Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kömey olsun.mende infeksiya varıydı.soyuğlamamda varıydı yanvar müalice aldım ama heçne olmadı.ele gözlüyrk

Diyesen her teze evlenen qadında soyuqdeyme olure. Bacımda da olmuşdu mende de var idi. Müalice aldım. Keçdi ama tam da keçmiş sayılmır. Bir damcı soyuq olan kimi yene başdıyır

Diyesen her teze evlenen qadında soyuqdeyme olure. Bacımda da olmuşdu mende de var idi. Müalice aldım. Keçdi ama tam da keçmiş sayılmır. Bir damcı soyuq olan kimi yene başdıyır
Qaynanam dedi ayağı isti saxla deye men qulağ asmadım.sistit oldum böyreyim soyuğladı.sora başımı daşa vurdum ki niyr qulağ aamadım

Qaynanam dedi ayağı isti saxla deye men qulağ asmadım.sistit oldum böyreyim soyuğladı.sora başımı daşa vurdum ki niyr qulağ aamadım

Mene de dediler. Düzü men qulaq asdım ama B izde heyet evi idi yoldaşımın paltarlarını elde yuyurdum hamam da bayırdaydı. Orda yuyurdum qışın günü çıxıb eve gelende uje soyuq olurdu.

Mene de dediler. Düzü men qulaq asdım ama B izde heyet evi idi yoldaşımın paltarlarını elde yuyurdum hamam da bayırdaydı. Orda yuyurdum qışın günü çıxıb eve gelende uje soyuq olurdu.
He canım başa düşürem.adam soyuğlamıb qalmaz.men day heyete düşmeye qorxuram ki soyuğ olar deye.çalışıram özümü qoryum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…