- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Istahin acilibsa ele besdiYox canım heçne yoxdu.heç haramda ağramır.iştahım açılıb bi dene
He ne bilim valla ümidlenmekde istemirem.testde eledim qırağa atdım geldim)))Istahin acilibsa ele besdihamida belirti olacag die bishey yoxdu quzum ama ishtah acilmasi hamilelikdende olur:);
Ayyyy yalannnnnHe ne bilim valla ümidlenmekde istemirem.testde eledim qırağa atdım geldim)))
Axi burda men nese gorurem tezeden eliyersen testi bilirsen hansinda aldir o cop kimi olan vare sidiye salib gozduyursen atacam sheklini 2 manatdi o deqiqdi ondan edersen seher seher ilk sidiyinle yaxshi?burda nese gorurem ama men:)))Eki Görüntüle 2131736 kızlar bele olmuş.ama buxarlaşma xettide ola biler ne bilem ya
Canım burda yoxdu ki ancağ 30 qepikliyinden getirirler.neçe yerden soruşdum olmadı.rayonda yaşıyramAxi burda men nese gorurem tezeden eliyersen testi bilirsen hansinda aldir o cop kimi olan vare sidiye salib gozduyursen atacam sheklini 2 manatdi o deqiqdi ondan edersen seher seher ilk sidiyinle yaxshi?burda nese gorurem ama men:)))
Ay salam aleykum@HerSey_Guzel_OlucakJudy_K MirAy92 SerAy12 qizlarrrrrr necesizz?))))))))indi elave eledim ama haminin cixma vaxtidi sabahdan haminiz yazin haaaa bu konunu acanda hec azeri tapmamishdim adama oz hemyerlisiynen danishmag daha rahatdi
Kız mene niye atmamısan whats.danEki Görüntüle 2131736 kızlar bele olmuş.ama buxarlaşma xettide ola biler ne bilem ya
Canım burda yoxdu ki ancağ 30 qepikliyinden getirirler.neçe yerden soruşdum olmadı.rayonda yaşıyram
Kız mene niye atmamısan whats.danheç demiyib ee. Küsdüm
Hı hıWhatsda danışırsuz süz?
Eki Görüntüle 2131736 kızlar bele olmuş.ama buxarlaşma xettide ola biler ne bilem ya
Canım bele çox inanmıram ona göre.üstünen vaxt keçdi baxmadım.mence sorada çıxan xettiKız mene niye atmamısan whats.danheç demiyib ee. Küsdüm
İnanirsan neçe defe fikirime düşdü dedim alım almıyım.keçen defede aldım işletdim getdi.heç bi xeyrini görmedimBakıya gelmişdin o gün alaydın gerek. 2 deyil 3 manatdı. Men bir defe almışam. Bunlarda bele silik çıxır mende her ay. Ama onu aldığım ay çıxmamışdı
Ele bilirdim bilirsen))))Whatsda danışırsuz süz?
Ohooo coktaaan. Unutmuşum sana söylemeyiNoooluyoruz lâaaayyynnnn
Ele bilirdim bilirsen))))