imennavoy uzanmasi lazim deyil bele oglan spermasina oxshuyur onun qati formasi ele deyim
Qaynanam dedi ayağı isti saxla deye men qulağ asmadım.sistit oldum böyreyim soyuğladı.sora başımı daşa vurdum ki niyr qulağ aamadımDiyesen her teze evlenen qadında soyuqdeyme olure. Bacımda da olmuşdu mende de var idi. Müalice aldım. Keçdi ama tam da keçmiş sayılmır. Bir damcı soyuq olan kimi yene başdıyır
Qaynanam dedi ayağı isti saxla deye men qulağ asmadım.sistit oldum böyreyim soyuğladı.sora başımı daşa vurdum ki niyr qulağ aamadım
He canım başa düşürem.adam soyuğlamıb qalmaz.men day heyete düşmeye qorxuram ki soyuğ olar deye.çalışıram özümü qoryumMene de dediler. Düzü men qulaq asdım ama B izde heyet evi idi yoldaşımın paltarlarını elde yuyurdum hamam da bayırdaydı. Orda yuyurdum qışın günü çıxıb eve gelende uje soyuq olurdu.
Mende ele istiyiremMen de ekiz istiyirem özüde bir oğlan bir qız
Heer senin shansin daha coxdu inshAllah senede kecmish olar:))))Bizde ata terefde de var mama terefde de. Atamın özünün ekizi var idi ama qalmadı. Mama terefden de dayımnan xalam ekizdi
Heee odu:))Heee mende de ele olur. Ağ rengde qatı
Cixmagina cixar ama 1-2gun gozlesen pis olmaz:)Qızlar menim ay başım 5 olmalıdı deyesen test elesem çıxar?
Qızlar menim ay başım 5 olmalıdı deyesen test elesem çıxar?
Yox canım heçne yoxdu.heç haramda ağramır.iştahım açılıb bi deneCanım belirtilerin zadın var?